SOCIAL MEDIA

a lot of goodies from Dermacol

13. marca 2017
Ahojte!
Dnes mám pre vás veľkúú recenziu výrobkov Dermacol, ktoré mi nedávno prišli. Okrem toho mi prišlo aj krásne prekvapenie, ktoré ma veľmi potešilo a musím povedať, že značka Dermacol vie, ako na mňa! ♥ Nádherné kúsky a takéto prekvapenia sú vždy to najlepšie :)
Presne všetky tieto produkty mi prišli a ak máte čas, spravte si kávu, čaj alebo kakao a pustite sa do čítania, pretože všetky výrobky sú krásne a zaujímavé! :)

Začnime s novými lakmi 5 Day Stay, ktoré si môžete zakúpiť. Prišli mi dve farby ktoré sú krásne a vhodné na jar či leto :) Ďalšie dve fľaštičky obsahujú bázu na rýchle zaschnutie a ultra lesk, ktorý dá nechtom ešte lepší výzor. Musím povedať, že lak mi vydržal viac ako 5 dní. Síce som neumývala riad a nemáčala som si nejako moc ruky vo vode, do siedmeho dňa vyzerali na nechtoch farby krásne a bez odlupovania. Vyskúšala som aj rýchle schnutie, ktoré ma veľmi prekvapilo. Tento "lak" sa dáva ako spodná báza pod necht a vďaka tomu vám rýchlejšie zaschne lak na nechtoch. Musím povedať, že lak schol kratšie ako klasicky. Vždy mám problém, že po nalakovaní okamžite niečo robím a celá manikúra sa mi zničí. Presne pre toto vždy potrebujem nejaký lak, ktorý by mi pomohol. Fast Dry od Dermacolu je to pravé! :) Lak Ultra Gloss spraví na nechtoch skvelý "povlak" a vďaka tomu vyzerá necht krásne a žiarivo.

Drevená ceruzka na oči True Colour Eyeliner ponúkajú perfektné a krásne farby, ktoré ma úplne zaskočili. Síce na oči nepoužívam ceruzku, ale tekutú očnú linku, bolo na čase zmeniť to. Predsa len, zmena je život a konečne som zistila, že ceruzka na oči je niečo, čo mi v líčení chýbalo! A nielen čierna farba, ale aj tmavo zelená alebo fialová. Všetky farby sú krásne a  perfektne sedia na očiach. Farbu stačí pretrieť niekoľkokrát po očiach a líčenie vyzerá perfektne! Sú za skvelú cenu a vydržia na oku celý deň bez toho, aby sa rozotreli alebo sa inak pokazili. Výhodou je aj skvelá cena, za ktorú si ich môžete kúpiť :)

Ďalšou vecou, ktorá ma neskutočne potešila boli ceruzky na ústa True Colour Lipliner. Určite dobre viete, že som maniak na rúže a je to jeden z najobľúbenejších kozmetických kúskov, ktoré si kupujem. Tieto ceruzky ma úplne nadchli najmä farbami, ktoré mi prišli. Tieto odtiene, ktoré sú ladené do ženských farieb ako je ružová a červená, sú pre mňa ako stvorené. Na perách perfektne držia a nemusíte sa báť ani rozmazania. Skvelé je, že sa tieto farby perfektne hodia ku každému červenému či bledšiemu rúžu a jednoducho si nimi vždy obtiahnem obrysy pier :)

Ďalšou alternatívou, ktorá je vhodná namiesto tekutej očnej linky je aj táto 16h Matic Eyeliner. Je vodeodolná a ma perfektné krytie! Už po prvom nanesení som mala krásne očné linky, ktoré nosím každý deň. Nanášajú sa jednoducho, nerozmažú sa a aj po celom dni v škole som ich mala po príchode domov také, ako ráno. Vďaka tomu som ich vymenila za tekuté očné linky a teraz používam skoro stále iba tieto. Výhodou je aj to, že sa skvelo vysúvajú z obalu a majú praktické balenie :)


A nesmiem zabudnúť ani na tieto nádherné antistresové omaľovanky, ktoré mi prišli ako prekvapenie. Veľmi ma to potešilo a je to jedna z najkrajších vecí, ktoré mi prišli! :) Veľmi pekne zaň ďakujem :) ♥

31 komentárov :

  1. Nádhera vypadají hezky, jak tužky, tak laky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetko má aj super kvalitu na na nechtoch či očiach vyzerajú super :)

      Odstrániť
  2. Ty nové laky vypadají dobře, budu muset nějaký vyzkoušet :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásná sadička! Vypadají krásně !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takových pěkných věcí! Omalovánky jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. i love the sketchbook!

    x
    dahi

    p.s. win products from canel and jord on my blog until the 18th of march! http://www.strangeness-and-charms.com/2017/03/shooting-giveaway-celebrate-strangeness.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Novinky Dermacol obhlížím u všech a musím říct, že vypadají vážně skvěle !

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A naozaj aj sú! Olrem tohto všetkého aj ich 16 h rúže :)

      Odstrániť
  7. Mňa by z toho potešili najviac laky a kontúrky na pery, pretože ceruzky na oči nezvyknem používať skoro vôbec :)
    A aj tie maľovanky sú skvelé.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zas opak, úplný maniak na oči takže to bolo perfektne pre mňa :D laky sú skvelé určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  8. Tie konturky na pery vyzerajú dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jů skvělý balíček:) Mně nejvíce zaujaly kajalové tužky.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pane jo to je balik veci! :D Nejvic me zaujaly ty tuzky, maji super barvicky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farby sú krásne a sýte :) hodia sa napzaj ku všetkému!

      Odstrániť
  11. To DOPLNIŤ mě docela rozesmálo :D Hezká recenze a krásný balíček jsi dostala, mě Dermacolí novinky zaujaly všechny, ale hlavně 16h rtěnky, který jsou moje srdcovka :) No a ty omalovánky jsou boží!

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oh ešteže píšeš vôbec som si to nevšimla! :D ďakujem, už som to upravila:) tie 16 h rúže sú úžasné a majú perfektnú výdrž :)

      Odstrániť
  12. loving the colors of those lip liners!

    xoxo, Sakura

    https://www.midorilinea.com/blogs/midori-linea/cest-la-vie

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wow, I'm in love with all the eye liner pencils. Lovely shades.

    http://www.fashionablyidu.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dermacol mám velmi ráda :) všechny věci vypadají pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť