SOCIAL MEDIA

new chances

25. marca 2018
Nedávno som mala takú "nostalgickú" chvíľku. Čítala som si staré články na blogu, prezerala si staršie fotky a celkovo som sa tak presunula do minulosti. Pozerala som si dokonca aj staré konverzácie s viacerými ľuďmi a pripomenula som si skvelé časy, ktoré som strávila na strednej škole. Pomaly všetko končí a ja cítim dva zmiešané pocity.
Tie dva zmiešané pocity sú z toho, ako sa teším na vysokú školu, na nových ľudí, na nové prostredie a celkovo na všetko nové, no prichádza aj druhý pocit, kedy viem, že mi bude smutno za mojimi spolužiakmi, za ľuďmi, ktorých mám rada a za priateľmi, s ktorými sa už nebudem vídať každý deň.
Presne vtedy, keď som toto všetko cítila, sme sa o tom bavili s mojou najlepšou kamarátkou. Perfektne mi poradila a skvelo sme sa porozprávali. Povedala mi presne to, čo som potrebovala počuť a najmä pravdu. Povedala mi pravdu najmä o tom, že všetko raz končí. A ja cítim, že tých päť rokov už skončiť musí.

Som rada za to, že píšem blog a takisto aj za to, že si píšem denník. Dôvod je najmä ten, že vďaka jednému článku či nejakému dňu, kedy som si písala do denníka, sa viem perfektne vcítiť a premiestniť do doby, kedy som to písala. Spomeniem si úplne zreteľne na všetko, čo som vtedy prežívala, ktorí ľudia boli v mojom živote a celkovo, čo sa vtedy dialo. Práve články na blogu alebo nejaké "príspevky" v mojom denníku mi vedia pripomenúť všetko to pekné, čo sa dialo.
Niekedy sa smejem a príde mi normálne vtipné, ako sa mi zdá, že sa deň za dňom nič nedeje, no keď sa obzriem späť, pozerám, aké rušné obdobie v mojom živote bolo a čo všetko sa stihlo stať. Život je jednoducho fakt nepredvídateľný a v tomto období si to odrazu uvedomujem stále silnejšie a silnejšie.

Práve nedávno sa mi do života dostala jedna nová osoba, veľmi dobrá kamarátka a doslova spriaznená duša. Takýchto ľudí stretneme v živote len zriedkakedy. Perfektne si s nimi sadneme od prvého dňa, kedy sa lepšie spoznáme a dokážeme sa s nimi baviť o úplne všetkom. Teraz mám v živote len pár takýchto osôb, no sú pre mňa veľmi dôležité, pretože práve oni mi vedia vždy zlepšiť deň a poradiť. Sú takým svetlom v mojom živote. Svetlom na konci tmavého tunela.
Ale aby som sa vrátila späť k mojej myšlienke, ktorú mám. S týmto človekom som si perfektne sadla a je až neuveriteľné, ako sa nám v rovnakom čase dejú tie isté veci. Presne vďaka tomu som si aj rozumieme a úplne sa chápeme. A tuto som si uvedomila, prečo som mala zlé obdobie pred pár mesiacmi. Len vďaka tomuto zlému obdobiu som získala túto "soulmate" do môjho života. Zo života mi musela odísť jedna osoba, aby som získala ešte lepšiu. Pochopila som mnohé veci a zistila som, že každé zlé obdobie je naozaj na niečo dobré, aj keď je to dosť otrepaná fráza :)

15 komentárov :

  1. Já teď, jak končím čtvrtý ročník, tak musím pořád vzpomínat na to, co bylo, co jsem dělala, s kým jsem se bavila apod. A to nejenom za ty čtyři roky, ale ještě dál, klidně i do dětství. Nevím, jestli je to tím, že toho teď mám tolik, a tak mě baví alespoň vzpomínat na to období, kdy jsme nic nemusela. Nebo jestli jsem zkrátka nějak naměkko. Každopádně tě v tomhle chápu!
    Koutsvěta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak v tomto sme úplne rovnaké! Ja takisto teraz spomínam na to, čo sa dialo všetko spätne a neskutočne veľa som si uvedomila :)

      Odstrániť
  2. Wow! Very beautiful dress! Lovely the grey bright colour!

    El Rincón de Paulagc

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekný článok a krásne šaty! Musia robiť peknú postavu :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Opravdu moc pěkný článek :) Já sama mám po střední škole už 2 roky a strašně mě mrzí, jak všechno strašně rychle utíká. Chce si to prostě užívat každé chvilky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je super vedieť, že ešte existujú ľudia, čo si píšu denníky :) ja si svoj tiež stále vediem, no odkedy som na výške, trochu som v tom poľavila a veľmi ma to mrzí :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem v prvním ročníku na vysoké a úplně mi chybí středoškolské časy... a taky mi chybí, že kámošky už tolik nevídám, protože jsem každá jinde :/

    Pěkné šaty! :)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ach citim sa ako jeden z mala ludi ktory strednu uplne neznasal a nekonecne som sa tesila na vysku a teraz aj na stahovanie :D ale chapem zmenit nieco na co sme zvyknuti je tazke a nieekdy dokonca aj celkom smutne ale vsetko am zaciatok a vsetko am aj koniec :) cim viac sa ale presviedcam o tom ze ked som sa bala daco ukoncit novovzniknute bolo este lepsie
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hello!!
    Zaful is fantastic !! Good choice!!
    Follow for follow?
    xoxo

    marisasclosetblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Such a beautiful dress!

    http://marybugarski.blogspot.no/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. I've noticed that life always sends the right people to us at the right time :) This dress looks really cool, btw.

    Scent of Summer

    OdpovedaťOdstrániť