SOCIAL MEDIA

Priody

6. mája 2017
Tej kozmetiky tu je stále viac a viac! Dnes tu mám pre vás novú značku, ktorú som objavila len nedávno. Je to značka Priody, ktorá je čisto prírodná a šetrná k pokožke ženy. Vďaka skvelému popisu a recenziám, ktoré som videla na iných blogoch či na internete som hneď vedela, že by som chcela vyskúšať nejaké produkty. Mám veľmi rada prírodnú kozmetiku, pretože je omnoho šetrnejšia, ako tie klasické. Vďaka tomu tu mám pre vás aj recenziu na dva výrobky.



Ako prvý tu mám pre vás krém, ktorý ma hneď zaujal. Keďže asi vo všetkých príspevkoch tu na blogu píšem o tom, že mám suchú pokožku a hľadám tie najlepšie krémy na hydratáciu, povedala som si, že musím vyskúšať tento krém. Je to Intenzívny hydratačný krém s rastlinnými extraktmi a Vit-C. Hneď na prvý pohľad vyzeral skvelo, a tak padol ako prvý, ktorý som sa rozhodla vyskúšať. Hneď po otvorení krému môžete vidieť, že vyzerá veľmi dobre. má príjemnú konzistenciu a vonia úplne čisto a prírodne. Necítite v ňom žiadne umelé vône, ako je to v mnohých krémoch, ktoré by ste si inde kúpili. 
Po nanesení sa krém sa hneď vstrebe a robí svoju prácu. Skvelo hydratuje a nelesknem sa po ňom zbytočne. Na tvári nemám ani žiadny mastný filter, ktorý mám po mnohých krémoch, ktoré sú síce hydratačné, no môžem ich používať maximálne tak na večer do postele. 
Vďaka tomu, že mám pleť hydratovanú, mám ju žiarivú a zdravú. Musím povedať, že krém som testovala cca týždeň a už po takom krátkom čase som zaznamenala výrazné zmeny. Nemala som žiadne pupienky či iné nedokonalosti, ktoré ma občas trápili. 



Druhou vecou, ktorá mi pristála v schránke bol Prírodný kokosový telový peeling. Zaujal ma najmä kvôli krásnej nádobke, v ktorej sa nachádzal. Okamžite som vedela, že vyzerá veľmi zaujímavo a chcela by som ho vyskúšať. Peelingy mám veľmi rada a rada objavujem aj nové. Kokosové vône sú jedny z mojich najobľúbenejších, a preto som okamžite vedela, že druhý produkt, ktorý musím vskúšať je tento perfektný peeling. Už po prvom sprchovaní voňala celý kúpeľňa naozaj kokosovo a krásne. Telo som mala jemné a zovšadiaľ bola cítiť jemná prírodná vôňa, ktorá nebola sprevádzaná žiadnymi umelými vôňami, ktoré sú vo väčšine kozmetických výrobkoch. Pleť a aj celkovo telo som mala úplne jemné a hladké. 

Máte radi prírodné kozmetické značky? :)

8 komentárov :

  1. Ten peeling vyzerá fakt skvelo :) Má aj nádherné balenie.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja z príody práve skusam sérum a zatiaľ je úžasné. Z tvojho výberu sa mi veľmi páči ten peeling, ktorý musí mať úžasnú vôňu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow! Ten peeling vyzerá úžasne! Ja osobne milujem prírodnú kozmetiku! <3

    http://wanderluststhoughts.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. The products look awesome!!! ❤️❤️❤️
    Have a great Sunday! 😘
    www.travelera.es

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja značku Priody milujem. Mala som od nich masku a tá bola famózna :)

    Pozývam teba a tvojich čitateľov na moju giveaway o tri balíčky! GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krém mě hodně zaujal :) Potřebovala bych ho, trápí mě suché lokty a občas obličej. Jaká je cena takového zázraku? :)

    OdpovedaťOdstrániť