SOCIAL MEDIA

bahama mama

18. augusta 2017
Aké sú vaše nevyhnutnosti, ktoré vám nesmú chýbať pri líčení? Medzi tie moje jednoznačne patrí okrem dobrého mejkapu, riasenky a očnej linky aj bronzer. Ten perfektne zvýrazní tvár a celkovo zjednotí aj pleť. Bronzery, ktoré som mala doteraz doma mi celkom vyhovovali, no keďže som veľkým milovníkom značky TheBalm, musel byť u mňa aj bronzer ich značky! :)

Bronzer TheBalm Bahama Mama, ktorý mi prišiel z internetového obchodu ElNinoParfums.sk, som si okamžite zamilovala. Niet sa ani čomu čudovať. Myslím, že každý si často vyberá veľa vecí práve vďaka obalu. Takto som si aj ja vybrala tento bronzer. Jednoducho ma zaujal. A to je hneď tá prvá vec, ktorú by mal mať každý produkt. Mal by zaujať už svojím dizajnom.

Najdôležitejšie však je predsa len to, akú kvalitu daný výrobok má. Všetky produkty, ktoré som od tejto značky mala ma nikdy nesklamali. Či už to boli tiene na obočie, ktoré skvelo držia a vydržia dlho, alebo napríklad paletky, ktoré majú krásne farby. Všetko toto vždy táto značka spĺňala. Presne toto isté spĺňal aj bronzer Bahama Mama, ktorý má naozaj perfektné farbu.
Pri nanášaní sa mi z paletky zbytočne neprášilo a nemala som všade naokolo prach a špinu z výrobku. To, čo ma však najviac potešilo bolo to, že stačí naozaj len párkrát pretrieť a máte 100%-né krytie! Nikde nechýba farba a môžete vyraziť. Nestojíte tak pred zrkadlom dlhé hodiny a výrobok vám vydrží naozaj dlho. A to je výhoda, že? :)
Najviac na výrobkoch značky TheBalm sa mi páči najmä to, že každý má svoje malé zrkadielko. Môžete si tak vziať iba výrobky, ktoré potrebujete na líčenie a nič viac! Netreba nosiť samostatne žiadne zrkadlo, ktoré by vám zabralo nejaké miesto. Toto sú tie malé výhody, ktoré vždy oceníte a vďaka tomu sa môžete k značke vrátiť. Je vidno, že značka svojich zákazníkov pozná a snaží sa im ponúknuť to najlepšie.

7 komentárov :

  1. They look amazing!

    http://cheremimi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku theBalm mám veľmi rada, milujem dizajny ich výrobkov a kvalitu, ktorá nikdy nesklame :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tý značce jsem už slyšela, ale vím, že mě vždycky odradila ta cena. :D
    Jinak ta barva bronzeru je skvělá! Na tu já beru ohledy!

    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bronzer má krásný obal! :) Je super, že ti vyhovuje, já mám bronzer a rozjasňovač v jednom od NYX :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tahle značka je skvělá hlavně kvůli obalům, které upoutají oči. Mě většinou odrazuje cena, jednou si ho ale stejně pořídím :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od této značky nic nemám, ale tohle jsem už omrkávala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle značku znám moc dobře, ale osobní zkušenosti s ní zatím bohužel nemám. Ale doufám, že se to brzy změní :) o tomto produkty uvažuji již delší dobu!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť