SOCIAL MEDIA

Nivea Intimo

5. októbra 2017
Vždy, keď niekam cestujem, potrebujem mať dobrý pocit, že sa budem cítiť dobre a že budem mať pocit čistoty. Tento pocit mi vždy dodajú nejaké vlhčené utierky, ktoré so sebou nosím. Väčšinou si ich beriem na veľmi dlhé cesty, ako napríklad na dovolenku do Chorvátska tento rok. Síce je to trochu "oneskorený" článok, myslím, že vám tieto utierky pomôžu celý rok.

 Nivea ma už niekoľkokrát prekvapila svojou praktickosťou a skvelými výsledkami, ktoré ponúka. Vždy sa neskutočne teším na to, ako použijem niektoré z jej výrobkov. Tieto hygienické obrúsky som si objednávala z internetového obchodu Notino.sk, kde si vždy nájdem to najlepšie, čo potrebujem.

Obrúsky na intímnu hygienu Nivea nie sú príliš aromatické, takže vám to nebude prekážať. Jednoducho si ich otvoríte, jemne ucítite, ale nie je to príliš silné. Okrem toho, skvelé je najmä to, že po otvorení utierky vôbec nevyschnú. Majú skvelý uzáver a dajú sa tak dobre uzavrieť, že nevyschnú.
Utierky sú presne určené na to, aby ste ich používali na intímne partie. Nedráždi citlivú pokožku a skvelo sa hodí nielen na tieto partie, ale aj na celé telo :)

Počas celej cesty som sa cítila skvelo, nebola som vôbec ulepená, spotená alebo som sa necítila zle. Vďaka týmto utierkam mi dokonca nevadilo, že som musela ísť na nie práve najčistejšie toalety :D

A čo vy? Radi používate takéto utierky? :)

2 komentáre :

  1. obrúsky som zatiaľ asi ešte neskúšala, iba čistiaci gél :) vďaka za tip ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já tyto měla, ale mnohem více mi vyhovují ty od Chilly :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť