SOCIAL MEDIA

busy days

7. februára 2018
Nedávno mi jeden človek povedal:
"Každé zlé obdobie je na niečo dobré. To, že je zlé neznamená, že z nás spraví zlých ľudí."
Posledné mesiace som mala naozaj veľmi zlé obdobie. Mala som toho neskutočne veľa, neustále sa mi nabaľovali veci, či už to bola škola, práca alebo nejaké veci ohľadom mojej praktickej maturity a neskôr aj stužkovej. Prácu som musela odložiť bokom, aby som sa vedela sústrediť na tie dôležité veci. Nehovorím, že som teraz nič nerobila, pracovala som, ale skôr som odstrihla všetku nepotrebnú robotu a venovala sa len tej hlavnej.
Toto zlé obdobie som mala približne od začiatku decembra. Nevedela som sa vžiť do vianočnej atmosféry a nejako som tie dni iba prežívala. Bola som unavená a smutná z toho všetkého, čo sa okolo mňa dialo. Počas Vianoc som si oddýchla, nabrala nové sily a trochu sa začala aj usmievať, no stále to nebolo ono. Cítila som, že tam niečo chýba. Hneď, ako sa začala škola, som nabehla do toho istého kolotoča, ktorý sa zastavil len nedávno, keď som si povedala, že by už aj stačilo. Takto jednoducho ďalej pokračovať nechcem. Bola som neustále vyčerpaný, nevedela som si užívať poriadne dni a myslela som len na to zlé, čo sa okolo mňa dialo. Bolo toho na mňa však moc aj emocionálne, pretože sa toho dialo jednoducho príliš.
Všetko sa to začalo zlepšovať aj po tom, ako som si sadla s jednou úžasnou osôbkou na kávu, zo všetkého sa vyrozprávala a ujasnila si nejaké svoje priority v živote. Pochopila som, že moje vlastné šťastie nezávisí od iných, ale od seba samej. Že niektorí ľudia jednoducho v našom živote nemajú byť, aj keď ich tam chceme. Že niektoré veci jednoducho nevyjdú tak, ako chceme, aby vyšli. Možno teraz nechápeme, prečo je to tak, ale neskôr to pochopíme a budeme vedieť, prečo sa to stalo tak, ako sa to stalo :)

11 komentárov :

  1. Krásně napsaný článek :) Je důležité si uvědomit svoje priority :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekne napísané, aj ja som mala otrasné obdobie, a momentálne sa tak nejako zotavujem, držím palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi dobré poznám takéto životné obdobie :P to je život - raz hore, raz dole. pozitívne je, že po zlom vždy príde to dobré :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  4. These skirts are so beautiful!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taková špatná období důvěrně znám. Člověka to posune dál.:)

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já tomu říkám, že je to jak kolotoč... pořád dokola, dole, nahoře :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  7. taky znám takové období, kdy se toho nahromadí opravdu spoustu a zdá se, že to nikdy neskončí :/ snad to bude lepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekne a pravdivo napísané a tá sukňa je božská!!
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V prvom rade treba pochopiť, že všetci sme ľudia a máme právo sa z času na čas cítiť smutní,frustrovaní, vystrašení alebo ustarostení. Sú to negatívne pocity, ale to ešte neznamená, že ak si ich pripustíme, budeme negatívni. Jednoducho budeme ľudskí. :)
    No a po druhé- v skutočnom živote ani zďaleka nezdieľame toľko vecí ako na FB. A pritom, tak ako píšeš aj ty, nepoznám nič lepšie ako terapiu vyrozprávaním sa. Stačí už len nájsť ľudí, ktorí sa nebudú len tváriť že počúvajú!
    Kristin

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc pěkné vyznání, chytlo mě to za srdce.. Obdivuju tu odvahu se s něčím takovým svěřit veřejně a je mi jasné, že není jednoduché psát o špatných chvílích, které člověk prožívá. Každopádně doufám, že každé další rozhodnutí bude to správné a přeju už jenom ty příjemnější chvilky. :)

    B&M&P

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Takéto obdobia poznáme asi každý,ale po každom daždi nakoniec vyjde slnko,takže treba sa na takéto stavy alebo depky pozerať nejak tak s nadhľadom. Pekný i vystížny článok! Krásny zvyšok dňa :) .

    OdpovedaťOdstrániť