SOCIAL MEDIA

Valentines day

4. februára 2017
Oslavujete deň zaľúbených? Ja sa musím priznať, že tento deň nijako špeciálne neoslavujem, no vždy je dobré nájsť si nejaký dátum, kedy sa treba obdarovať, no nie? Či už ste si našli svoju polovičku, s ktorou sa navzájom obdarujete alebo si spravíte radosť sami, je len na vás, no týchto pár produktov, ktoré tu mám dnes pre vás musíte určite mať!



Keď už je za chvíľku ten Valentín, celkovo sa bude aj dnes celý článok niesť v tomto duchu. Čakajte teda samé srdiečka, červenú a ružovú, ktoré nesporne patrí k tomuto sviatku. Čo som si pre vás vybrala? :)

Rúž nesmie chýbať
Ako iste všetci viete, milujem rúže. Môžu byť rôznych farieb, pretože vždy rada skúšam nové odtiene. Dnes som si pre vás vybrala rúž, ktorý si myslím, že by nemal chýbať v žiadnej kozmetickej kabelke alebo presnejšie, v žiadnom kozmetickom balíčku, ktorý dostane žena ako dar. Na rúž L'Oréal Paris Color Riche Collection Privée som pozerala už fakt dlho, no stále som sa nejako nedokopala kúpiť ho. Tento raz som sa k tomu konečne dostala a tak sa už teším, ako ho dám sestre, pretože je to taký menší darček pre ňu ♥ Už dávnejšie snívala o nejakom podobnom rúži, ktorý má jemnú farbu, a tak som si pre ňu vybrala tento :) 

Telový sprej
Máte radi značku Victoria Secret? Ja som od nej nemala ešte žiadny výrobok, aj keď ma veľmi tie krásne obaly priťahovali. Musím sa priznať, že ani žiaden obchodík, kde by predávali tieto produkty som nenavštívila, takže som tieto produkty ani nemohla vyskúšať. Dlhšie som uvažovala nad tým, či si mám vybrať telové mlieko alebo telový sprej, no nakoniec som si vybrala telový sprej, ktorý mám doma len jeden a telových mliek mám dostatok. Tento vonia naozaj krásne, dlho ho cítiť na pokožke a je veľmi ženský. Aj preto si myslím, že je to skvelá vec, ako darček pre ženu, ktorý veľmi poteší.

BB krém
Tá správna žena má vždy po ruke BB krém, ktorý zakryje všetko, aj tú najmenšiu nedokonalosť. Ako bloggerka som mala šancu vyskúšať hneď niekoľko zaujímavých výrobkov, ktoré ma ohúrili, no niektoré ostali na úplnom spodku a už nikdy ich kupovať či používať nebudem.  Medzi tie, na ktoré sa však vždy rada spoľahnem je aj BB krém od značky Holika Holika, ktorý ma veľmi prekvapil. O tejto značke som zatiaľ nepočula veľa, no krásny obal ma zaujal a hneď som vedela, že niečo také by bol skvelý darček alebo prekvapenie pre ženu, ktorá niečo podobné potrebuje. Ak teda hľadáte aj vy, ten správny darček pre ženu, no moc sa v dekoratívnej kozmetike nevyznáte, určite stavte na tento BB krém! 

Srdiečkový rozjasňovač
Keď sa povie kozmetika v roztomilom obale či tvare, každej žene sa okamžite rozjasnia oči. Na internetovom obchode, plnom kozmetiky, Notino.sk nájdete neskutočne veľa takýchto vecičiek, ktoré majú aj presne v kategórií valentín. Nie je to sekcia len pre ženy, ale aj pre mužov. Ja som vybrala ešte jeden produkt, ktorý by sa páčil určite každej žene či dievčine. Je to rozjasňujúci púder od značky Makeup Revolution. Má krásny obal v tvare srdiečka, po ktorom som okamžite skočila, keď som ho uvidela. Ak aj vy hľadáte niečo zaujímavé, toto vás rozhodne dostane! :) 
 A čo vy? Oslavujete Valentína a máte už nejaké darčeky pre svoju polovičku alebo ľudí, ktorých máte radi? :)

18 komentárov :

  1. Že by další rtěnka do sbírky? :D Oslavujem, ale spíš si zajdeme rádi na dobrou večeři, s kytičkou a drobnými dárky. Letos bychom chtěli do Prahy, na po zkouškový výlet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě popravdě ty tělové spreje absolutně nechávají chladnou nějak mě nezaujali. Odstín rtěnky je nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. great post dear!
    http://elrincondepaulagc.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. These are love products. I like the lipsticks and the Strawberry and Champagne body spray.

    HTTPS://chic-delights.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta rtěnka je krásná, asi ji budu nutně potřebovat :D A ten tělový sprej od Victorky mám a jsem s ním spokojená. vyhovujeme mi hlavně že to není stereotypní vůně ale je taková originální.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lovely post, love l'oreal lipsticks are great!
    xo, Yasmin
    http://bit.ly/2l07GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ohhhh i love these products!!!!
    Kiaramakeup89

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I love that highlighter ♥

    londonkidx.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. That highlighter looks beautiful! xx
    http://rachaelwithlove.blogspot.com.au/2017/01/the-makeup-diaries-no1-you-dont-need-it.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Beautiful products
    www.alessandrastyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. These are definitely essentials for Valentines day. So exciting. I love the shade of that lipstick, very pretty!


    http://www.fashionablyidu.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Lovely products <3

    http://ohladymania.blogspot.com/

    .

    OdpovedaťOdstrániť
  13. thanks for the ideas..I would love to gift them to myself :-)

    www.crazyaboutcolors.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super typy :) My Valentýna neslavíme a stejně tu přítel nebude. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť