SOCIAL MEDIA

last days

14. augusta 2017

Viete, čo na lete neznášam? Posledné dni prázdnin, ktoré vám naznačujú, že pomaly sa všetko to voľno, teplo a dlhé dni končia a vy sa zas ponoríte do tej nepríjemnej rutiny, ktorá prichádza. Samozrejme, nehovorím, že jeseň nemám rada. Mám. Je na nej niečo čarovné, ale.. To ale tu je. Počasie je trochu depresívnejšie, dni kratšie, stále je tma a to najhoršie, zimy sú stále dlhšie a dlhšie. Vôbec nechápem, prečo vždy tak dlho čakáme na to príjemné teplúčko, ktoré už by dávno bolo.
Prvé náznaky jesene ma vždy zoberú do starších spomienok. Spomienok prvých rokov na základnej školy, keď bol môj najväčší problém len to, ako napísať A alebo ako prečítať daný text. Boli to pekné časy, a preto som rada, že vždy si na niečo takéto spomeniem. Okrem toho, mám pred sebou posledný rok strednej školy, čiže aj ten "klasický školský rok" je už poslednýkrát. Teším sa však na to, čo mám pred sebou a ja pevne dúfam, že tu ostanete na mojej ceste aj vy! :) Pretože úplne všetko nové budem písať aj sem.


No a keďže som vďaka Spotify našla aj niekoľko pesničiek, ktoré sa mi neskutočne zapáčili, rozhodla som sa, že takto nakoniec vám môžem raz za čas nejakú hodiť :)

8 komentárov :

  1. Ta mikinka je krásná! :) Já ti držím v maturitním ročníku palce, určitě to zmákneš. Já mám ráda takový ten teplý podzim, kdy ještě úplně nemusím nosit teplé oblečení :D Taky miluju, jak je všechno barevné a tak. Na podzim mám jenom dobré vzpomínky, takže ho mám hned po létu nejradši.

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, takúto jeseň (podzim) mám rada aj ja, pretože môžem vrstviť oblečenie, no nemusím nosiť úplne hrubé veci :) A tú krásnu prírodu takisto zbožňujem :)
      Ďakujem za krásny komentár! :)

      Odstrániť
  2. Na jeseni je niečo čarovné a pekné, no nemám ju rada. Depresívne počasie - je chlad, skoro tma a podobne...Teším sa, no aj neteším do školy, ale dúfam, že tento školský rok bude ešte lepší ako ten predošlý :) Tá mikina je pekná :)

    Wear the Confidence

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, toto je presne druhá stránka jesene - depresívne počasie, chlad a skorá tma. Na to sa vôbec neteším. Presne ako hovoríš, na niečo sa tešiť môžeme a na niečo nie :) Držím palce, aby si mala super školský rok :)

      Odstrániť
  3. So nice! Love it.

    www.themorninggroove.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zcela chápu tvé pocity. Na podzim se sice těším, ale raději bych ještě měla letní prázdniny :) Hlavně když vím, že mám před sebou také poslední rok na střední :D

    Me&Sea

    OdpovedaťOdstrániť