SOCIAL MEDIA

beauty tip: Nivea

4. mája 2017

Značku Nivea nemusím nijako špeciálne predstavovať. Rokmi overená značka, ktorá je veľmi obľúbená medzi mladými či staršími, patrí medzi najkvalitnejšie, ktoré som doteraz vyskúšala. Od Nivei mám veľmi rada nielen klasické krémy, ktoré si pamätám, že už keď som bola úplne malé dieťa používala mamina či ocino, ale aj sprchové gély či telové krémy, ktoré voňajú naozaj perfektne, sú jemné k pokožke a skvelo ju hydratujú. Dnes mám pre vás novinku, ktorú Nivea nedávno predstavila a mala som tú česť vyskúšať ju :)




Nový krém s názvom Nivea Care má niekoľko výhod. Jedna z tých najväčších je najmä to, že si ho môžete zakúpiť v troch rôznych veľkostiach. Či už potrebujete maličký - 50 ml, ktorý je vhodný na cesty alebo do školy, ako ho nosím ja a stal sa za pár minút mojím najlepším kamarátom, stredný - 100 ml, ktorý sa zas hodí klasicky počas dňa mať ho niekde položený na poličke napríklad v izbe a nakoniec veľký - 200 ml, ktorý sa hodí mať v kúpeľni alebo niekde na kozmetickom stolíku. Takto je krém vždy po ruke a hodí sa na každú príležitosť.

Nivea krém je jedným z najobľúbenejších môjho ocina, ktorý ho používa každý deň. Skvelo hydratuje a tak sa ani nečudujem, že ho má tak veľmi rád. Ja ho takisto veľmi rada používam, pretože mám suchú pleť a vždy, najmä ráno potrebujem niečo poriadne hydratujúce. Stredne veľký krém, 100 ml, som hneď dala ocinovi, ktorý sa naozaj veľmi potešil, pretože inak z inej kozmetiky, ktorú mám nič nemá :D Toto ho veľmi potešilo aj kvôli tomu, že mu jeho klasická Nivea pomaly končí a tento krém je pre neho ako stvorený.


Nivea Care je už na prvý pohľad trochu iná. Tento krém sa mi zdá akoby bol trochu viac "našľahaný" a má nadýchanejšiu konzistenciu, ktorá sa skvelo a rýchlo vsaje do pleti. Práve preto používam krém najmä ráno, predtým ako si idem dať mejkap. Pleť je potom jemná a dá sa na ňu jednoducho dať mejkap hocijakého druhu.


Nový krém vonia naozaj krásne a zdá sa mi, že aj trochu inak, ako klasická Nivea v plechovičke :) Konečne som našla po dlhom čase krém, ktorý skvelo hydratuje a nenecháva na pokožke mastný filter, kvôli ktorému sa lesknem. Nerada používam púdre, kvôli ktorým sa moja pokožka vysušuje ešte viac alebo vyzerám skôr ako múmia, než ako normálny človek. Teraz naozaj nepotrebujem žiadne púdre a nelesknem sa.
No a samozrejme, nesmiem zabudnúť ani na krásny darček, za ktorý naozaj veľmi pekne ďakujem! :) Nádherný náramok v modrých farbách, ktoré preferuje značka Nivea :) 

A ako vy? Máte radi značku Nivea? :)

8 komentárov :

  1. Awww so many goodies from nivea! That's awesome! Nívea is one of my fav brands :) it's amazing;)

    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé, to je super! Niveu mám ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krémy vypadají dobře, já teď používám od Lirene a ten je skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Niveu mám také ráda, nový krém bych určitě vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nivea mala stále dobré krémy, takže myslím, že ani s touto sadou nič nepokazí :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krémy od Nivea mám ze všech nejraději. Mají takovou tu typickou vůni, která mi připomíná dětství♥
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť