SOCIAL MEDIA

in love with Dermacol

15. augusta 2017

Nikdy som nemala problémy so suchými nohami alebo pätami. Je to dosť čudné, keďže ja mám veľmi suchú pokožku, ktorú musím neustále hydratovať. Vďaka tomu, že nemám suché nohy, nikdy som neriešila nič podobné ako krémy na nohy či takú "kefku" na nohy, ktorá by odstránila suchú kožu. Tesne pred dovolenkou mi však prišiel balíček, ktorý sa orientuje presne na tieto problémy a bola som veľmi rada, že som tieto produkty mohla otestovať.




V balíčku som našla hneď niekoľko vecí, ktoré vám dnes ukážem. Jeden z výrobkov bol zvláčňujúci krém na nohy. Musím povedať, že výrobky som vždy používala po sprche, raz do dňa, no nie úplne každý deň. Vždy keď som si tak na to spomenula som si výrobok dala a musím povedať, že sú naozaj perfektné! Rovnako ako ja, skúšala ich aj moja mamina, ktorú niekedy suché nohy trápia. Tej sa najviac páčil práve tento zvláčňujúci krém, ktorý hneď po nanesení vsiakol a perfektne pracoval. V jeho zložení nájdete aj olivový olej a vitamín E, ktoré sú skvelé pre pokožku a zapracovali aj oni. Ja si napríklad veľmi rada robím aj masky na tvár či vlasy z olivového oleja. Ten je pomocníkom pri všetkom.
Ďalší krém, ktorý bol veľmi podobný bol zas zmäkčujúci krém, ktorý zmäkčil aj tú najtvrdšiu pokožku na nohách. Rovnako ako aj prvý, aj druhý krém s pokožkou spravil zázraky, najmä pre moju maminu. Tento krém obsahuje okrem olivového oleja aj pantenol, ktorý mám veľmi rada najmä pri opaľovaní. Okrem toho však skvelo zapôsobil aj tu. O pokožku sa balzam postaral veľmi dobre a cítila som, akoby som mala nohy na obláčiku.

To, čo ma potešilo ešte viac ako krémy bol Osviežujúci sprej na nohy a do topánok. V lete je to veľký pomocník, ktorý osvieži každú nohu a aj topánku. Doma jeden podobný výrobok máme, no nemá žiednu vôňu, Práve preto bol tento výrobok ešte lepší. Okrem toho, že mi osviežil chôdzu, voňal krásne po mentole. A čo je lepšie ako svieža vôňa mentolu? Naozaj nič.
Táto "kefka" na nohy je takisto perfektná vecička, ktorá pomôže vždy pri suchej pokožke. Mamina doma jednu má, ale tá nebola taká originálna a pekná, ako táto. Hneď som ju vyskúšala a naozaj je fakt skvelá! 

Posledný výrobok bol trochu z iného súdku. Ako som už dávnejšie spomínala, milujem kombináciu rebarbory a jahody. Nielen v koláčoch, ale aj v kozmetike. Presne preto ma neskutočne potešil peeling rebarbora a jahoda, ktorý nielen, že krásne vonia, ale úplne perfektne mi očistil celú pokožku. Raz za čas veľmi rada použijem peeling, ktorý mi zmyje z tela všetky odumreté bunky a cítim sa vďaka nemu ako znovuzrodená. Okrem toho, a nemáte radi kombináciu jahody a rebarbory, nemusíte zúfať, v ponuke majú aj iné, ako napríklad pomaranč a čokoláda, čo je fakt bomba. Mala som taký sprcháč!

7 komentárov :

  1. Such a cool product, thanks for sharing!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok :) Dermacol značku mám rada aj keď od nich nemám veľa produktov. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku Dermacol mám hodně ráda :) nejvíce na ní miluji ty vůně. Body scrub jsem od Dermacolu ještě nezkoušela, budu to muset napravit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Peelingy zbožňuju, též si přijdu po nich znovuzrozená :D Krém na nohy jsem si nedávno v DM od Balei koupila moc si ho chválím. Na suché nohy bohužel celkem trpím :(

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Produkty vyzerajú fajn. Viem presne aký je to pocit, keď máš o nohy postarané - keď sú jemné a nevyzerajú zúbožené. Ja som dlho také zúbožené nohy mala, neriešila som to, až som raz vyskúšala tiež taký zvláčňujúci krém na nohy a vďaka nemu vyzerali moje nohy ako keby som práve prišla z pedikúry. Odkedy mám tento krém sa o svoje chodidlá viac starám :D

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný článek, krém na nohy mám taky :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť