SOCIAL MEDIA

wonderful colours

7. apríla 2017
Hľadáte perfektnú paletku, ktorá v sebe ukrýva okrem očných tieňov aj iné, zaujímavé produkty? Ja som jednu takú našla, ktorú mám doma už niekoľko týždňov a stále čakám, kedy ju poriadne otestujem. Ten čas už aj prišiel a túto krásnu paletku od Loreal, ktorá mi prišla z ElNino parfums, tu mám už aj pre vás :)

Keď mám pravdu povedať, nejako v mejkape zdatná nie som.. Síce si viem namaľovať linky, za čo ma už niektorí pochválili a povedali, že by aj oni chceli vedieť, namaľovať tak linky, poteší ma to, no tým to hasne. Okej, možno ešte obočie, ale aj na to som si už objednávala lepší štetec, pretože ten čo mám doma už nie je dobre funkčný. 
Musím povedať, že moja cesta k "perfektným" linkám nebola vôbec jednoduchá a stále je čo zlepšovať. No už teraz môžem povedať, že som rada, že som neskončila pri líčení: mejkap+púder+špirála. 
Táto paletka L´Oreal Paris Couture Mademoiselle ma ohúrila okamžite, ako som ju uvidela. Krásny obal a vnútro ma fascinovalo takisto. Predsa len, je naozaj málo paletiek, ktoré okrem klasických farieb na oči majú aj iné veci. 
Medzi tie "druhé veci" patria napríklad aj farby na pery či špirála, ktorá je trochu menšia, ako klasické a skvelo sa hodí napríklad aj na cestovanie. Nesmú chýbať ani malé štetčeky na nanášanie. Síce tieto štetce moc nemám rada, pretože nie sú úplne perfektné, no sú skvelé takisto na cestovanie, pretože nie sú veľké a na cestách vám nebude vadiť vôbec nejaký menej skvelý mejkap. 
Špirála má skvelú kefku, ktorá nespojí mihalnice. Presne takýto typ kefiek mám veľmi rada, pretože nie je príliš riedka, ani hustá, takže mi mihalnice predĺži a aj rozčeše. Nemám rada, keď mi špirála polepí riasy, pretože kefka naberie príliš veľa farby. 
Farby nie sú vôbec prášivé a na oku držia naozaj skvelo. Neopadávajú a sú naozaj krásne sýte. Okrem modrej sú všetky jemné a neutrálne, takže sa dajú perfektne skombinovať, aj keď nie ste moc na krikľavé líčenie. 
Výhodou tejto paletky je najmä to, že má dostatočne veľké zrkadielko, takže sa v ňom vidíte dobre a nemusíte ho stále niekam posúvať. Paletka má aj dobrú veľkosť, takže sa vám zmestí do každej kabelky a bude sa vám s ňou aj dobre cestovať :) 
Máte radi takéto paletky? :)

10 komentárov :

  1. Pro mě by to bohužel barevně moc využitelné nebylo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka vypadá dobře..má ráda podobná cestovní balení. Jen ten zelený stín by byl trochu bez užití v mém případě. Řasenku jsem už měla a je skvělá :)

    Mimochodem, pokud bys chtěla vyhrát další sadu, na mém blogu je soutěž o sadu od Rimmel, tak se zapoj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé, to je pěkná cestovní paletka, i barvy jsou v ní fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám síce radšej neutrálnejšie farby ale loreal v poslednej dobe totalne boduje s obalmi!! :)
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já vždycky když vidím stíny se rtěnkama společně, tak automaticky zamítám. Mám to nějak zafixované z těch dětských palet, že je z toho strašný bodel :D
    Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jeej, to je pekné balenie :) páči sa mi aká je to vlastne paletka, ale nie je to typická paletka :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. takúto paletku som ešte nevidela :) ale má zaujímavý obal a je určite super na cesty :) riasenky od Loreal sú super..... ale mám radšej, keď sú v paletke také neutrálne tiene, netreba ani nejaké veci na pery, či líčka, tie si kúpim zvlášť potom :)

    OdpovedaťOdstrániť