SOCIAL MEDIA

black & black

8. januára 2018
Posledný deň prázdnin a zajtra to začne. Pre mňa jeden chaos, ktorý sa bude ťahať veľmi dlho, pretože o dva týždne ma čaká praktická maturita. Hneď po nej musím napísať jednu prácu, neskôr si ju obhájiť a potom ma čakajú maturity. Kolotoč, ktorý skončí až niekedy v máji. Pri pohľade na to sa toho naozaj desím. Viem, že mnohí maturitu prežili, ale predsa, určite mnohí aj stresovali, ako ja :D A preto si myslím, že stres je na poriadku.


No, ale aby som nemyslela len negatívne veci, pretože som si povedala, že chcem mať len to dobré a pozitívne myslenie, aj keď to mnohokrát nejde, tieto prázdniny som si fakt dobre oddýchla a môžem sa pustiť do práce a školy naplno. 


A čo vy? Oddýchli ste si? :)

6 komentárov :

  1. Já se maturity také bála, ale nakonec jsem jí dala. Jsem ale upřímně ráda, že jsem se na ní fakt učila a že jsem přečetla skoro všechny knížky k povinné části. :D To je tak, když nedáváš celé roky pozor a pak se to snažíš nasoukat si to do hlavy. Držím ti palce! Jinak ty šaty jsou krásné :)

    http://www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. stres je uplne na mieste :D skor by som sa bala keby som stres nemala haha :) urcite to vsak vsetko dobre dopadne!!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné šaty. :) Já letos taky maturuji a věř mi, jsem na tom podobně. I když mě před maturitou čeká ještě diplom z němčiny a přijímačky, takže ten stres zatím zaměřuju na něco jiného... :D
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty šatičky jsou moc hezký :3 perličky docela obdivuju snad na čemkoliv :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť