SOCIAL MEDIA

beauty tip: lipstick, eyeshadow and eyeliner

5. augusta 2017

Máte radi značku Mary Kay? Pre mňa je to jedna z najkvalitnejších a najobľúbenejších značiek kozmetiky, ktoré používam veľmi rada. Doma mám veľmi obľúbený tmavý fialový lak na nechty, ktorý používam vždy, keď potrebujem a chcem staviť na kvalitný lak :) Okrem toho ďalšia obľúbená vec, ktorú mám rada je špirála. Tá je naozaj perfektná! Všetky recenzie na staršie výrobky nájdete u mňa na blogu :) Dnes tu mám pre vás tri novinky, ktoré musíte mať doma aj vy!




Prvá vec, ktorú som vytiahla z balíčka a tešila som sa na ňu asi úplne najviac, je Gélový pololesklý rúž. Vybrala som si tmavšiu farbu s názvom Scarlet red. Farba je sýta, ženská a úplne perfektná pre mňa. Mám rada aj jemnejšie farby, no predsa len preferujem tmavé alebo krvavo červené rúže. Presne tento je jedným z nich. Rúž veľmi príjemne vonia,  nemá žiadny nepríjemný zápach.
Určite sa vám bude páčiť aj elegantný dizajn, ktorý celému rúžu dodáva šmrnc :) Rúže od Mary Kay vždy perfektne držia na perách a len tak sa nezmyjú. Určite na ne stavte, ak hľadáte kvalitné a dlhotrvajúce rúže!
Z outfitových fotiek či fotiek na Instagrame, ste si mohli všimnúť, že nosím veľmi rada linky. Sú akoby neoddeliteľnou časťou mňa, ktorú mám rada. Medzi najobľúbenejšie linky patria tie v pere alebo tie klasické, tekuté, ktoré sa môžu "namáčať".
Jednoducho si s nimi nakreslím linky a som spokojná! Rovnako na tom je aj Tekutá očná linka Mary Kay, ktorú som našla ako druhú v balíčku. Má sýtu farbu, ktorá je perfektná tmavá, nerozmazáva sa a drží veľmi dobre. Niektoré očné linky, ktoré som mala doma presvitali alebo neboli dobre vidno, no o tejto sa to určite nedá povedať. Drží naozaj po celý deň a nebojím sa, že by sa mi po dotyku rozmazala.
Poslednou vecou, ktorú tu dnes pre vás mám, sú očné tiene. Táto kolekcia je limitovaná edícia, takže ak o ňu máte záujem, určite ju bežte objednať! Očné tiene môžete jednoducho vložiť do svojej kazety Mary Kay a spraviť si tak kombináciu, ktorú potrebujete a chcete.
 Farby sú sýte, nemusíte si na viečko dávať niekoľko vrstiev, stačí pár pretretí a je to! Okrem toho sa zbytočne neprášia a pod okom tak nemáte zbytočný farebný prach.
Táto farebná kombinácia sa mi páči najviac zo všetkých, pretože je dievčenská a jemná :)

A čo vy? Máte radi kozmetiku Mary Kay? Používate ich výrobky často? :)

4 komentáre :

  1. Značku MK mám tiež veľmi rada. Ta linka vyzerá úžasne, a taktiež mam radšej tieto v pere :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. momentálne tiež testujem tieto ich letné novinky a zajtra chystám článok :) tá paletka je naozaj skvelá, kvalita tieňov ma prekvapila. rovnako aj linka je parádna! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Mary Kay jsem zkoušela snad jednou nějaký krém, ale jinak nic. Věřím, že to bude super značka, tak snad jednou vyzkouším víc produktů. Ta rtěnka totiž vypadá nádherně :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť