SOCIAL MEDIA

beauty tip: Dermacol

12. apríla 2018
Ahojte!
Dnes mám pre vás jednu recenziu na nové výrobky od značky Dermacol. Presnejšie sú to rúže, rozjasňovacie perličky, špirála a očné tiene. Keďže Dermacol patrí medzi moje obľúbené značky, a najmä ich rúže, hneď som sa zásielke potešila. Pusťme sa do toho!
Všetky výrobky vyzerajú hneď na prvý pohľad perfektne. Mňa zaujali krásne matné obaly rúžov s jemnými zlatými detailami, ktoré sú naozaj veľmi štýlové :)
 Niekoľko očných tieňov od Dermacolu doma mám a musím povedať, že mi všetky perfektne sadli. Nikdy sa mi nestane, že by som po celom dni prišla domov a polovicu oka by som nemala namaľovanú. Znie to smiešne, no pri niektorých výrobkoch od iných značiek sa mi to stáva pravidelne, a preto je pre mňa občas ťažké nájsť dobré a kvalitné očné tiene.
Pri týchto výrobkoch sa mi zapáčilo najmä kompaktné balenie. Mono očné tiene, kde je len jeden druh farby sa veľmi jednoducho zmestí hocikam, aj do malej kabelky a vždy máte pri sebe nielen očný tieň, ale takisto aj aplikátor, čo pridáva ešte ďalšie body k dobru. Väčšie balenie očných tieňov vyhralo aj vďaka zrkadielku, ktoré sa vo vnútri nachádza. Tieto očné tiene sú nielen kvalitné a s perfektnou výdržou na oku, ale takisto aj skvelo praktické, pretože si nemusíte brať 10 rôznych vecí, stačí, keď si vezmete jedny očné tiene a máte 3 v 1 - očné tiene, aplikátor a zrkadielko.
 Okrem toho majú tieto očné tiene aj perfektné farby. Ružová, zlatá alebo hnedá sú presne tie farby, ktoré využije každá jedna žena a nestane sa, že by ste niektorú farbu nevyužili.
Očné tiene sa príjemne nanášajú a na oku vyzerajú veľmi dobre.
Druhou vecou, ktorú tu pre vás mám je táto perfektná špirála Ilusión. Musím sa priznať, že často "súdim knihu podľa obalu" a nakupujem podľa obalu aj niektoré kozmetické výrobky. Práve táto špirála by ma natoľko zaujala, že by som ju určite vzala, keby som ju uvidela niekde v drogérií. Už len ten obal a jej tvar sú naozaj veľmi elegantné a jednoduché, čo sa mi páči. Rovnako aj zaujímavá kombinácia farieb. 
Dôležitá je samozrejme kefka. Tá je presne taká, akú mám rada ja. Kefky, ktoré vyhľadávam pri špirálach sú najmä úzke, ktoré nie sú príliš objemné a majú kratšie štetinky. Táto je presne taká, aká má byť. 
Riasy oddelí, perfektne ich predĺži a zároveň aj zahustí. Je to jedna z obľúbených špirál, ktoré teraz používam a určite ju tak skoro nevymením za žiadnu inú :) 
Ja sa budem znova opakovať, ale .. videli ste už krajšie balenie? Lebo toto ma úplne dostalo! Ženské krásne balenie, ktoré má ešte krajší obsah. Tieto krásne perličky nielen krásne vyzerajú, ale takisto aj príjemne voňajú a perfektne rozjasnia pleť. Majú jemnú ružovú farbu, ktorá dá pleti jemný nádych do ružova, no pritom veľmi príjemne rozjasní časť, na ktorú ju aplikujete. 
Okrem toho, že tieto guľôčky krásne rozjasnia, neprášia sa moc, takže sa s nimi dobre pracuje a takisto stačí naozaj máličko a spravia toho veľa. Ak doma nemáte náhodou nejaký aplikátor, veľmi jednoducho sa používa aj ten, ktorý sa dostal k baleniu. Je príjemný a ľahko sa s ním pracuje.
A nakoniec to, čo milujem najviac. Rúže! Tieto nové rúže, ktoré Dermacol ponúka sú matné, no pritom príjemne krémové, vďaka čomu pery nie sú príliš vysušené a vy sa cítite príjemne. Samozrejme, moja farba je krvavo červená, ktorú milujem a nosím pravidelne, no takisto ma zaujali aj ďalšie dva bledšie odtiene. Ružový, tmavší odtieň, putuje sestre, ktorá viem, že ho využije omnoho viac ako ja. Veľmi sa jej takéto farby páčia a najmä hodia, preto ju určite takýto rúž poteší. Okrem toho tieto rúže majú perfektné "klikacie" balenie. Jednoducho si rúž zakliknete a zatvoríte ho tak. Matné pery sa jednoducho dnes nosia a aj vy musíte mať doma aspoň jeden takýto rúž. S matnými rúžmi bol problém, že vysušoval pery, no toho sa teraz nemusíte báť. 

A to je pre dnešok všetko. Zaujal vás nejaký výrobok? :) 

8 komentárov :

  1. najviac ma zaujali tie tiene, vyzerajú naozaj kvalitne a majú krásne farby ;) taktiež sa mi páčia aj ten fialový rúž - krásny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty vyzerajú super, najviac sa mi zapáčili tie guličky na rozjasnenie spolu aj s tým balením:)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí ty zlaté stíny, musí vypadaf skvěle na oku 😍

    CZECHHONEY: V.’s World  

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejvíce se všech novinek mě zaujaly ty perličky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny ty produkty vypadají skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líbí se mi ty perly na tváře :) dřív jsem používala bronzujici Perly od Avonu a byly suprové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty stíny vypadají krásně, musím omrknout, i perly se mi líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Velmi mě zaujaly rtěnky, ty mají opravdu krásné barvičky! :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť