SOCIAL MEDIA

favorite shirt

3. marca 2018
Mám niekoľko obľúbených značiek, na ktoré vždy stavím, keď si potrebujem kúpiť nové oblečenie. Existuje však aj jedna značka, na ktorú stavím vtedy, keď chcem niečo kvalitné, pohodlné, elegantné a niečo, čo mi vydrží aj niekoľko rokov. Bonprix je presne tá značka, o ktorej hovorím. Doma mám od nej niekoľko kúskov oblečenia, na ktoré vždy siahnem, keď sa potrebujem nielen pekne, ale aj pohodlne obliecť.

Niekoľkokrát ste mohli na blogu vidieť outfity, v ktorých som mala oblečenie na sebe. Tentokrát to bude zas outfit s jedným kúskom, a presnejšie je to táto čierna blúzka s malými detailami. Zamilovala som sa do nej na prvý pohľad a to nie je všetko. Okamžite som si zamilovala aj materiál, z ktorého je vyrobená. Keď som si ju naposledy vzala do školy, každý mi ju chválil a ja som sa cítila doslova ako v nejakom pyžame, pretože je tak mäkká a príjemná na dotyk. Odkedy mi prišla, mala som ju na sebe už niekoľkokrát, pretože sa dá skombinovať k naozaj všetkému.

Okrem toho, že ju rada nosím k rifliam, veľmi dobre sa hodí napríklad aj k sukni. Páči sa mi aj strih, ktorý nie je príliš široký, ani príliš úzky a človek sa v oblečení potom cíti dobre.
Myslím si, že oblečenie by malo spĺňať dve podmienky: malo by vyzerať dobre a takisto by malo byť pohodlné. Ak sa v niečom necítim dobre, nemôžem sa uvoľniť a potom som celý čas nervózna. Takéto oblečenie potom skoro vôbec nenosím a mám ho zbytočne doma. A práve preto vždy rada stavím na niečo pekné a pohodlné, ako napríklad na túto blúzku :)

A čo vy? Máte radi značku Bonprix? :)

10 komentárov :

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tá blúzka sa ti naozaj hodí, ani sa nečudujem že je tvoja obľúbená ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Košile je krásná a originální, moc se mi líbí :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já musím říct, že mám s Bonprixem bohužel špatné zkušenosti - oblečení vždycky vypadalo v reálu dost jinak než v katalogu a vůbec mi u nich nesedí velikosti... A je to škoda, protože některé kousky u nich vypadají vážně skvěle! Třeba jako tvá košile - je nádherná <33

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love that shirt! it looks beautiful on you

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť