SOCIAL MEDIA

brown eyes

9. februára 2018
To, že nosím šošovky, som už niekoľkokrát tu na blogu spomenula. Pred nejakou dobou ste si mohli dokonca prečítať aj článok, v ktorom som spomínala to, aké šošovky nosím a všetky tie základné veci. Dnes mám pre vás ďalší tip na farebné šošovky, ktorý sa vám určite zapáči.
Moje "experimentovanie" s farebnými šošovkami začalo až niekoľko rokov po tom, ako som vlastne šošovky nosiť vôbec začala. Musím však povedať, že som veľmi rada za to, že som ich vyskúšala, pretože mi sedia omnoho lepšie, ako klasické číre.
Farebné šošovky som si vždy objednávala z internetového obchodu HappyHairShop.sk, kde som našla vždy naozaj veľmi veľký výber.

Doteraz som si vždy objednávala šošovky modrej farby. Modrá sa mi veľmi páčila a myslím, že oči vyzerali vďaka týmto šošovkám veľmi zaujímavo. Okrem toho, že sa mi zmenila farba očí, takisto sa mi aj trochu zväčšili, vďaka čomu som mala oči výraznejšie.
Ja nosím šošovky každý jeden deň, pretože som jednoducho povedané dosť "slepá" a okuliare nosím len doma. Zriedkakedy si ich dám do školy.
Dnes mám však pre vás ďalšiu farbu šošoviek a to hnedú. O tejto farbe som dlho uvažovala, pretože po modrých som chcela vyskúšať aj nejaké iné. Vďaka tomu, že mám zelené oči, každé jedny šošovky mi ich veľmi jednoducho prekryjú a "zafarbia". Pozerala som rôzne farby, no najviac ma zaujala hnedá. V mojej rodine má hnedé oči len mamina, a preto som si povedala, prečo to nevyskúšať?

Po pár dňoch mi doma pristál balíček, ktorý ma veľmi potešil a okamžite som išla skúšať. Vybrala som si hnedé šošovky s názvom ColorVUE - Big Eyes - Sweet Honey. Modré šošovky, ktoré mám doma majú takisto v názve "Big Eyes", vďaka čomu spravia naozaj krásne veľké oči.
Poviem vám, že som ani len do zrkadla poriadne nepozerala, aby som si "neskazila" ten prvotný pohľad do zrkadla.
Po otvorení obalu so šošovkami som si myslela, že veľkú zmenu neurobia. Neviem ani sama prečo. No hneď po tom, ako som ich dala do očí a pozrela sa do zrkadla, hneď som videla zmenu. Oči mám vďaka nim väčšie (rovnako ako pri modrých) a sú krásne tmavo hnedé!
Tieto šošovky mi perfektne sadli do oka, prekryli moju prirodzenú farbu a vidím cez ne naozaj veľmi dobre. Výhodou týchto šošoviek je to, že sú mäkké, dobre sa nosia a vôbec necítim, že ich mám v očiach. Pocítim to vždy až po niekoľkých hodinách, kedy vezmem do ruky kvapky do očí, aby som im trochu pomohla, pretože ako je známe, šošovky dosť vysušujú oči.
Pri výbere šošoviek sa nemusíte báť, že by ste si nenašli svoje dioptrie, alebo, že by ste mali problém vybrať si. V ponuke nájdete nielen dioptrické, ale takisto aj nedioptrické farebné šošovky. Veľmi ma zaujala aj kategória "crazy šošovky", kde nájdete naozaj veľmi zaujímavé farebné kombinácie či dokonca vzory na šošovkách. Takéto šošovky sa potom hodia na rôzne tematické večierky alebo párty.
Rovnako ako s modrými šošovkami, ktoré nosím pravidelne, tak aj s hnedými, som veľmi spokojná. Nosia sa veľmi príjemne a ja už vidím, že každý deň budem iná, pretože ich budem teraz neustále striedať! :)

A čo vy a šošovky? Nosíte ich radi? :)

5 komentárov :

  1. Hnědá k tobě neskutečně sedí :) Já jsem nosila kontaktní čočky několik let, ale jen ty obyčejné bez zbravení, ale bohužel jsem je musela přestat nosit a i když se mi barevné čočky líbí, bojím se, že by mým očím nesedly podobně jako ty dioptrické :(

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wooow, so amazing my friend :)

    NEW OUTFIT POST | HUSTLE AND BUSTLE AND A LOT OF THINGS <3
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadáš s touto barvou čoček hodně přirozeně :) Já zůstávám u klasických brýlí, protože nandavání čoček bych nezvládla. Nelíbí se mi to a ták :D Přítel každopádně čočky nocí a to na něj radši nekoukám, když si je nandavá.


    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nikdy jsem čočky nezkoušela, ale ty barevné bych chtěla. Třeba modré nebo zelené. :-) Jen mi to teď přijde jako zbytečné vyhazování peněz, kterých nemám nazbyt. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nějaké barevné čočky bych někdy určitě chtěla vyzkoušet, jelikož já mám hnědé oči, tak spíš modré:D. Jinak ty hnědé ti moc sluší:)
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť