SOCIAL MEDIA

winter is coming

30. októbra 2017
Včera som si po dlhom čase zapla televíziu, aby som si pozrela jeden film a to čo som uvidela ma fakt prekvapilo. Vianočné reklamy na konci októbra? Myslia to tie televízne stanice a značky, ktoré vytvárajú reklamy vážne? Ja viem, že do Vianoc nám ostáva nejakých osem týždňov, čo je neskutočne málo (aspoň podľa mňa a neustále ma to prekvapuje, že už len tak málo), no aj tak by bolo asi vhodnejšie, keby si tie reklamy nechajú na polovicu novembra, možno na koniec. Vždy sa mi potom zdá, že tie Vianoce sú až moc spomínané všade a je mi z toho pomaly až zle. Tá pravá vianočná atmosféra na mňa doľahne aj tak až vtedy, keď uvidím sneh alebo až vtedy, keď sa ráno zobudím a zistím, že je Štedrý deň.
Musím však ukončiť toto moje "sťažovanie" a spomenúť v skutočnosti, čo som vlastne chcela. Spolu s Vianocami prichádzajú aj chladné a studené dni. Tie sú predzvesťou nízkych teplôt a kabátov. Ak aj vy chcete ostať v teple a stále ste si na seba nič nekúpili, mali by ste tak urobiť čo najskôr, pretože takéto "teplejšie" dni sa u nás nezdržia príliš dlho a o chvíľu to bude samý mráz.
Internetový obchod SheIn ponúka krásne kúsky za skvelé ceny! Práve preto tu mám pre vás jednu krátku inšpiráciu s tromi kúskami :)


Milujem dlhé kabáty. Mám rada, keď mi siahajú až do polky lýtok. Dokážu mi tak zahriať nielen vrch tela, ale aj spodok. Vždy sa vyhýbam krátkym bundičkám nad zadok počas zimy. Mnohokrát sa mi totižto stalo, že som bola nachladnutá alebo chorá len kvôli tomu, že som mala zlú bundu. Som rada, ak mám celý pás vždy zakrytý. Práve takéto dlhé kabáty si spravia svoju prácu. Prvý kabátik má krásnu, jemnú farbu a vyzerá podobné ako "camel coat", ktorý milujem. Má však aj červené detaily, ktoré ho celý rozžiaria a vyzerá omnoho lepšie! 
Druhý kabát je v klasickej sivej farbe. V takejto farbe mám len jeden kabát doma, a preto by som chcela ešte jeden. Jednoducho sa mi táto farba jednoducho kombinuje s ostatnými kúskami, ktoré doma mám a nosí sa mi veľmi príjemne.
Posledný kabát už doma mám a môžete ho nájsť v TOMTO článku. Je perfektný, neskutočne sa mi páči jeho strih a to, ako sa dá zaväzovať. Je to niečo, ako deka, ktorá sa zaväzuje a vyzerá naozaj skvelo! Ja ho najradšej kombinujem so sukňou, no je skvelý aj k nohaviciam. 

5 komentárov :

  1. Grey and camel coats are just stunning!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky mi přijde, že letos vánoční reklamy přišly strašně moc brzo, přijde mi to celkem zbytečný.. Kabátky si vybrala krásné :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kabáty miluju, mám ráda delší i ty krátké...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podle mě byly reklamy na Vánoce takhle brzo vždycky. Já je miluju, takže mi to upřímně vůbec nevadí! :D Dokonce už mám vánoční atmošku! Btw. ten šedivý kabátek je boží :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nice selection, i love it

    http://www.maridix.com/

    OdpovedaťOdstrániť