SOCIAL MEDIA

Something happened

18. mája 2017
Na začiatok sa musím naozaj ospravedlniť. Nemám rada, keď sa blogerky alebo blogeri neustále ospravedlňujú, že nestihli napísať dlho článok alebo niečo podobné. Ja si články píšem vždy dopredu, poväčšinou v piatok večer alebo počas soboty a jednoducho ich potom vydávam počas týžda. Na zosmolenie nejakého menšieho článku sa nájde vždy čas. Ja sa vám však musím ospravedlniť za niečo iné a jednoducho mi to nedá..

Na blogu síce vychádzajú články, ktoré si poriadne prichystám, napíšem naozaj od srdca, no jednoducho počas týždňa nejako nestíham odpovedať na komentáre a tým strácam akoby kontakt s vami. Všetky komentáre do jedného čítam, neskutočne si ich vážim a som rada, že sa vám články páčia, no jednoducho to nevychádza podľa môjho plánu. Je na to hneď niekoľko dôvodov.
Posledné dva mesiace boli šialené. Zo školy sa toho nejako veľa kopilo, mala som veľa svojej vlastnej práce, ktorú robím, cvičenie, únava, stres a podobne. Do školy budem chodiť už len necelý mesiac, takže sa teším, že to nejako opadne a budem mať čas robiť to, čo mám rada. A do toho spadá aj odpisovanie na vaše komentáre, ktoré tak rada čítam.
Druhá vec, ktorá nejako skomplikovala celú moju prácu na blogu a aj celkovo bol nový notebook. Doteraz som mala značku HP, ktorý pracoval dobre, no už mal asi šesť rokov a bolo potreba zmeniť ho. Stavila som na MacBook Air, o ktorom som snívala už naozaj dlho. Konečne som sa k tomu dopracovala, aby som ho objednala. Mala som ho aj s cestou nejaké štyri dni, keď sa mi začal nejako prehrievať, baterka vydržala sotva dve hodiny a musel sa ísť reklamovať. Predtým, asi štyri dni, ktoré som ho mala, som sa učila na ňom pracovať. Predsa len, je to niečo nové, s čím som doteraz nemala moc skúseností. Síce mám doma už svoj druhý iPhone a mám aj iPad, MacBook je niečo iné.. Je to však omnoho lepšie ako Windows, ktorý bol fajn, no na operačný systém od Applu to nemá.
Všetko toto skomplikovalo moju prácu, a preto články píšem maximálne tak na malom iPade alebo veľkom PC, ktorý máme doma, no na tom sa mi nerobí práve najlepšie. Dúfam, že to bude čoskoro v poriadku a ja sa vám budem môcť konečne poriadne venovať!






17 komentárov :

  1. It's so cute!!! I think the shorts will be great wth bright t-shirt.

    FashionnPasion

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto "vesmírne" džínsy s planétkami sú úplne cute♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mít tak hubené nohy :D Vypadají opravdu parádně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa len zdá, oni sú naozaj dobré aj na hrubšie nohy. Myslím, že nie som nejako moc chudá a sedia super :)

      Odstrániť
  4. Když mám hodně velké štěstí a hodně času navíc, povede se mi napsat třeba jeden článek dopředu, ale jinak většinou píši a hned vydávám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa snažím si to nejako naplánovať, lebo cez týždeň je toho niekedy tak veľa, že vôbec nestíham :/ ale inak aj ja často napíšem a vydám :)

      Odstrániť
  5. cute short pants! nice :D

    trulyfionaa.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Have a wonderful long weekend!!
    I am glad you enjoyed reading my recent post and thank you for the comments!!
    As on this month, MyLyfeMyStory has been officially renamed as Harija Ravi :)
    Harija Ravi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné fotky, kraťasy vypadají skvěle!
    Akorát mě hrozně bije do očí to "happend" (mělo by se to snad psát happened, ne?). Nebo to má nějaký skrytý význam, který jsem nepobrala a teď budu za idiota? :D
    jsem Katrin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áá ďakujem za opravu, nejako mi to "e" tam na konci vypadlo a ani som si to nevšimla! :D :)

      Odstrániť
  8. lovely shorts <3

    http://www.maridix.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No na mac si treba pekne zvyknut, mne niekedy leziena nervy a mnohokrat rozmyslam ci je az o tolko lepsi ako windows...no neviem, je pekny a rychly, ale ten operacny system ma casto privadza do sialenstva. A s casom to poznam velmi dobre, no nie vsetko sa stale da postihat :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jéé ty jsou roztomilé :) nemít stokilometrový nohy do šířky, hned ti je vezmu :D

    OdpovedaťOdstrániť