SOCIAL MEDIA

-bag wishlist-

23. októbra 2017
Neviem ako vy, ale rovnako ako topánok, stále by som nakupovala kabelky. Už ich poriadne ani nemám kam dávať, ale aj tak ich kupujem. Na Dresslily.com som si našla pár favoritov, ktorých by som si chcela v najbližšej dobe zaobstarať. Sú to tri kabelky, ktoré mi tak padli do oka a okamžite som sa do nich zamilovala!
Niektoré kabelky, ktoré mám doma sú maličké a nedám do nich skoro nič, no aj tak ich mám veľmi rada, pretože skvelo doplnia celý outfit. Aj tak však preferujem väčšie kabelky, ktoré môžem nosiť aj do školy alebo do mesta a dám do nich naozaj všetko.



Aby sme sa rozumeli hneď na začiatok, čierne kabelky som vôbec nehľadala, pretože tých spolu s tmavo-modrými, mám neuveriteľné množstvo, a preto by sa najviac hodili také, ktoré sú v trochu iných farbách.
Hneď prvá kabelka v hnedej farbe, ktorá sa prelieva až do oranžovej, je jednoduchá s trochu dlhším ramienkom, vďaka čomu viem, že ju jednoducho hodím na plece a môžem pokračovať. Pri kúpe dostanete k nej aj veľmi peknú niečo ako peňaženko-taštičku, do ktorej dáte aj tie najmenšie veci, ktoré by sa vám inak povaľovali po kabelke.
Druhá kabelka je v krásnom, sivom prevedení. Niečo takéto doma mám, ale len veľmi podobné a túto farbu som si obľúbila. Jednoducho som si povedala, že by bolo dobré, ak by som mala doma jednu alebo dve ďalšie. Práve takáto, kufríková kabelka, je vhodná na dlhšie dni v meste alebo keď potrebujete odniesť viacero vecí naraz :)
Tretia kabelka je niečo ako také vrecúško s dlhým ramienkom. Takéto taštičky mám celkom rada. Sú trochu menšie, ale dáte do nich aj viac vecí naraz dobre sa nosia. Vyzerajú elegantne a sú vhodné na každodenné nosenie. V tejto farbe sa mi takisto veľmi páčila a tak som si povedala, že aj tú musím odniekiaľ zohnať! :)

4 komentáre :