SOCIAL MEDIA

white like snow

28. júla 2017

top - Rosegal
Krásne kúsky okrem bielej blúzky sú aj "short sleeve crop top".
Vždy, keď píšem nejaké články na blog, je k tomu aj dôvod. Či už ma motivuje niečo čo som niekde čítala, videla alebo počula, alebo je to skôr nejaký film či seriál, ktorý ma zaujal, je to niečo, čo ma posúva ďalej. Každý článok, ktorý má nejakú hlavu a pätu, ktorý má trochu hlbší zmysel, má za sebou nejaký príbeh, ktorý ma akoby donútil alebo motivoval písať to, čo som napísala.
****
And I have for you cupon!
You want some new clothes, why not taking a look over here?
Summer sales ongoing, all from 33% off. Use code RGEN for another 10% off!
Time for a new outfit!

Surprise code: RGEN

Úprimne, tento článok mám napísaný už trochu dlhšiu dobu, no nevedela som, kedy ho vydať a ako ho vlastne nazvať. Až neskôr som pochopila, že niektoré články jednoducho musím nechať ležať a až po čase dostanú svoj názov samé.

Vzala som pero a začala som písať slovo po slove. Neskôr to bola veta za vetou. Písanie denníku pre mňa znamenal vždy rituál, ktorý som mala rada. Písanie dlhých strán o tom, čo sa stalo. Vtedy som si uvedomila, že písanie je niečo skvelé. Dokážem tak vypustiť myšlienky z hlavy a cítiť sa ako znovuzrodená. Po čase však prišli na rad iné veci ako napríklad blog. Písanie denníka bol akoby začiatok tohto všetkého.
Teraz už čas na denník nie je. Už naň nie je čas dlhú, naozaj veľmi dlhú dobu. Je mi to ľúto, pretože mnoho perfektných dní nemám zapísaných a niektoré z pamäte aj vypadli. Začala som si teda viesť Audio denník. Jedným si však nie som istá. Budem to počúvať aj o niekoľko rokov? Predsa len.. tá písomná forma sa mi zdá trochu viac osobná, lepšia a neviem.. Úprimne povedané, keď si tak rekapitulujem deň a akoby si zapisujem deň za dňom, je to omnoho rýchlejšie a jednoduchšie. Ruka z písania toľko nebolí a ja mám všetky spomienky pekne uchované. Možno ich raz spíšem aj na papier. A možno napíšem niečo viac, ako denník..
P.S: Dnes cestujem na týždeň dovolenku. Články mám naplánované, takže tu budete mať každý deň niečo nové :) Fotky z Chorvátska, presnejšie z ostrova Hvar môžete sledovať na mojom Instagramovom profile - banaanalover. :) 

12 komentárov :

  1. Moc krásný článek:) Mám to stejně, dřív jsem si taky psala deník, ale potom se sešlo strašně věcí najednou a já na něj jaksi zapomněla a čas už taky nebyl... Jinak hrozně krásný top:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Občas články potřebují chvilku v "šuplíku", aby si je pak mohla s klidným srdcem a názvem vydat, znám to :) Top je moc hezký, takový něžně ženský. Audio deník mě nikdy nenapadl, ale na základce a střední jsem si občas zapsala něco do papírového deníku, ale blog vždy vedl. Na fotky z Hvaru se těším - dám ti follow (annevenkrbcova) Užij si dovolenou! :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten top je zaujímavý viem si predstaviť aj šaty z takej látky - skvelé na leto.
    Ja som ten typ človeka ktorý sa snažil viesť denník ale nikdy sa mu to nepodarilo, niž tento rok sa o to snažím ešte viac a niečo si zapisujem a niečo nie - snažím sa písať v intervaloch každý týždeň a zrekapitulovať si ho.
    Doteraz som fungovala skôr na diári kde som si zapisovala dôležité veci a prípadne som si lepila fotky , obrázky, lístočky, vstupenky ... na každý zaujímavý deň ktorý som prežila + plus pár slov. Možno aj takto sa to dá ako si spomenúť na skvelý event :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezký kousek :) já si deník píši pravidelně už hodně dlouho a musím říct, že mě to ohromě baví, ale audio deník zní dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkný článek i top. :) Mám to podobně, začala jsem u deníku přes slohovky a teď píšu všechno možné. A doufám, že jednou napíši třeba i knihu. :) Užij si dovolenou!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A peça é bastante bonita
    Beijinhos
    CantinhoDaSofia /Facebook /Intagram
    Tem post novos todos os dias

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásný top, ideální někam na dovču k moři :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Beautiful top!

    www.fancyfashioncastle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taky jsem si dřív psala deník, milovala jsem to, ale pak už mě to nějak přešlo, teď je mým deník blog :) Audio deník je skvělý nápad, podle mě si ho jednou ještě ráda pustíš :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásny topík :) hodí sa snáď ku všetkému :)

    OdpovedaťOdstrániť