SOCIAL MEDIA

motivation is gone..

19. marca 2017
jacket - SheIn   jeans - Bonprix   shoes  - Spartoo  t-shirt -  ??
Doma mám skvelý motivačný kalendár, dva motivačné diáre, jeden malý kalendárik s veselým citátom na každý deň, niekoľko pozitívnych kníh či knihu o sebe láske od Cameron Diaz, no niekedy ani to nestačí na to, aby som mala pozitívnu náladu. Možno si pomyslíte, že som negatívny človek, ktorý hľadá stále len to zlé, no nie je to tak. Niekedy proste príde deň, keď nemáte chuť na vôbec nič, najradšej by ste zaliezli so zmrzlinou pod periny a nikoho nevideli. Je to úplne normálne. Presne takýto deň som mala aj ja, keď som sa od vianočných prázdnin doslova nezastavila. Mohla za to škola, práca, prax a mnohé iné faktory. Bola som unavená, na nič som nemala chuť, neustále som bola bledá a jediné čo ma bavilo boli nové časti obľúbeného seriálu (je tu niekto kto sleduje Lucifera? Hore ruku!).
Práve v takýchto horších časoch by ste mali zatnúť zuby, nadýchnuť sa, pochváliť sa za všetko, čo ste doteraz urobili a makať ďalej, pretože zaslúžený relax a oddych príde. Pretože ak budete teraz makať, v budúcnosti budete mať všetko, čo chcete. Ja sa držím tohto pravidla a zatiaľ to celkom ide. Aj keď som bola trochu stratená a rok 2017 začal trochu (alebo presnejšie úplne) inak ako som si naplánovala, no niekedy to proste vypáli inak a musíte sa cez to prebojovať sami. Ako ste na tom vy?








31 komentárov :

  1. Já to mám úplně stejně! Mám kolem sebe tunu seznamů, deníčků, knížek, které by mě měly povzbudit a motivovat, ale někdy už to prostě nejde. A pak, stejně jako ty, jdu a skončím několik hodin u seriálu. Taky mi přišlo, že jsem od začátku roku dobře pracovala a vše mi šlo docela od ruky, ale teď jsem se nějak zasekla a musím zase nabrat síly. Bojovalo ve mně totiž to, jestli se mám snažit víc a víc, nebo si dát na chvíli pauzu a odměnit se. No, takhle to zní asi docela divně, když píšu tak obecně, ale snad mě chápeš. Skvělý článek, opět! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, úplne ťa chápem a podobné pocity som mala aj ja :) Ďakujem! :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Džínsy, tenisky, tričko proste nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I já toho mám dost kolem sebe, myslím tím diáře, lepítka, citáty, ale někdy nic nezabírá. Někdy je to signál, že potřebuju vypnout, někdy si připomenout, že jsem toho už tolik zvládla, tak asi i zvládnu to, co mi momentálně leží v cestě :) Pěkné džíny :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja by som mala momentálne písať bakalárku, ale absolútne sa neviem prinútiť... radšej budem robiť čokoľvek iné, napríklad čítať blogy :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Občas môžeme byť obklopení pozitívnymi vecičkami, ale ak to nie je v hlave, tak nič z toho...

    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc pěkný outfit

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahhh! Such a nice outfit, you look stunning! Love your jeans! xoxo


    April of: https://beybiapril.wordpress.com/
    IG: @Aprilnunezzz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Líbí se mi ta barva vzadu na botičkách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Na jednej strane čítať pozitívne články,citáty a rôzne inšpirácie na nakopnutie motivácie je jedna vec,ale motivovať sám samého seba je vec druhá a tá najťažšia. Ale ako vravíš keď človek bude makať raz to vytúžene "ovocie" sa dostaví. Držím palce vo všetkom čo si praješ :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veru nie vždy sa všetko podarí tak, ako si to naplánujeme..ako sa hovorí, človek mieni, Pán Boh mení :) Tak asi treba žiť každý deň naplno, tu a teraz :) Pekný outfit :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. you look great, dear :D and i looove your shoes, they are beautiful
    http://diannetho.es/hommage-cafe-einspanner-cafe/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. I like the color of the jeans dear!!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: PFW STREET STYLE MARCH 2017 | RAINY PARIS

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já si přijdu jako pesimista i když se to snažím změnit, ale moc mi to nejde :( také toho mám v poslední době hodně, protože školy je opravdu dost.
    Každopádně ti to moc sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. la camiseta me ha encantado!!
    http://www.elblogdesilvia.com/2017/03/lifestyle-california-joshua-tree-national-park-bershka-blogger-influencer.html
    Kiss

    OdpovedaťOdstrániť
  16. I like this casual outfit.
    http://elsecretodemistercloset.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. There are some days when even the most optimistic person wants to sit down and cry. The weather is bad, people are annoying and everything goes wrong. It is hard to find enough energy to do something, anything at all! In such times I find music soothing and helpful. A good dose of Freddie Mercury’s voice and Brian May’s guitar solos can lift my spirit sky high!

    Nice outfit. I like your orange sneakers – the colour is definitely positive. And your tasty pizza T-shirt is funny.

    http://katswhiskers47.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Určite nie si negatívny človek. Keby si chcela vidieť negatívneho človeka, stačí sa pozrieť na mňa. Ja som práve ten typ, ktorý je väčšinou negatívny a sem-tam sa mu podarí nájsť dačo pozitívne. Na narodeniny dostanem od rodičov knihu "101 dní vďačnosti", čo by malo človeku pomôcť s nájdeným pozitívnych vecí v každom dni, ale aj pomôcť s odosobnením sa od tých negatívnych. Je na ňom super to, že človek začne kedy chce - nie je ako motivačný diár, ktorý je už nalinkovaný od januára po december. Tak sa veľmi teším, že symbolicky od mojich 20 narodenín sa začnem snažiť troška viac si užívať život, hľadať tie pozitívne veci. Tento rok som sa poučila, že toho negatívneho bolo v mojom živote už veľa, rovnako aj stresu už stačilo, pretože naozaj platí, že človek si tým naženie iba choroby a ja som tak presne pred týždňom musela podstúpiť operáciu štítnej žľazy.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Fantastic shoes and cute t-shirt :)
    www.evelinebison.pl

    OdpovedaťOdstrániť