SOCIAL MEDIA

white teeth

29. augusta 2017
Ešte predtým, ako sa pustíme do článku, mám pre vás menšiu novinku. Na pravej strane blogu nájdete newsletter, takže ak máte môj blog radi a máte záujem o sledovanie tak, že vám ani jeden článok už neujde, určite sa zaregistrujte, budem len rada! :) 

A teraz k článku! Asi každý z nás túži po bielych zuboch a krásnom úsmeve. O svoje zuby sa snažím starať čo najlepšie, aby vyzerali dobre, no niekedy to jednoducho nestačí. Belosť zubov nie je o tom, či si zuby umývate alebo nie. Mnohokrát je to spojené najmä s tým, čo jete a pijete.
Keďže som si poslednou dobou (rok a pol, približne) obľúbila kávu, odrazilo sa to na mojom chrupe. V kombinácií so zeleným alebo čiernym čajom to bol doslova zabijak belosti. Práve preto som sa snažila nájsť tú najlepšiu alternatívu, ktorá by bola šetrná k zubom. Jednu som našla.
O zubnej kefke Colgate Max White - Expert White som sa dozvedela vďaka reklame v televízií. Najprv som si ju nejako nevšímala, no keď som ju videla druhý či tretíkrát, zaujala ma. A tak som išla do toho a vyskúšala som.
Zubná kefka spolu s bieliacim perom nie je príliš drahá. Jej cena sa napríklad na e-shope Notino.sk pohybuje okolo 10-11 eur, čo je celkom prijateľné. Keď mi kefka prišla, nečakala som ani chvíľu a hneď som si išla umyť zuby.

Najlepší výsledok dosiahnete, ak budete používať kefku Colgate spolu s pastou určenou k tejto kefke (volá sa takisto Colgate Max White - Exper White, ale aj to bieliaca pasta). Ja som pastu nemala, doma Colgate pasty používame, tak som si umývala zuby ďalej s klasickými, ktoré máme.
Zuby si klasicky, pomocou kefky umyjete a následne použijete pero, ktoré môžete do kefky zasunúť. Je to výhoda, pretože nemusíte mať viacero kozmetických vecí v kúpeľni. Stačí vám jedna kefka, ktorá má v sebe aj ďalší produkt.
Bieliace pero funguje tak, že zo spodku si jemne pootočením vytlačíte pastu. Tá sa vytlačí hneď navrch, do pera, s ktorým si následne zuby vybielite.

Všetko toto som robila (aj doteraz robím) približne tri týždne. Výsledok na seba nenechal dlho čakať. Síce to nebolo ako pri nejakom špeciálnom bielení, že vám iskrili zuby bielobou, ale rozdiel bolo vidno.
Zubnú kefku budem aj naďalej používať. Príjemne sa s ňou umývajú zuby a má skvelé účinky. Za túto cenu sa naozaj oplatí :)

8 komentárov :

  1. Tiež som tento produkt v televízii už videla ale nemyslela som si že by to naozaj fungovalo. :) Krásny príspevok. ;)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Seems like a really cool product! Great photos :)

    Anika xo | anikamay.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cokoliv, co je dostupné v obchodech a dokáže odstranit moje fleky od kafe beru :D Nevěřila jsem tomu, že by to mohlo fungovat, ale teď by pero mohlo dostat šanci :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to fakt super! :) Kávu takisto neustále pijem a je to jeden z dôvodu prečo som vyskúšala niečo, čo je v obchodoch :D :)

      Odstrániť
  4. Už z reklamy ma veľmi táto pasta s kefkou zaujali a rozmýšľala som, že si ich kúpim, no po tvojej recenzii pôjdem určite do toho :) Vyzerajú super a snáď budú také skvelé, ako píšeš :)


    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám pastu z této "edice", ale zatím nic moc nepozoruju :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To pero vypadá zajímavě, čistím si zuby klasickými bělícími pastami, ale nevím, zda to má nějaký velký účinek :D

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť