SOCIAL MEDIA

beauty tip: lipsticks

23. januára 2018
Dlhšie som zvažovala, aký kozmetický článok vám dnes prinesiem. Mám mnoho výrobkov, na ktoré vždy rada stavím, a o ktorých vám vždy rada napíšem. Niekedy sa mi však témy vyčerpajú alebo používam stále to isté a potom už neviem poriadne, o čom napísať. Práve preto som si dnes pre vás pripravila článok o mojich obľúbených rúžoch, ktoré som používala celý rok 2017 a používam ich ešte stále.

Ja som ten typ, ktorý staví vždy na tmavšie rúže. V minulosti sa mi veľmi páčili bledoružové odtiene, ktoré na perách vyzerali jemne, no vždy, keď som si ich dala, nejako som sa v nich necítila dobre. Mala som jedno dlhé obdobie, kedy som rúže nenosila. Nejako sa mi nechcelo a necítila som sa na ne. Potom som ich však znova začala nosiť a teraz sa častokrát stane, že nie je deň, aby som na perách rúž nemala.

Keďže chodím do školy, kde moc často nemám veľa času na úpravu rúžu, potrebujem taký rúž, ktorý vydrží na perách niekoľko hodín bez toho, aby som ho musela upravovať. Takisto musí zdatne odolávať káve, ktorú pijem každý deň. Pri jedle to už je inak. Väčšinou vždy, keď niečo zjem, automaticky pretriem ústa jednou vrstvou rúžu.

Môj názor je taký, že červený rúž sa hodí ku všetkému. Môžete ho nosiť nielen vo večerných hodinách niekde na párty alebo na večierky, ale aj počas obyčajného dňa. V kombinácií s tmavou čiernou linkou je to naozaj perfektné.
Prvý a jeden z mojich najobľúbenejších rúžov, ktoré nosím najčastejšie, je Dermacol 16H Lip Colour. Je to dlhotrvajúci tekutý rúž, ktorý po pár sekundách na perách zaschne a má pekný, matný efekt. Najprv som mu neverila. 16 hodín je podľa mňa naozaj veľmi veľa a nevedela som, čo očakávať. Rúž však splnil minimálne polovicu z udaného časového rozpätia. Mala som ho od rána, celý čas v škole, až kým som okolo pol piatej neprišla z mesta domov. Po škole som bola ešte s kamarátkami aj na káve, kde sme neodolali dobrému koláčiku. Rúž vydržal naozaj perfektne a vôbec som ho nemusela opravovať. Bola som prekvapená, pretože takýto naozaj dlhotrvajúci rúž som ešte nemala. Dokonca si spomínam, že jedna kamarátka mi hovorila, že ho mala na svojej stužkovej. Rúž si dala okolo tretej hodiny poobede a ešte na ďalší deň, popoludní, keď vstala, ho mala na sebe a horko-ťažko ho dávala dolu. Ak teda chcete nejaký rúž, ktorý vydrží niekoľko hodín a nemusíte ho pretierať po každom pití alebo jedle, určite naň stavte. Ja mám doma tri odtiene.

Druhý rúž je od značky Catrice. Spomínala som ho tu už niekoľkokrát. Mám ho rada, pretože je tmavý. Síce nie je úplne krvavočervený, no je matný a perfektne sa mi hodí do každodenného líčenia.  Jeho výdrž je trochu horšia, musím ho často pretierať, ale inak som s ním veľmi spokojná. Najviac sa mi páči jeho krémová konzistencia, ktorá perfektne hydratuje pery a pritom je rúž matný :)

Posledný rúž, ktorý tu dnes pre vás mám je od značky Mary Kay. S touto značkou som moc často nebola v kontakte predtým, ako som blogovala. Až neskôr, keď som sa do blogovania dostala, som skúšala aj nové značky a Mary Kay mi prišla ako jedna z tých lepších. Práve preto som ju vyskúšala. Musím povedať, že rúž Mary Kay Lips, má krásnu, sýtu farbu, čo oceňujem. Stačí pár ťahov a pery sú plné, sýto červené a vydrží naozaj dlho. Páči sa mi aj to, že rúže majú väčšiu farebnú škálu a vy si môžete vybrať, ktorý len chcete. Len nedávno som si ho objednávala z Notino.sk a už dnes vidím, že by som mala objednať ďalší, pretože ho používam veľmi často.

Aké sú vaše obľúbené odtiene/rúže? :)

8 komentárov :

  1. Tieto tekuté rúže som ešte neskúšala, ale ja radšej nosím ceruzky na pery.
    Tiež si myslím, že červený sa hodí ku všetkému.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Též mám radši tmavší odstíny! :)Téhle rtěnce jsem moc nevěřila, ale jak to tu čtu, tak asi fakt drží :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnky od Dermacolu mám ráda a tuhle mám v jednom neutrálním odstínu a nemůžu si jí vynachválit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám jeden 16h Lip colour od Dermacolu a veľmi sme si nesadli, ale chcem dať šancu iným farbám možno na tom budú lepšie :) A tiež mám radšej tmavé farby a najmä môjho miláčika posledných dní metalický matný rúž od NYX :) Inak veľmi pekný článok :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Měla jsem a byla jsem tak nějak spokojená i nespokojená s tím jak se drolila, ale jinak je to stejně jedna z nejlepších výdrží co jsem měla..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dermacol rtěnky jsou super! Já mám teď moc ráda metalickou od Milani v odstínu materialistic.

    OdpovedaťOdstrániť