SOCIAL MEDIA

I don't know how I feel

2. novembra 2017
Máte také obdobie, kedy neviete ani sami, ako sa cítite, ako máte pokračovať a čo robiť? No, ja ho teraz mám. Neviem, u mňa väčšinou takéto obdobie z času na čas príde a vtedy viem, že to chce zmenu. Presne neviem akú, ale vždy mi život v takomto období prinesie zmenu. Je to akoby ticho pred búrkou, kedy len čakám, čo sa udeje, a preto ani nič väčšie nerobím. Vtedy to jednoducho nechám tak, pretože viem, že by som to nijako nezmenila. Jednoducho sa to časom utrasie a niečo príde.
Toto moje obdobie, ktoré budem nazývať "čudné", pretože fakt je to čudné obdobie, prišlo z ničoho nič. Niekedy na prelome septembra a októbra som bola úplne pomýlená zo všetkého a z každého okolo mňa. Nechápala som väčšinu ľudí, nevedela som, čo na mňa vôbec skúšajú a čo chcú. Úprimne? Stále to pri niektorých neviem, možno sa to ani nikdy nedozviem, no cítim, že sa u mňa zatvára nejaká kapitola v živote. Väčšinou vtedy prichádza moje "čudné obdobie", ktoré ukazuje, že niečo nové mi do života príde. Že zas bude obdobie, ktoré mi prinesie nejakú radosť do života.

Nehovorím, že teraz tú radosť nemám, to nie. Úprimne povedané, som šťastná. Myslím vždy na to všetko, čo okolo seba mám a hlavne koho okolo seba mám a nepozerám na to, čo mi chýba. Pretože práve vtedy by som pokazila celú tú eufóriu a stále by som chcela niečo viac. To je chyba väčšiny ľudí. Neustále pozerajú na to, čo nemajú a netešia sa z toho, čo majú. Potom niečo, čo mali odíde, stratí sa alebo to zmizne a oni odrazu zistia, že im to chýba. No keď to mali, neuvedomovali si, aké je to dôležité.

Aj ja som bola taká. Neustále som uvažovala, čo mi v živote chýba, neustále som bola s niečím nespokojná. Neviem ani sama, ako som to prelomila. Ako som začala akceptovať samu seba, ako som pochopila ostatné veci okolo seba. Nepomohli mi motivačné články či knihy. Pomohlo mi najmä to, že som bola so správnymi ľuďmi a chvíľu aj sama so sebou. Aj keď som mnohé veci ešte stále nepochopila, veľkú časť už áno.

Vraciam sa k svojmu "čudnému obdobiu", ktoré som spomínala už vyššie, na začiatku článku. Čudné obdobia tu pre nás ľudí budú vždy. Každý ich môže pociťovať inak, každý ich môže prežívať inak. U mňa je to až moc pokojné obdobie, ktoré je predzvesťou niečoho perfektného, niečoho čo príde, zmení mi život a ja sa na to už neskutočne teším. Teraz nechám len pracovať čas a život na tom, aby mi to pomaly alebo rýchlo priniesol. Pretože všetko čo príde bude také, aké to chcete vy a v aké veci veríte. Ak chcete, aby to bolo dobré a veríte tomu, splní sa vám to :) A ja v to pevne verím.

3 komentáre :

  1. krásne napísaný článok :) a takisto krásny aj sveter.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám teraz presne to obdobie čo ty a neviem, či príde niečo nové, ale potešilo by ma to. Nemám rada hluché obdobia, to asi preto, že sa hneď dokážem pre veľa vecí nadchnúť. :) tak ja dúfam, že príde aj tebe lepšie obdobie :)

    OdpovedaťOdstrániť