SOCIAL MEDIA

old post

21. júna 2017
Prezerala som si svoje staré koncepty a odrazu som si všimla tento celkom zaujímavý článok, ktorý som napísala ešte začiatkom marca. Myslím, že stojí za uverejnenie :)
Svoje spomienky si uchovávam pomocou niekoľkých spôsobov, na ktoré sa vždy môžem spoľahnúť. Prvý spôsob je písanie denníka. Síce naň už nemám toľko času, ako niekedy, keď som za deň napísala aj 3-4 veľké strany, pretože som opisovala úplne všetko, raz za čas si knihu otvorím a píšem. Píšem všetko, čo ma napadne. Či už úsmevné alebo smutné chvíľky, ktoré by som niekedy ani nechcela mať na pamäti. Majú miesto v mojom živote, a preto ich píšem. Úplne všade.
Druhým spôsobom sú pozitívne myšlienky dňa alebo nejaké veci, ktoré ma potešili. Píšem si ich na spodný riadok diáru, kde mám na tom vyhradené miesto. Milujem ten pocit, keď si po niekoľkých mesiacoch čítam to, čo ma potešilo a presne si pamätám, ako som sa cítila a čo sa v ten deň stalo.
Tretím spôsobom, ktorým si dokážem perfektne uchovať spomienky sú fotky. Odkedy poznám slová blogovanie a instagram, fotím omnoho viac, ako niekedy. Ten pocit, keď si prezerám svoje staršie príspevky na Instagrame alebo si prezerám albumy, ktoré máme doma sú na nezaplatenie. Vyvolané fotky, ktoré sú pekne uložené v albumoch majú však pre mňa omnoho väčšiu hodnotu ako tie, ktoré mám uložené na USB alebo v počítači. Vždy si pri týchto fotkách presne spomeniem na ten deň, kedy boli odfotené, ako som sa cítila, čo som vtedy robila alebo s kým som bola. Práve tento tretí spôsob je mi najbližší a najlepší :)
P.S.: Okrem toho mám pre vás dva tipy na perfektné tričká :)






12 komentárov :

  1. Tak přesně tak si uchovávám vzpomínky i já.:) Nicméně je škoda, že někteří lidé třeba instagram nechápou, jako vzpomínky, ale spíš populární sociální síť... i takové lidi mám mezi svými přáteli a myslím, že jich je daleko více, ale já to beru jak ty. Jinak alba mám také nejraději.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš úplnú pravdu. Škoda, že mnohí berú Instagram ako platformu, na ktorej sa uverejňujú iba platené fotografie a je to skôr akoby pre nich reklama, zárobková činnosť a nie niečo, čo môže byť hodnotné :)

      Odstrániť
  2. Tak to obdivujem. Ja som rada, keď si niečo stihnem načmárať do diára, aby som nezabudla vybaviť :) Inak využívam možnosti mobilu, email, fotky, poznámky, spomienky, spojenie s rodinou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super nápad písať si ten denník, ja som to aj skúšala niekedy ,,v mladosti,, :D, ale často to bolo len o tom, že som začala a potom veľa dní nič,lebo som si nevedela nato nájsť čas. Ale viem si predstaviť, že je to fajn :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To druhé tričko je krásne, hneď by som ti ho vzala. :P

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Deník jsem si psala dříve a ukončila jsem to jelikož na to nebylo už tolik času. Teď si vzpomínky zaznamenávám v podobě fotek či na sociálních sítích nebo blogu. A samozřejmě ty nejlepší mám v paměti :D
    Tílka jsou pěkná a zajímavá :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zapisování pocitů do deníku mi přijde jako super nápad ! :) Asi to brzy vyzkouším.

    KIND TO YOURSELF

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Deník píšu už 8 let, teď už sice míň, ale pořád píšu. Mám tam i vytisklé fotky. Jednou až budu stará, tak si ho ráda celý přečtu znovu.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fantastic statement.
    http://estates.uonbi.ac.ke

    OdpovedaťOdstrániť