SOCIAL MEDIA

beauty tip: Smoke Balm

10. mája 2017
Recenzie na rôzne očné tiene či paletky píšem veľmi rada. Je to aj z toho dôvodu, že síce sa toľko s nimi nemaľujem, občas, keď na to príde chuť, začnem experimentovať. Robím rôzne dymové či tematické farebné líčenia, ktoré vyzerajú zaujímavo a pekne. Dnes pre vás mám jednu krásnu paletku od jednej z mojich najobľúbenejších značiek - The Balm, ktorá mi nedávno prišla z e-shopu ElNino.sk.



Keď tak uvažujem a predstavím si moju kozmetickú kolekciu vecí, ktoré doma mám, a najmä očných tieňov, okažite sa mi predstavia paletky, ktoré mám v jednej zásuvke. Väčšina z nich je práve od tejto značky, ktorá patrí medzi tie najkvalitnejšie, ktoré som kedy vyskúšala a majú nádherné obaly. Síce by sa veci nemali vyberať podľa obalu, no niekedy je práve ten obal veľmi dôležitý.

Paletka Smoke Balm od značky The Balm má hneď niekoľko výhod. Okrem toho, že má krásny obal, ktorý sa veľmi hodí do jarnej kolekcie vecičiek, má aj skvelú veľkosť. Je kompaktná, takže sa zmestí úplne všade, a keď si ju vhodím do nejakej menšej kozmetickej taštičky, vôbec mi nezaberie veľkú časť. Nemusím sa preto báť, že keď si ju chcem so sebou vziať, zaberie mi veľa miesta a budem mať ťažkú tašku.

Presne toto sú také výhody, ktoré som si všimla hneď ako som sa pozrela na paletku. Je to taký prvý pohľad. Myslím, že prvý dojem je veľmi dôležitý, pretože ten mnohokrát pomáha pri výbere. Dôležitý však nie je len prvý pohľad, ale aj vlastnosti, ktoré výrobok má. Čím ma zaujala táto paletka?

Keďže najradšej vždy stavím na tmavšie očné tiene, táto paletka je pre mňa úplne ideálna. Má krásnu kombináciu troch farieb, ktoré sa skvelo k sebe hodia a môžem ich aj jemne kombinovať. Keď som prvýkrát vyskúšala čiernu farbu, príjemne ma prekvapila. Bolo to najmä kvôli tomu, že doteraz som mala paletky od iných značiek a čierna farba bola vždy bledá a nedržala dobre. Farba z paletky Smoke Balm má krásnu sýtu farbu, ktorá perfektne drží a neopadáva. Všetky tri farby, ktoré sa nachádzajú v tejto paletke sa neprášia, čiže sa mi nestane, že keď s nimi pracujem, všade mám jemný poprašok a musím si okolie neustále oprašovať a umývať.  Pri nanášaní stačí prejsť štetcom dva-trikrát a máte dostatok farby, ktorú si nanesiete na celé viečko oka. Je to výhoda, pretože vám vďaka tomu paletka vydrží dlho a môžete sa na ňu spoľahnúť vždy, keď budete potrebovať.

Výhodou tejto paletky je však aj to, že farby sú neutrálne, takže sa hodia na úplne každý deň. Či už je to deň špeciálny a vy máte nejakú spoločenskú akciu, na ktorej sa zúčastníte alebo je to len obyčajný deň, vždy paletku využijete.

A čo vy? Máte radi značku TheBalm a jej výrobky?

6 komentárov :