SOCIAL MEDIA

Dermacol lipsticks

10. novembra 2017
Neviem ako vy, ale ja milujem rúže. Jednoducho som do nich úplne zamilovaná a najmä do krvavo červených alebo tmavo červených rúžov, ktoré perfektne vyplnia a zvýraznia pery. Nedávno mi prišla krásna zásielka od značky Dermacol, ktorá má nové, matné rúže. Okamžite, ako som ich uvidela, vedela som, že ich budem milovať.

V zásielke som si našla nielen tri odtiene rúžov, ale aj kontúrovaciu ceruzku na pery.
Ako prvú farbu, ktorú vám ukážem je farba, ktorá ma najviac zaujala a myslím, že sa mi aj najlepšie hodí.
Tekutý rúž s matným efektom číslo 55 má krásnu, krvavo-červenú farbu, ktorú jednoducho milujem. Neviem prečo, možno je to len mnou, no zdá sa mi, že bledé rúže mi moc nejdú, sú na mne také trochu "čudné" a omnoho lepšie sa cítim so sýtymi červenými perami, ktoré veľmi rada nosím.
Tekuté rúže sa jednoducho nanášajú na pery, rýchlo zaschnú a dajú sa veľmi dobre opraviť. Týmto červeným vám stačí pretrieť pery dva, maximálne trikrát a môžete vyraziť. Pery sa nelepia, rúž drží naozaj perfektne a môžete si byť istí, že vyzeráte perfektne! :)
Rovnako je to aj s odtlačkami. Keď som sa napila, na šálke nebol ani jeden odtlačok.
Druhým rúžom je tekutý rúž s matným efektom číslo 24. Tento rúž je krásne ružový, až taký cukríkový! Takisto sa mi veľmi páči, pretože si myslím, že pre jemnejšie líčenie je ako stvorený! Takisto bude skvelý napríklad na jar alebo leto, kedy ho určite budem nosiť omnoho viac!
Tretí rúž je tekutý rúž s matným efektom číslo 16. Tento rúž je krásnej bledo-ružovej farby. Skúšala som si ho dať doma niekoľkokrát, no vždy, keď som sa pozrela do zrkadla, zdalo sa mi to také trochu čudné na mne :D Rúž je naozaj nádherný a takéto bledé farby som vždy chcela, pretože sú dievčenské a jemné. Musím sa ich naučiť nosiť, pretože doma mám už asi tri podobné rúže v bledej farbe a je mi ľúto, že ich nenosím!

Štvrtou vecou, ktorú pre vás mám je kontúrovacia transparentná ceruzka na pery. Keďže je transparentná, nemá farbu, čo je naozaj veľká výhoda. Neraz sa mi stalo, že som si chcela dať ceruzku na pery, aby sa mi rúž nerozpíjal a nepresahoval cez kraje pier, no nemala som presný odtieň, ktorý by sa mi hodil k rúžu. A práve v takomto prípade môže nastúpiť táto transparentná ceruzka, ktorá sa jednoducho nanáša, skvelo sa s ňou manipuluje a nikdy sa mi rúž nerozpíja :)
Každý z rúžov vonia veľmi príjemne, čo si myslím, že je veľké plus pre každý výrobok. Som rada, keď niečo, čo si dávam na pery vonia veľmi príjemne. Ako som spomínala vyššie, rúže rýchlo schnú a nerobia odtlačky, takže sa pokojne môžete napiť :) Ja som testovala práve odtieň číslo 55. Mala som ho na perách celý deň v škole, kde som pila kávu, jedla som a aj po príchode domov, kde som jedla obed, mi perfektne vydržal. Jedenkrát som si ho v škole upravovala, ale to tiež až ku koncu dňa :)
Aké sú vaše obľúbené rúže a odtiene? :)

10 komentárov :

  1. Mě se nejvíc líbí ten poslední odstín. Nejsem moc na výrazné rudé barvy, takže u mě vedou spíše nude a světle růžové :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. These lipsticks look super stunning. Love the red one!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerajú naozaj dobre :), ja mám veľmi rada rúže od Nyx a Revlon :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Také se chystám si tuto rtěnku pořídit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné rúže tiež milujem tie ich krásne farby!

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sakra, ty vypadají bezvadně :-), kdyby jsi přemýšlela i nad článkem s ukázkami na rtech, bylo by to určitě fajn.
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten první odstín je nejkrásnější! <3 Určitě ti moc sluší :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na tyto rtěnky jsem zvědavá.:) Dermacol mám moc ráda.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť