SOCIAL MEDIA

july favorites

12. augusta 2017



Late night drives with no destination,
summer pink skies,
your favourite person in the passenger seat
and wavey music playing loud
is my type of vibe.
Okrem klasických článkov, ktoré tu na blogu sú - ako napríklad recenzie, móda, kozmetika a wishlisty - sem hodím aj niečo, ako "favorities", čiže obľúbencov za nejaký mesiac. Nebude to vždy však úplne rovnaké, pretože niekedy si viac obľúbim knihy, inokedy seriály a podobne. Samozrejme, nemôžem vám ani sľúbiť, že články budú každý mesiac, pretože nie vždy mám na ne úplne "miesto", ale budem sa snažiť :)
Začiatok tohto článku je citát, ktorý som našla nedávno a okamžite sa mi zapáčil a to až tak, že sa zaradil do obľúbencov za tento mesiac.
(13 reasons why)
Čím viac práce mám, tým viac seriálov nachádzam a vo voľnom čase ich potom pozriem úplne všetky. A to doslova. 13 reasons why som našla už pred dvomi mesiacmi, keď to nejako začínalo, no dostala som sa k nemu až teraz, počas prázdnin, kedy je síce práce dosť, no nájdem si vždy aj nejaký voľný čas :)
Aby som sa ešte vrátila k tomuto seriálu, zanechal vo mne dosť veľkú a dobrú "stopu". Veľmi sa mi páči aj pieseň "The night we met", ktorá bola jednou z tých hlavných, ktoré sa v seriáli našli. Výroky, citáty či vety z tohto seriálu sa mi naozaj veľmi páčili a kým príde druhá séria, určite si pozriem tú prvú ešte raz.
Pretty Little Liars a The Vampire Diaries už bohužiaľ skončili, no tie posledné časti som si naozaj užila. PLL ma veľmi prekvapili na konci, a to myslím, že každého. Upírske denníky mali takisto krásny koniec :) Ja som s ním bola spokojná,
Supergirl.. ani neviem, ako som sa ja dostala k tomuto seriálu. Nikdy som nebola na niečo ako Batman, Superman a podobne, no tento seriál ma fakt baví. Skôr ten príbeh "za tým", ale je to skvelé. Zmes romantiky, komédie a trochu napätia.
No a Once Upon A Time som nedávno znova videla po asi štyroch alebo piatich rokoch, kedy som to videla po prvýkrát. Je to celkom fajn!
Ale aby som ešte niečo povedala k seriálom, začala som pozerať The Bold Type a je to vážne skvelé! Stačili mi dve prvé časti a bola som spokojná, že som našla ďalší skvelý seriál. Určite odporúčam najmä dievčatám, ktoré majú radi módu, písanie a dievčenské seriály!
Remember when we were fifteen,

smoking in the park never really noticed you,

but i was falling apart.

Remember Jimmy's pick up from driving in the dark.

For think about it now, 

we didn't think at all.
Z hudby som si toho poslednou dobou obľúbila naozaj veľmi veľa a toto je len zlomok toho, čo teraz stále počúvam. Samozrejme, Imagine Dragons nesmie chýbať. Som totálny fanúšik tejto skupiny!
A toto hovorí samé o sebe.. Plus ešte jeden..
God has perfect timing;
never early, never late.
It takes a little patience
and it takes a lot of faith,
but it's worth the wait.


14 komentárov :

  1. Moc hezký článek. :) Já to mám se seriály podobně, 13 reasons why jsem měla za sebou asi jen během jednoho týdne. :D A na TVD jsem se dívala strašně dlouho, ale jak odešla Nina, tak už mě to pak moc nebavilo... :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) No, hej, keď odišla Nina, tak som to skôr pozerala len tak, aby som vedela, ako to pokračuje. Už to nebolo ono :D

      Odstrániť
  2. 13 rw mám taky zhlédnuté a už se nemůžu dočkat další série. Jinak seriál, který bych mohla určitě doporučit je Riverdale. Máš moc hezký blog a hezky napsaný článek :) moc se mi líbí ten citát na začátku.
    https://essdeesthoughts.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne! :) Som rada, že sa blog aj článok páčia :) Na Riverdale som pozerala trailer a asi sa do toho dám! :)

      Odstrániť
  3. Já si momentálněa dala maraton PLL :D a už jsem u poslední série :D, 13 reasons why se těším na druhou sérii. Souhlasím, že Upíří deníky měl naprosto krásný konec! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takisto uvažujem, že by som si dala maratón PLL odznova :D No, som rada, že niekto so mnou súhlasí s koncom TVD pretože som videla dosť negatívnych komentárov na to a vôbec neviem prečo.

      Odstrániť
  4. Pěkný oddechový článek.:) Já to mám s těmi seriály stejně. Ze seriálu, na které se díváš se nedívám ani na jeden. Nedávno jem dokoukala sedmilhářky a teď se dívám na The bold type, je to od toho samého jako Pretty little liars, jestli znáš... :) plus ČEKÁM na díly Hry o trůny.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Áno na Bold Type som sa začala teraz pozerať, milujem to! :D :)

      Odstrániť
  5. Super článek :). Já tohle léto nemám na svoje oblíbené seriály v podstatě vůbec čas :( 13 reasons why jsem už viděla a dopad to na mě mělo velkej. Bylo to naprosto fantastické. A na TVD nekoukám už dlouho,prostě mě to přestalo bavit, ale konec jsem viděla (všechno jsem věděla z Tumblr :D) a docela dobrý :D. O hudbě co posloucháš jsem nikdy neslyšela, ale rozhodně to vypadá zajímavě :)
    michelle-and-her-world.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máme úplne rovnako s 13 reasons.. aj na mňa to malo naozaj silný účinok! Ďakujem za krásny komentár :)

      Odstrániť
  6. Ten gif s oblohou se mi velice líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. 13RW je supr seriál, PLL mě též překvapily na konci :) Škoda, že už to skončilo.

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takéto príspevky mám rada a super si to všetko zoradila! ;)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť