SOCIAL MEDIA

-zaful winter-

27. októbra 2017
Keď sa povie zima, predstavím si chladné počasie, ktoré nemám príliš rada. Ani sama neviem prečo. Vianoce milujem a zasneženú krajinu takisto, no u nás je sneh už len raritou.. Keď k tejto "bezsnehovej" zime pripočítame ešte nejaké tie mínusové teploty, hneď som bez úsmevu na perách. Nízke teploty neznášam práve najlepšie, som skôr milovník jari, leta. Zima sa mi zdá príliš dlhá a som z toho mnohokrát unavená. Aby ste sa počas týchto studených dní skvelo ohriali, mám tu pre vás tri krásne kúsky z internetového obchodu Zaful.com!


Neviem, či ste už niekedy nakupovali na e-shope Zaful. Ak nie, určite vás môžem uistiť, že majú krásne kúsky za skvelé ceny. Nie sú vôbec predražené, sú originálne a aj kvalitné. Kabáty mi odtiaľ nikdy neprišli v zlej kvalite! :) 
Prvý, čierny kabát ma upútal jednoduchosťou a tým, že je čierny. Doma mám všetky druhy kabátov, len nie čiernych. Samu ma to prekvapilo, a preto som si povedala, že jednoducho jeden si musím určite zaobstarať. A tak padla voľba na tento!
Takisto som si uvedomila, že doma mám len jeden camel coat, ktorý už mám ale naozaj dlhšiu dobu, asi také dva roky, a chcelo by to zmenu. Tento vyzerá veľmi mäkko, príjemne a má skvelú dĺžku! 
Posledný, sivý kabát je na štýl zaväzovania. Takéto kabáty mám asi dva a neviem si ich vynachváliť. Najprv som si nevedela predstaviť, ako to budem asi nosiť, keď tam nie sú žiadne gombíky, no hneď ako som ho raz vyskúšala, hneď som si ho zamilovala. Jednoducho sa vždy zaviniete do kabáta a niekedy je lepší, ako klasický!

1 komentár :