SOCIAL MEDIA

Valentine's day!

5. februára 2018
Sviatok zaľúbených sa pomaly blíži a ak máte aj vy po boku partnera, ktorého by ste radi obdarovali nejakým pekným darčekom, určite by ste mali niečo pekné vyberať už teraz. Ani sa totižto nenazdáme a dátum 14.2. je tu. Myslím si, že jedným z najlepších darčekov je kozmetika. Okrem toho, že mnohých ľudí poteší, takisto je aj praktickou vecou, ktorá sa dá dobre využiť.

Síce tohtoročný Valentín budem oslavovať sama, myslím, že dokážem dať vždy dobré tipy na darčeky a vždy viem nejako ľuďom pomôcť v tom, čo by mali kúpiť niekomu inému. Úprimne sa však musím priznať, že pre mužov sa mi vždy vyberajú darčeky najťažšie :D. Myslím však, že pánska kozmetika je takisto veľmi dôležitá a dobrý parfum či nejaký sprchový gél dokáže potešiť.

Na e-shope Notino.sk si môžete vybrať z naozaj širokej ponuky kvalitných kozmetických výrobkov nielen pre ženy, ale takisto aj pre mužov. Veľmi sa mi páči, že si e-shop dal záležať a môžete tu nájsť 2 špeciálne odkazy:



V týchto kategóriách máte potom všetko perfektne rozdelené do menších podkategórií, kde nájdete tie najlepšie výrobky a tipy na darček, z ktorých sa môžete inšpirovať. 
Mne sa veľmi páči aj to, že e-shop má skvelé akcie a nízke ceny, vďaka ktorým ušetríte a môžete nakupovať omnoho viac. 

Mám dnes pre vás tri výrobky pre mužov a tri pre ženy, ktoré mňa osobne veľmi zaujali a určite by som ich kúpila :) 

V prvom rade ma zaujal rozjasňovač, ktorý mám aj doma. Presnejšie mám doma dva a sú fakt kvalitné a veľmi dobré. Práve preto si myslím, že je to jeden z najlepších rozjasňovačov, ktoré som kedy vyskúšala a určite poteší každú jednu ženu.
Druhou vecou, ktorá si myslím, že je skvelým darčekom pre ženy, je parfém. Nejaký dobrý a kvalitný parfém poteší a myslím, že sa aj perfektne bude hodiť.
No a poslednou vecou síce nie je žiadny kozmetický produkt, no myslím si, že fén je veľmi praktická vec, ktorá by nemala chýbať nikomu. Pomocou neho si totižto môžete spraviť perfektné účesy.

Ako som spomínala, pri výbere darčekov pre mužov nie som práve najoriginálnejšia. Myslím si však, že práve kvalitný parfum dokáže muža veľmi dobre potešiť. Jedna z novších vôní od Clavin Klein - Obsessed sa mi veľmi zapáčila už v ženskej verzií, a keď som vyskúšala tú pánsku, hneď som vedela, čo by som mohla kúpiť! :) 
Druhou vecou je sprchový gél, ktorý je nielen dobrým darčekom, ale takisto aj praktickým pomocníkom :)

A aby som nezabudla, Notino.sk si pre vás pripravil aj perfektnú súťaž! Prvou cenou je balíček kozmetiky v hodnote až 1100€! Myslím si, že za skúšku a zapojenie nič nedáte! :) 

4 komentáre :

  1. Hezké tipy :) Hodně se mi líbí ten fén, barevná kombinace je kouzelná :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Můj přítel všechnu kosmetiku má :D Navíc jí moc nepotřebuje, je to přece chlap :D Haha. Raději si uděláme hezký den, zajdeme na snídani a tak :) Máme to spíše o zážitcích.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dárky na Valentýna jsou krásné, ale Valentýna neslavím :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť