SOCIAL MEDIA

the 9th anniversary of Shein

15. októbra 2017

Máte radi e-shop SheIn? Ja tam nakupujem neskutočne rada, pretože si tam vždy nájdem kúsky, ktoré ma zaujmú. Práve teraz oslavujú už deviate výročie! A preto som sa rozhodla, že uverejním tento článok spolu s akciou, ktorú pre vás e-shop má! :)
Celá akcia vypukne 15. októbra, čiže dnes, o 18:00 a bude trvať do 18. októbra do 18:00! E-shop ponúka skvelé akcie na krásne kúsky, ktoré si jednoducho budete musieť kúpiť :) Okrem zliav na vás čaká aj doprava zdarma, čo je naozaj výhodné!

Ja som sa zamilovala do niektorých kúskov, ktoré vám sem hodím pre inšpiráciu :)
Na prvé nohavice pozerám už fakt dlho. Síce nie sú vhodné na toto ročné obdobie, ktoré máme a ktoré nasleduje, určite sa mi budú hodiť na ďalšiu sezónu jar/leto 2018. Pásiky budú v móde aj budúci rok a čierna s bielou sú klasickou kombináciou, ktorá nikdy nesklame. Okrem toho sú voľné, vzdušné a budú sa skvelo nosiť aj v tých najväčších teplách.
Druhou vecou je pyžamo. Takéto rozkošné pyžamká si veľmi rada kupujem. Doma mám niekoľko takýchto s krátkymi nohavicami a musím povedať, že sa mi nosia omnoho lepšie, ako tie klasické - dlhé. Aj v zime preto radšej stavím na kratšie nohavice.
Treťou a poslednou vecou je krásny burgundy kabát, ktorý mi hneď padol do oka. Úplne sa bude hodiť na túto jeseň, ktorá nie je až taká studená zatiaľ. K čiernym nohaviciam padne ako uliaty :) 
A vy čo? Našli ste si nejaký kúsok? :) 

2 komentáre :

  1. Určitě se podívám. Chci si objednávat něco z romwe.com, ale přijde mi to jako hrozně nedůvěryhodná stránka, tak třeba zkusím tuto.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť