SOCIAL MEDIA

Nivea advent calendar

20. novembra 2017
Neviem ako vy, ale ja sa fakt teším na Vianoce. Tento rok ušiel pre mňa naozaj veľmi rýchlo a ani som doteraz nijako neregistrovala, že by sviatky už mali prísť. Uvedomila som si to až vtedy, keď som videla v televízií prvú vianočnú reklamu a hneď potom som si na instagrame všimla nejaký obrázok, na ktorom bolo napísané, že do Vianoc ostáva už menej ako 45 dní. Neviem presne koľko to je do Vianoc teraz, no viem, že sa to približuje veľmi rýchlo.

Ešte väčšiu vianočnú náladu mi však spravil nádherný balík, ktorý som dostala z ničoho nič od Nivei. Ich balíčky ma vždy príjemne prekvapia, pretože o nich neviem a je to také malé (skôr veľké) prekvapenie. Počas leta mi od Nivei prišiel krásny balíček so živými kvetmi a perfektnou kozmetikou. Článok si môžete prečítať na tomto linku. Myslela som si, že už nič nedokáže preskočiť tento balíček, pretože bol naozaj krásny, no stalo sa!
Keď som pred pár dňami prišla domov zo školy, ocino mi povedal, že mi prišiel nejaký balíček a vyzerá to ako obraz. Bola som prekvapená, pretože som nečakala nič podobnej veľkosti, a tak som išla rýchlo balík otvárať. Už pri tom, ako som prečítala, že je odosielateľom Nivea, som vedela, že môžem očakávať niečo zaujímavé, no ani vo sne by ma nenapadlo, že to bude niečo takéto!
Úprimne sa priznám, že som mala rôzne adventné kalendáre, od čokoládových, cez čajové až po nejaké so zdravými tyčinkami a musli, no kozmetický som nikdy nemala. Práve o to viac ma potešila táto zásielka, ktorá mi urobila naozaj neuveriteľnú radosť a také malé Vianoce.
Sama neviem, či to vydržím až do 24. a neotvorím tie okienka omnoho skôr! :D

Aby som vám priblížila, aký je kalendár a čo v ňom je. Takže kalendár je fakt veľký, takže v ňom nájdete naozaj veľa kozmetiky a v dostatočne veľkých rozmeroch, nie sú to len vzorky, ktoré by ste minuli na jedno alebo dve použitia.
V kalendári nájdete nielen kozmetiku pre ženy, ale aj pre mužov.
Poďme si to teda aspoň trochu odkryť. Z kalendára si môžete vytiahnuť napríklad klasický krém Nivea, ktorý je vhodný aj pre mužov a aj pre ženy, Nivea krém určený pre mužov,  sprchový gél Nivea Creme Care, intímny gél Nivea, ktorý používam každý jeden deň (a nielen ja, ale aj moja mamina a sestra a sme s ním veľmi spokojné!) alebo napríklad aj Labello balzam na pery.
Okrem klasickej kozmetiky od Nivei, ktorú zbožňujem, v kalendári nájdete napríklad aj zrkadielko, záložku do knihy či relaxačné omaľovanky.
Všetky výrobky majú od 30 ml vyššie (do úvahy neberiem napríklad masky na tvár a podobne), vďaka čomu si môžete byť istí, že sú dostatočne veľké a kalendár sa určite oplatí! :)
Ako som pozerala, tak je už aj v predaji a určite by ste si ho mali ísť kúpiť čo najskôr! Kalendár má krásny vianočný obal, vďaka čomu môže slúžiť aj ako taká vianočná výzdoba :) Takisto ho môžete niekomu kúpiť a darovať. Ak chcete prekvapiť niekoho, z krabice jednoducho vytiahnete plagát, ktorý sa nachádza na zadnej časti.
Ja som z tohto kalendáru jednoducho nadšená! Krajší som naozaj nikdy nemala a úprimne povedané, ani som nikde nevidela. Ak som aj niekde videla nejaký kozmetický kalendár, moc ma neťahalo kúpiť ho, pretože v ňom bolo vždy niečo, čo som nepotrebovala, nevyužila alebo to bola značka, ktorú som nepoužívala.
Práve Nivea je značka, ktorú používam od detstva. Ich výrobky mi vždy perfektne sadli a vždy veľmi rada skúšam novinky. V tomto kalendári je úplne všetko, čo využijem. Všetky výrobky sa hodia buď mne alebo, ak je to pánsky výrobok, viem, že poputuje môjmu ocinovi. Okrem mňa potešil tento kalendár aj moju maminu, ktorá si už na pár výrobkov brúsi zuby :)
Musím ešte raz poďakovať Nivei za nádhernú zásielku, ktorá mi urobila veľkú radosť :)
P.S.: Každý deň budem na instastories od 1.12. otvárať po jednom okienka, takže ak vás zaujíma, čo v kalendári bude a ako výrobky vyzerajú, určite sa môžete pozrieť na môj Instagram :)
P.P.S: Kalendár si môžete zakúpiť napríklad v drogériách DM za skvelú cenu 29,90 eur :)

9 komentárov :

  1. Nivea has amazing products!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkná kalendář..viděla jsem ho v Teta drogerii,ale nekupovala jsem :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak ten je skvelý! ja by som to určite nevydržala :D ale budem sledovať tvoj Instagram, nech viem, čo bolo v každom okienku :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja horko-ťažko odolávam! :D Tak to sa veľmi teším! :) Určite na to nezabudnem a budem to tam dávať :)

      Odstrániť
  4. Woow! Kalendár je naozaj krásny! Značku Nivea mám tiež veľmi rada. :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ten je fakt pěkný! Dobrý výběr přípravků, ale zaujal mě i kartáček na pleť nebo zrcátko, které se vždy hodí do kabelky :) Já si pořídila kalendář Balea :)
    Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyhle adventní kalendáře jsou velmi nápadité, koukala jsem, že se pro děti dělají i kalendáře s drobnými hračkami! :) Já radši zůstanu u klasiky s čokoládou,mňam! :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť