SOCIAL MEDIA

perfect lips

26. februára 2017
Už dlhšie som nepriniesla žiadnu recenziu od značky Weleda, no nemusíte sa báť, dnes prichádza ďalšia! A práve táto sa vám bude určite páčiť. Všetko, čo sa spája s perami, balzamami a rúžmi milujem, pretože ich rada skúšam. Doma mám niekoľko desiatok rúžov a balzamov, ktoré neustále mením. Dnes mám pre vás tri nové balzamy od značky Weleda, ktoré určite musíte mať! :)



Novinkou od značky Weleda sú tónovacie balzamy na pery, ktoré okrem skvelej hydratácie a starostlivosti o pery vám poskytnú aj jemnú farbu. Vďaka tejto jemnej farbe budete vyzerať akoby ste mali plnšie pery a napríklad ja som hneď ráno nevyzerala ako smrťka s bielymi perami ale jemne ružovými :D

Tieto nové balzamy sú v troch odtieňoch a tými sú Berry Red, Nude a Rose. Všetky sú naozaj krásne a určite ich musíte vyskúšať všetky! Okrem skvelých farieb majú aj jemné a krásne obaly, ktoré sa vám budú určite páčiť :)

Balzam Berry Red má jemný nádych černicovej červene. Vďaka tomu je aj najtmavším z tejto trojice tónovacích balzamov. Obsahuje jojobový olej a bambucké maslo. Vďaka tomuto zloženiu vám skvelo ochráni pery aj pred tým najhorším mrazom a to viem, o čom hovorím.

Balzam Nude má veľmi podobnú farbu ako vaše pery. Zloženie majú všetky tri balzamy rovnaké. Práve tento balzam je na perách úplne najmenej vidieť, no za to vám dodá rovnako skvelú ochranu a plnosť pier, ktorú milujú všetky ženy.

Posledný, tretí balzam Rose má krásnu a jemnú ružovú farbu, ktorá z vás spraví naozaj nevinné stvorenie a budete sa cítiť príjemne žensky. Niet sa čomu čudovať, keď všetky balzamy skvelo voňajú a vyzerajú na perách krásne. Výhodou je, že po ich nanesení nie je na perách vidno nepekné šupinky či iné nedokonalosti.

Skúšali ste už tieto balzamy? :) Ak nie, určite skočte na e-shop Weledy a aspoň jeden si zakúpte, pretože sú skvelé :)


10 komentárov :

  1. I want to try this balm! weleda is my fav skincare!
    KireiKana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I'd love to try it, it sounds good!
    Happy Sunday sweetie!
    www.travelera.es

    OdpovedaťOdstrániť
  3. omg I love the colors. So soft and pretty!

    http://www.fashionablyidu.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc díky za zip :))
    Vypadají vážně skvěle!

    Elli de'Rooth

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Loving the colors! Great post!
    xx
    Mademoiselle Coconath
    http://mllecoconath.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyhle lipbalmy bych desne chtela vyzkouset.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyskúšala som red berry a je naozaj skvelý, má príjemnú vôňu a pery udrží dlho hydratované :)

    OdpovedaťOdstrániť