SOCIAL MEDIA

Manuka Tree

20. februára 2017
Tí, ktorí čítajú môj blog, určite veľmi dobre vedia, že značka Ziaja mi nie je vôbec neznáma a veľmi rada ju používam. Mám od nich už niekoľko druhov kozmetiky. Dnes som si pre vás prichystala recenziu na dva výrobky, ktoré by sa hodili úplne každému. Neveríte? Presvedčte sa! :)


Ziaja Manuka Tree- čistiaci gél
Prvá vecička, o ktorej vám bude hovoriť je čistiaci gél s výťažkom z listov stromu manuka. Tento strom na Slovensku nenájdete, rastie v Austrálií či na Novom Zélande. Olej má jedinečné protizápalové účinky, takže je naozaj veľkým pomocníkom ak máte citlivú pokožku, ktorá potrebuje naozaj šetrnú kozmetiku. Ja mám pleť veľmi suchú, no tento gél bol rovnako dobrý aj na ňu. Gél upokojí pleť od začervenania a podráždenia.
Aplikuje sa veľmi jednoducho. Malé nožstvo gélu nanesiete na vlhkú tvár a krúživými pohybmi masírujte. Potom opláchnite.
Po použití tohto gélu som cítila naozaj sviežu pleť a skvelo mi ju celú vyčistilo. Nemusela som používať na odličovanie už skoro nič (okrem očí, pretože tento gél nie je vhodný na okolie očí). Po použití som necítila žiadne "sťahovanie" ako sa mi niekedy stáva, pretože mnohé gély mi ešte viac pokožku vysušia.
Vôňa je príjemná, prírodná. Moc ju ani necítiť. Výhodou je balenie s pumpou, ktorá vám dá toľko gélu, koľko potrebujete a nevyleje sa vám zbytočne veľa :)

Očný krém kozie mlieko
Určite dobre viete, že značka Ziaja má aj niekoľko výrobkov s názvom kozie mlieko. Doma mám aj niekoľko krémov práve s kozím mliekom a sú výborné. Tento krém je vhodný na suché okolie očí, kde sa vytvárajú pomaly vrásky. Mnohé tieto výrobky dávam testovať práve mamine, pretože ja vrásky ešte nemám a okolie očí nemám suché.
Krém testovala cca dva-tri týždne a rozdiel bolo naozaj vidno. Okrem toho, že okolie očí už nemala suché, pomaly mizli aj kruhy či iné vrásky okolo očí, ktoré sa tam pomaly tvorili :)
Musím povedať, že na moje prekvapenie, očný krém naozaj skvelo pomohol :)

13 komentárov :

  1. Já miluju tady tyhle jednoduché obaly, nic výrazného a dlouho se dokopávám k tomu, že si nějaký čistící gel pořídím, ale hádej, pořád nic. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This seems stunning.
    https://glaringwaves.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a lovely product! Thanks for sharing :)

    Kisses,
    Le Style et Moi
    http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I so love it!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už som na tento čistiaci gél pozerala v predajni, ale zatiaľ ho ešte doma nemám

    GIVEAWAY o dva balíčky kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post, Dear!
    I'd be happy friendship blogs ♥
    Julia Shkvo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lovely product, I love manuka honey but this looks different. Hope you like it.
    xo,
    I AM YASMIN

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Great Post ;)

    www.moda-eny.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. That looks fabulous! I absolutely love it! Thanks for sharing.

    ♘ www.sugarpopfashion.com ♘

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Seguro q son super buenos esos productos!!
    http://www.elblogdesilvia.com/2017/02/streetstyle-nyfw-custo-barcelona-revolve-fur-coat-fashion-show-blogger-influencer.html
    Besos

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jj všimla jsem si, že máš Ziaju celkem ráda:) Já mám z kozí řady krém na obličej a je úplně super, určitě podobný bude i ten oční:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť