SOCIAL MEDIA

first day

5. septembra 2017

Otváram oči. Všade je tma. Och, je to tu znova. Skoré ranné vstávanie.
Tak, ako ste dopadli prvý deň? Ja mám zmiešané pocity. Posledný ročník strednej školy, stužková, maturita, prijímačky a vysoká škola. Úplne iný život je predo mnou. Trochu sa začínam báť, ale dúfam, že všetko dopadne tak, ako má!
Dnes mám pre vás len takýto krátky článok, asi som nejaká vypnutá po tom prvom dni :D Dúfam, že ste mali skvelý prvý deň! :)


14 komentárov :

  1. Nemůžu uvěřit, že už to jsou dva roky, co jsem šla v září do školy. :D Ale nějaké takové pocity jsem z toho neměla, ani jsem v tu dobu ještě nějak nevěděla, že půjdu na vysokou a tak. :) Mimochodem, ty šaty jsou nádherné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Ja si to aj nejako uvedomujem, pretože všade v okolí sa o tom hovorí a tak, takže mám teraz toho plnú hlavu! :D

      Odstrániť
  2. Věř, že poslední ročník je ze všech ten nejlepší. Jedná velká a nikdy nekončící party, akce. Na škole jste ti nejstarší a podle toho se k vám i chovají. Já bych ten čas hned vrátila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejako si to aj uvedomujem, že je to už posledný ročník, takže si ho hodlám čo najviac užiť! :)

      Odstrániť
  3. Krásné šaty :) koukám, že spousta blogerek teď začíná čtvrťák. Já v květnu odmaturovala a byl to ten nejlepší pocit, určitě se maturity neboj, když to úplně nepodceníš, zvládneš to levou zadní. Akorát ten Cermat a jeho systém, škoda mluvit. Ples je tím nejkouzelnějším dnem, ale ty přípravy na ples a předtančení, s mými spolužáky děs a hrůza, pořád dusno a hádky. Já jsem ráda, že jsem pryč a teď se chystám na vysokou, zatím mám ještě prázdniny :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :)
      Ja mám školu päťročnú, takže ak by som bola na klasickej, tieto veci by boli už za mnou, no mám trochu predĺžené štúdium :D Teším sa však na posledný rok, dúfam, že bude skvelý :)

      Odstrániť
  4. Přesně si na tyhle pocity z minulého roku pamatuju, mně čeká až za měsíc prvák na vysoké a jsem z toho šíleně nervózní :D Podobné šaty mám objednané z Aliexpressu, tak se na ně těším :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nech sa ti v poslednom ročníku darí, zbehne to rýchlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. All the best for your future dear. Its a very great feeling:) kisses
    Barnes & Noble Coupons

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Posledný rok bol najlepší, dúfam, že ho zvládneš s prehľadom. :)
    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Šatičky sú krásne :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Držím palce v posledním ročníku :D Já ho zvládla, tak ty taky! :)

    OdpovedaťOdstrániť