SOCIAL MEDIA

new goals

10. augusta 2017

Veľmi dobre viem, že mnohé predsavzatia a nejaké tie mýľniky, ktoré chceme dosiahnuť sa dávajú na začiatku roka, kedy je každý odhodlaný cvičiť, schudnúť, robiť to, čo ho baví a zbaviť sa ľudí, ktorých nepotrebuje. Tieto predsavzatia si už dávno nedávam. Síce som človek, ktorý má pevnú voľu a dokázal by ich splniť, jednoducho ma to nejako nebaví. Keď si chcem nejaké predsavzatie alebo nejaký cieľ dať, dávam si ho počas roka, vždy keď ma napadne. A jeden taký ma aj napadol počas dovolenky, kedy som si konečne oddýchla a na celý tždeň som nemyslela na prácu. To, čo robím ma baví, no niekedy je toho toľko, že treba aj vypnúť.


Práve na dovolenke, kedy som nemyslela vôbec na nič, iba na to, kedy sa prevrátiť z jednej strany na druhú, aby som bola krásne čokoládová, ma napadla jedna vec. Chodila som po tých starých kamenných uličkách, ktorými sú skoro všetky mestá v Chorvátsku také známe a napadlo ma to. Niekedy som mala blog a facebookovú stránku zameranú na fotografovanie. To som nechala tak, pretože som sa chcela venovať niečomu inému. Popri tom som stále fotila, no už to nebolo také, ako niekedy. Teraz sa nechcem pohlcovať neskutočnými haldami práce, ktorú som ani niekedy nestíhala a bola som z toho zbytočne v strese. Nechám si len tú prácu, ktorá ma skutočne baví, ktorá ma napĺňa a napreduje. Chcem sa znovu vrátiť k fotografovaniu. Baví ma to rovnako, ako písanie, ktoré však ostane na prvej priečke a nič to nezmení. Blogu sa však nič nedotkne a články budú naďalej stále vychádzať :)




13 komentárov :

  1. Určite choď do toho, čo ťa baví :) držím palce! :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Držím palce s fotografováním :) šaty jsou krásné :)

    Lady Lenna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si myslím, že takové změny jsou nejlepší. Někdy člověk potřebuje čas, aby si uvědomil, co je pro něj doopravdy důležité. Doufám, že ti to vyjde a hlavně, že budeš dělat jenom to, co tě na 100% naplňuje. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I like your dress:)

    http://fashionmakeup-czarnulaxyz.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Držím palce, ať se ti daří :) A ty šaty jsou roztomilý!

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  6. such a beautiful look!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Love this dress!
    Eszter
    www.shineonsilver.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Těším se na tvé fotky, určitě jsou krásné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty šaty jsou boooží :)! S focením držím palce, pak se nějakou tou prací pochlub!

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť