SOCIAL MEDIA

inspiration from world

28. augusta 2017

Viete čo je výhodou dnešnej doby? Keď chcete vytvoriť nejaký outfit a máte kúsok, ktorý jednoducho neviete skombinovať, stačí si do vyhľadávača napísať názov danej veci a farby, v ktorej ju máte. Stlačíte enter a outfit je na svete! Tisíce, dokonca až milióny obrázkov, ktoré vám rada, čo na seba, aby ste vyzerali úžasne.

Niekto by povedal, že to nie je žiadna originalita, iba kopírovanie štýlu, ktorý má niekto iný. Hm, možno áno, ale často človek nemá PRESNE tie isté veci ako modelka, bloggerka alebo nejaké dievča na obrázku či fotke. Mnohokrát kombinujete niečo podobne, ako to je na fotke, ale s trochu inými kúskami oblečenia, ktoré máme doma a pekne sa k tomu hodia. To je to, čo je na móde pekné. Nikdy nekopírujete. Vytvárate niečo nové vďaka inšpirácií.
Rada sa inšpirujem. Je to niečo, čo mi pomáha ostať motivovaná a nejako ma to posúva ďalej, aby som bola lepšia a lepšia. A viete prečo? Pretože vždy tu bude niekto, kto je lepší, krajší, vyzerá v danom kúsku lepšie ako vy. Práve to je dôvod, vďaka ktorému sa každý z nás môže posúvať stále ďalej.

Inak mám pre vás tip, na jeden skvelý obchod, z ktorého mi nedávno prišli krásne kúsky! Modino.sk je slovenský internetový obchod, na ktorom nájdete kvalitné a skvelé kúsky :)
Dnes tu mám prvý z nich, ktorými sú tieto perfektné zelené tenisky. Ja viem, viem. Zelená je možno ťažko skombinovateľná farba, ale s čiernymi nohavicami je to naozaj perfektná kombinácia. Okrem toho, takéto zaujímavé farebné prevedenia sú v outfite takým kúskom, ktorý ho celý skvelo zvýrazní.
Tenisky sú kvalitné a veľmi sa mi páčia, že sú na takýto štýl. Navrchu nie je nič "tvrdé" a sú veľmi pohodlné. Nosia sa skvelo a určite ich budem nosiť neustále :)
A čo vy? Poznáte tento internetový obchod? :)


11 komentárov :

  1. Presne ako píšeš, dnes je velmi jednoduché sa inšpirovat takýmto sposobom. Sama tak často robim.
    Čo sa týka tenisiek sú fajn, ale zelenu ja nemusím. Mám sice jednu zelenu kabelku, ktorú som si velmi oblubila, no zelená aj tak nebude patrit k mojim oblubeným farbam.
    A ano modino.sk poznám :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola s tou zelenou podobne, dokonca neviem či v zelenej niečo mám, ale tieto tenisky ma hneď očarili :)

      Odstrániť
  2. Já vám říkám, že i když ty tenisky nevypadají libě, tak během několika měsíců je budou nosit všichni! A s tím vyhledáváním inspirace to mám stejně. Vždy když nevím jestli si něco koupit a jak bych to třeba nosila, tak si to pogoogluju a uvidím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to hovoríš potom dobre! :) Presne tak, google vždy pomôže :D :)

      Odstrániť
  3. Boty jsou skvělé! :) Na ulici v nich budeš nepřehlédnutelná :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. E-shop neznám, ale botky vypadají skvěle :) Líbí se mi i jejich veselá barva!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Boty vypadají skvěle, zrovna sháním boty do posilovny, na eshop se podívám.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tenisky sú naozaj krásne. Takéto som ešte nikde nevidela. ;)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. This is really good information I have visited this blog to read something fresh and I really admire you efforts in doing so.

    OdpovedaťOdstrániť