SOCIAL MEDIA

inspiration

18. februára 2018
Dnes mám pre vás po naozaj veľmi dlhej dobe článok s názvom "inspiration". Tento typ článkov som často písala, pretože viem, ako mňa perfektne vedia ovplyvniť a inšpirovať nejaké citáty či fotografie. Problém bol, že som nemala dostatok času venovať sa či už zhľadávaniu takýchto obrázkov alebo následnému spracovaniu a vloženiu do článkov. Poviem vám, že keď som po dlhšej dobe robila koláž, cítila som sa pri tom perfektne a ako za "starých" čias.
Dúfam, že aj vás budú tieto obrázky/fotky inšpirovať.

Hneď na začiatok musím pridať jednu celú koláž, do ktorej som zakomponovala ženskosť. Vždy som bola hrdá na to, že som dievča, pretože som dosť citlivá a všetky veci prežívam tak viac, ako ostatní (nie som však žiadna citlivka!). Čím som však staršia, zisťujem pár vecí, ktoré som dovtedy nevedela alebo som ich len nevidela. O pár mesiacov budem mať 20 a môžem povedať, že sa zo mňa stala žena. Žena, ktorou som chcela byť. Žena, ktorá vie, čo od života chce a nejako si ide za tým. Už nie som len to naivné dievča so snami, ktoré dúfa, že sa jej raz splnia. O svoje sny už bojujem, najviac ako sa dá a bojujem o ne a spolieham sa už sama na seba. Počas piatich rokov na strednej škole som si našla kamarátky, ktoré mám neskutočne rada a sú mi ako sestry. Viem, že pri mne budú vždy stáť, no aj tak viem, že som si prešla už niekoľkými skúsenosťami a je potrebné vedieť sa spoľahnúť sama na seba.
V súvislosti s týmto odsekom, ktorý píšem ma napadol jeden článok na tému feminizmu a žien. Myslím, že by to bolo celkom zaujímavé čítanie, a preto ho možno už o pár týždňov na blogu zahliadnete.
Jednoduchosť, minimalizmus a jemné farby. Presne to je niečo, čo ma vystihuje.
A ukončíme to takisto tou ženskou silou! :)

3 komentáre :

  1. Skvelý článok,vždy sa rada inšpirujem! 😍

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkný článek, koláže jsou krásné a musím říct, že jak vidím Audrey, tak si představím přesně to, co jsi popisovala v odstavci pod fotkami... Takže jsi se pěkně trefila! :)
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa výberu obrázkov do koláže som si viac ako istá, že musím blog sledovať aj ďalej :D Som presne takýto typ, všetky obrázky, ktoré si zakomponovala, by som vybrala aj ja :)
    Tiež sa mi páčilo ako si stručne a predsa úplne jasne opísala svoj prechod z dievčatka na ženu.. asi si mi práve dala inšpiráciu na ďalší článok :D
    Naozaj sa mi veľmi páčia práve v Tvojom podaní takéto inšpiračné jednoduché posty, majú neskutočné čaro :)

    https://emmareyess.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť