SOCIAL MEDIA

new life

18. októbra 2017
Som plná emócií, ktoré však neviem, ako dať von. Dva články, ktoré minule vyšli som jednoducho napísala od srdca, tak ako som ich cítila. Nepovedala som však úplne všetko. To nemôžem. Je to moc osobné. Keď však chcem niečo povedať, vždy mi do toho perfektne sedia nejaké citáty.


Ako som spomínala, niečo sa zmenilo, ja však fakt neviem čo. Ja som nejaká iná. Inak povedané, šťastná. A viete prečo? Naučila som sa nebyť závislá na ostatných ľuďoch. Keď sa tak spätne pozerám, prekvapuje ma, ako som mohla byť až tak upätá na niektorých ľudí. Nedokázala som si bez nich predstaviť život.
Aby ste ma nepochopili zle. Samozrejme, že mám rodinu, ktorú milujem a život by som si bez nej predstaviť nevedela, no je tu mnoho iných ľudí, ktorých mám naozaj veľmi rada, ale viem, že jednoducho sú v mojom živote iba na nejaký čas a odídu. Bude to bolieť, no musíme ich nechať ísť, pretože to tak jednoducho je.
Niekedy musíme ľudí opustiť, aby sme mohli ísť svojou cestou. Aby sme sa mohli rozvíjať, aby sme mohli napredovať, a aby sme mohli stretnúť znova ďalších perfektných ľudí, ktorí nám spríjemnia život.
V živote k nám príde ešte mnoho nových ľudí, ktorých budeme milovať, mať radi a ktorí nás nejako zmenia. Nie každý človek je v našom živote navždy. Jednoducho niekto musí prísť, aby vám otvoril oči a vy ste zistili, že ste na život pozerali zle.
V minulosti som veľmi ťažko znášala nejaké zmeny, ťažko som nadväzovala nové vzťahy, no zistila som, že je to omnoho jednoduchšie, než som si v skutočnosti myslela. Niektorí priatelia však ostávajú v našich životoch navždy. A ja mám šťastie, že niekoho takého mám :)

17 komentárov :

  1. Je dobře, že jsi spokojená sama se sebou, je to strašně důležité! :) Ten svetr je boooží.

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je dobře, že máš takové přátelé, kteří budou navždy, tak to má být.:)
    Pěkný článek a svetr také.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nice sweater!

    My new blog...
    https://dinamighty.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je krasne mat taketo vztahy :)) a tiez som sa v poslednej dobe presvedcila ze je lahsie spoznavat novych ludi ako som si mysela aj ked clovek musi obcas predychat panicky zachvat ale niekedy to ozaj stoji az to!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Really lovely sweater.
    Enjoy your new life dear!

    ♘ www.sugarpopfashion.com ♘

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný svetr. Ano, někteří lidé "odejdou" a někteří zase přijdou, to je život..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článek, Před pár lety jsem zažívala něco podobného, když jsem se stěhovala od rodičů a začali jsme bydlet s přítelem. Samozřejmě jsem se s nimi neloučila navždy a vídáme se každý víkend, ale vždy když něco skončí, začne něco nového, pěkného... ono se to docela těžko popisuje, ale každý víme, jak to je :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pratele jsou rodina co si clovek vybira sam. nebo tak nejak je to prislovi :-D a super svetr :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je super že jsi spokojená, a svetr je parádní :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  10. to je pravda. tohle je zakladni predpoklad, kterej by si melo hodne lidi uvedomit, protoze si tak nevedomky kazi den :) supr clanek a hlavne myslenka, mej se!
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pěkný článek! :) Mám to podobně :)

    OdpovedaťOdstrániť