SOCIAL MEDIA

new Nivea products

10. decembra 2017
Nedávno som vám písala článok o krásnom adventnom kalendári od Nivea. Odvtedy mi prišli ďalšie novinky, ktoré vám jednoducho musím ukázať, pretože vyzerajú perfektne a ja som sa do nich zamilovala okamžite, už od prvého použitia.

Nesmiem však zabudnúť ešte dodať, že každý deň až do 24.12. budem dávať na môj Instagram story, kde budem otvárať jednotlivé okienka na kalendári.

Takže, bez nejakých dlhších slov sa púšťam na prvú vec, ktorá mi prišla. Presnejšie sú to tri krásne veci, ktoré som si okamžite zamilovala a používam.
Balzamy Labello milujem a používam ich každý deň. Či už sú to takéto klasické, ktoré sa vysúvajú alebo sú to tie v malých plechovičkách, ktoré dávate prstom na ústa, všetky jednoducho milujem. Perfektne hydratujú pery, nezanechávajú mastný povlak, ale vždy sa vpijú do pier a robia svoju prácu. Práve preto som sa potešila, keď som v krásnej škatuľke, ktorú som si hneď vystavila na poličku, našla ešte krajšie Labello balzamy.
Krásne, trblietavé Labello balzamy si môžete kúpiť aj vy! Práve zaujímavé obaly sú niečo, čo ma dokáže upútať. Najlepšia kombinácia je vtedy, aj je vec kvalitná a má aj krásny obal. To ma jednoducho vždy baví. A Labello je toho "živým" príkladom. Jeden z balzamov - žltý/zlatý - putoval sestre a ostatné si nechávam ja.
Krémy Urban Skin Detox sú perfektnou novinkou, ktorá ma hneď zaujala. Okrem toho, že krémy majú skvelý obal a dizajn, hneď som si všimla aj zelenú farbu krému, ktorá zaujme takisto. Tieto krémy sú vhodné pre pleť, ktorá potrebuje detox. Určite každý z vás už používal nejakú masku na pleť, ktorá ju zbavila nečistôt a podobne, no myslím, že niekedy pleť potrebuje hlbší detox. Presne vďaka týmto krémom dosiahnete to, čo by ste chceli. Detoxikácia, antioxidanty aj regenerácia sú tri hlavné zložky, ktoré krémy ponúkajú.

Prvý krém v bielej krabičke je denný krém, ktorý môžete používať denne. Ja si ho rada dávam hneď ráno, pred tým, ako si dám mejkap. Pleť mám hydratovanú a neleskne sa. Krém si dávam približne pol hodinu pred nanesením mejkapu, vďaka čomu sa krém skvelo vstrebe do pokožky a nemusím sa báť, že by sa mi zmiešal s mejkapom.
Po nanesení krému sa nemusíte báť, že by vám spravil mastný alebo ťažký filter, kvôli ktorému by ste sa leskli.

Druhý krém je nočný krém, ktorý perfektne pracuje počas celej noci. Stačí naniesť malú vrstvu krému, ktorú jemne rozotriete a hneď ako ráno vstanete, pokožka je hebká, hydratovaná a mäkká. Tieto krémy sú perfektné na detoxikáciu a rovnako aj na hydratáciu počas studených zimných dní.
Posledná vec, ktorú tu pre vás mám, je táto perfektná 1 minútová maska, ktorá urobí presne to, čo aj krémy. Má skvelú hydratačnú schopnosť, perfektne pleť detoxikuje a vôbec vám na tvári tú minútu nebude vadiť. Páči sa mi, že ju mám na tvári len minútu, pretože niekedy nemám čas ani 10 minút na klasické masky. Niečo podobné som ešte nevidela, a preto som rada, že som mohla vyskúšať aj túto :)
Inak výrobky krásne voňajú, nemajú nijaký zápach ani príliš silnú vôňu. Majú príjemnú, jemnú vôňu, ktorá je charakteristická pre značku Nivea :)
A čo vy, skúsite niečo z týchto výrobkov? :)

4 komentáre :