SOCIAL MEDIA

highlighters

19. februára 2018
Rozjasňovač.
Vec, ktorú som dlhé roky nepoužívala a dokonca ani len nepoznala.
Kozmetický výrobok, ktorý som naozaj dlho prehliadala a hovorila si, že ho nepotrebujem.
No potom sa to stalo.
Objednala som si ho a odvtedy naň nedám dopustiť!

Moje experimentovanie v oblasti kozmetiky sa veľmi často vypláca. Mnohokrát si hovorím, že by som mohla skúšať nové kozmetické výrobky častejšie, ako doteraz.
Asi pred rokom som si objednala rozjasňovač značky Makeup Revolution z Notino.sk. Bola som z neho nadšená, pretože mal krásny tvar srdca a farba ma takisto nadchla. Dlho bol však odložený v zásuvke s inými kozmetickými výrobkami, až som si raz povedala, že by som ho mohla predsa len skúsiť. A tak som si ho dala.
Naniesla som si ho na vrchnú časť líc a pozrela sa do zrkadla. Keď som jemne pootočila hlavu, videla som, ako sa pekne leskne. Fakt som sa potešila.
Keď som s ním prišla do školy, okamžite som naň získala chválu. Úprimne, myslela som si, že si ho nikto nevšimne. Doteraz si ho väčšinou dávam už len zo zvyku a úplne potom zabúdam, že ho na tvári mám. Až neskôr, keď mi ho niekto pochváli, že to vyzerá skvelo, si uvedomím, že ho na tvári mám a poteším sa.
Po dlhej dobe som sa rozhodla, že vyskúšam ďalší od značky Makeup Revolution. Videla som, že ich majú v ponuke hneď niekoľko, a tak som siahla po tom najfarebnejšom. Najprv som ho asi tak týždeň pred mojou objednávkou, objednala kamarátke, lebo sa jej veľmi páčil ten môj. Spomínala mi však, že videla na internete aj rôzne rozjasňovače do zelenej či modrej farby a vyzeralo to perfektne. A tak som si povedala, že ho musím vyskúšať aj ja.
Tento rozjasňovač s názvom I ♥ Makeup Unicorns Heart má v sebe hneď 5 farebných odtieňov, vďaka čomu spraví na tvári naozaj krásny odtieň. V tejto farbenej kombinácií sa nachádzajú aj farby ako zelená či modrá, ktoré som práve spomínala. Najprv som sa bála, ako bude rozjasňovač vyzerať na tvári, pri kombinácií až piatich farieb, ale musím povedať, že vyzerá perfektne!
Od toho môjho prvého, ktorý je skôr tak do hnedo-ružova, je silnejší a na tvári výraznejší. Vidno ho lepšie a jemne tam môžete vidieť aj krásne odtiene zelenej a modrej. Musím povedať, že som s ním veľmi spokojná!
Výhodou oboch týchto rozjasňovačov je najmä to, že vydržia na tvári bez toho, aby ste ich nejako prerábali alebo dolíčili. Takisto sa nijako zbytočne nedrobia a neprášia sa, takže sa veľmi jednoducho nanášajú na tvár. Netreba z nich dávať nejako veľa, pretože sú samé o sebe dosť výrazné. Ja mám ten prvý doma už viac ako rok a nejako na ňom ani len poriadne nevidno, že by bol príliš vypotrebovaný.

S týmito rozjasňovačmi som nad mieru spokojná. Veľmi dobre sa s nimi narába, vyzerajú perfektne a hodia sa do každého líčenia! :)

5 komentárov :

  1. Já tohle srdíčko fakt musím mít! A určitě už to brzo nevydržím a koupím si ho:D. Super recenze:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Our dominant thoughts can either be positive or negative and whether our thoughts are positive or negative our mind will always act on them

    Thought of the day

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle srdíčka jsem viděla. Sestra i kamarádka si pochvalují tvářenky, ale co se týče duhového rozjasňovače, tak ten mě nijak neoslovil. Mám ráda rozjasňovač od theBalm :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento higlither vyzerá fakt super, už dlho nad ním tiež premýšľam :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť