SOCIAL MEDIA

summer tip: Panthenol

16. apríla 2017
Pozerám na dátum a zisťujem, že presne dva mesiace a končím v škole. Ďalšie dva a pol mesačné prázdniny predo mnou, plné voľných dní, ktoré už celkom aj viem, ako vyplním a neskutočne sa na toto všetko teším! Celkovo sa teším aj na teplúčko,dovolenku pri mori a slnko. A ako inak si užiť poriadne dovolenku, ak nie za prítomnosti svojej rodiny, priateľov, dobrej knihy a trochu aj tých seriálov a prokrastinovania? :)

Dnes mám pre vás menšiu recenziu na výrobky od značky Panthenol. Túto značku poznám a doma sme mali staršie výrobky, ktoré sme používali roky, vždy pri mori. Ak som si nedávala pozor a spálila som sa, Panthenol bol vždy pri mne a pomohol mi, aby ma pokožka nepálila a nebolela.
Výrobky po opaľovaní vždy veľmi rada používam. Dobre pomáhajú a nič ma toľko potom nebolí.
Mlieko po opaľovaní mám veľmi rada a používam ho vždy po každom opaľovaní alebo po dlhšom pobyte na slnku. Síce vonku ešte nebolo také teplo a slnko, aby som mohla vedieť, ako presne výrobky fungujú, po nanesení na pokožku krásne voňali a mali chladivú funkciu, ktorá je veľmi dôležitá pri každom jednom "poopaľováku". Keď mám spálených chrbát či inú časť tela, potrebujem, aby ma niečo chladilo. Skvelé je, že som mohla vyskúšať mlieko po opaľovaní s rakytníkom a penu po opaľovaní zas s Aloe Vera. Mohla som mať tam doma dva rozličné produkty, ktoré majú ale rovnaké použitie. Mlieko po opaľovaní s rakytníkom skvelo zregeneruje pokožku, ktorá je vystavená dlho na slnku.

Penu po opaľovaní som zatiaľ ešte doteraz nemala.Vyzerá veľmi zaujímavo a musím povedať, že je to podľa mňa ešte lepšie, ako mlieko. Má jemnú textúru, takže sa jednoducho nanáša, na tele rýchlo zaschne a vonia naozaj krásne - rovnako ako mlieko :)  Nedávno som pozerala, ako vyzerá Aloe Vera a ako sa tá priehľadná tekutina z nej dostáva. Je to naozaj veľmi zaujímavé. Presne tá tekutina, ktorá sa v listoch nachádza je aj v tejto pene na opaľovaní. Určite ste už počuli mnohé z výhod Aloe, ako napríklad to, že skvelo upokojuje pokožku. Presne to isté, môžete očakávať aj od tejto peny. Okrem spálenia sa od slnka pri opaľovaní je táto pena vhodná aj na popáleniny alebo rôzne rany na koži. Výhodou je, že nedráždi pokožku, takže vás po nanesení nebude štípať :)
Okrem toho mi prišli aj vitamíny - doplnok stravy - pre krásne vlasy a nechty. Začala som ich užívať, tak som naozaj zvedavá, aké to bude! Nechty sa mi dosť lámu, takže by som veľmi rada prijala, aby boli zas tak pevné, ako pred cca pol rokom, kedy som mala naozaj pevné, dlhé nechty :) 

Tieto výrobky pre mňa neznamenajú len nejaké kozmetické výrobky, ktoré by som len tak používala. Sú to až vitamínové doplnky pre moju pokožku, ktorá v teplých mesiacoch potrebuje poriadnu ochranu. Oba "poopaľováky", ako to ja nazývam, skvelo hydratujú pokožku, je po ich nanesení jemná a vyživená :)
A čo vy? Máte radi značku Panthenol?

13 komentárov :

  1. Thanks for sharing the tip !

    http://www.mademoiselleperrier.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Panthenol je u nás must have každé léto. Pokožku hezky zklidní a hydratuje. Ty tobolky jsem taky hodně brávala, jsou fajn, hezky posílí nehty :) Ještě super je i jejich tyčinka na rty. Ono se to nezdá, ale rty potřebují v létě taky pořádnou ochranu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé tak to som veľmi rada, že tobolky pomáhajú! Môžem sa tak tešiť na pevné nechty :) Presne tak, na pery som vždy zabúdala, no musím povedať, že teraz je must have v lete aj balzam na pery a to rovno dva či tri. Od tento značky som ešte nemala, ale určite vyskúšam :)

      Odstrániť
  3. I swear by Pathenol. It's great for sunburns.

    www.mydailywear.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nice product review dear.. appreciate :)
    Please see Lulus Coupon

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Upřímně? Krém po opalování od Panthenol mě už několikrát zachránil! Produkty jsou opravdu skvělé!

    S pozdravem,
    Natálie z Mare di Fragole

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bez Panthenolu bych asi nepřežila většinu dovolených u moře :D vždycky mě zachrání, když to přeženu na sluníčku :D
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku panthenol mám moc ráda. Máme sprej na popáleniny a je to skvělá záchrana na dovolené.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Thanks for sharing girl.
    Love,
    Vaishali
    http://www.vivaciouswish.com/2017/04/17/little-black-dress/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Toto je must have pre mňa každé leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Thanks so much for the tip!
    Have a lovely day :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zaujaly mě ty vitamíny :) pak napiš, jestli to zabírá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vitamíny by som chcela vyskúšať, podľa mňa budú super. A produkty sú fajn, zachránili ma na dovolenke. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť