SOCIAL MEDIA

in love with Dermacol

5. februára 2017
Keď sa povie láska ku kozmetike, ktorá značka vás napadne ako prvá? Alebo, aký výrobok vás napadne ako prvý? U mňa je to značka Dermacol. Doma mám niekoľko výrobkov, na ktoré sa môžem vždy spoľahnúť a nikdy ma nesklamú. Medzi ne patrí niekoľko mejkapov, korektorov či rúžov, ktoré vydržia aj moje neustále pitie kávy. Dnes tu mám pre vás skvelé novinky, ktoré mi z Dermacolu prišli a neskutočne som sa im potešila! :)


Jednou z mnohých vecí, ktoré v kozmetike milujem sú rúže. Najmä tie matné, ktoré na perách vyzerajú perfektne a ženám robia plnšie pery. Samozrejme, tie klasické alebo lesklé sú tiež skvelé a rada ich používam. Doma mám veľkú zbierku, nedávno mi prišli domov ešte nejaké, ktoré vám spomeniem niekedy inokedy, a dávala som aj sestre niektoré odtiene, pretože predsa len, mám ich doma dosť a niekedy sa treba aj podeliť! :D A tak, keď som si v balíčku našla nové tri odtiene úžasných rúžov so 16 hodinovou výdržou 16H Lip Colour, okamžite mi zažiarili oči!
Výhodou je, že keď sa nechcete moc "lesknúť" jednoducho si nedáte lesk na pery a ak chcete mať viac lesku na sebe, určite na ne stavte.
Všetky tri odtiene sú krásne a akoby boli stvorené pre mňa! Jeden z nich je trochu žiarivejší, ružový, ktorý určite požičiam aj sestre, keďže tá má rada takéto farby, no určite ho využijem aj sama, pretože takéto odtiene sa mi budú hodiť najmä na jar a leto. Ďalšie farby sú tmavšie, presne také, ktoré mám poslednou dobou veľmi v obľube. Presne takéto tmavé rúže sú teraz naozaj in a hodia sa úplne k všetkému. Mojím obľúbencom sa stal najtmavší odtieň.


Veľká výhoda je aj to, že majú veľkú výdrž a na perách toľko vydržia naozaj. Teda, 16 hodín som ich nemala, ale tých 9 hodín od rána, v škole a až kým som neprišla domov, mi vydržal na perách naozaj bez nejakého veľkého porušenia. Jedla som a pila kávu. Veľa kávy.
Nananášajú sa v dvoch krokoch. Najprv si dáte na pery  farbu, ktorú počkáte nech zaschne a potom nanesiete druhý krok, bezfarebný "lesk".

Druhou novinkou, ktorú má Dermacol sú očné tiene 2v1 s názvom Longlasting Intense Colour Eyeshadow & Eyeliner. Znamená to, že v jednom máte očný tieň aj linku na oči. Vďaka tomu máte perfektné dymové líčenie len pár pohybmi a nemusíte sa báť toho, že by ste vyzerali zle. Doma mám dva odtiene - smaragdovo zelený, ktorý je krásny, sýty a dymové líčenie s ním spravíte veľmi jednoducho.

 Vyzerá to prirodzene. Druhou farbou, ktorú mám je pleťová. Tá na oku vyzerá veľmi jemne, žensky a hneď som si ju obľúbila. Má príjemné krémové zloženie a má dlhú výdrž. Výhodou týchto očných tieňov je najmä to, že neprášia a nemusíte používať žiadne štetce.

Prišli mi aj nejaké iné výrobky, ktoré ma veľmi, veľmi potešili. Bol to napríklad make-up s kaviárom Caviar Long Stay Make-up & Corrector, ktorý vám okrem skvelého krytia ponúka aj korektor. Najprv som si myslela, že korektor je nejakou súčasťou mejkapu, že je silný a dobre kryje, no potom som pochopila, že vrchnák sa otvára na dve časti, z čoho vrchná časť sa vyklápa, je tam korektor a druhá sa odtáča a máte v nej mejkap, ktorý si môžete dať na tvár pomocou aplikátora.
Toto je jeden z tých najlepších mejkapov, ktoré mám doma a okrem toho, že má perfektné krytie a skvelo zjednotí pleť, na tvári vydrží dlho a nemusím si ho opravovať počas celého dňa.


V balíku som našla aj bázu pod mejkap Satin Make-up Base. Doma som mala zatiaľ jednu, ktorú som však moc často nepoužívala. Nejako som nemala za potrebu a nebola až taká kvalitná, že by spravila svoju robotu. Táto menšia báza, ktorá mi prišla ma potešila aj vďaka tomu, že som doteraz nemala s takouto poriadnou skúsenosti. Najprv som sa zľakla, že bude malá a vydrží máličko, no na prekvapenie, na tvár vám bude stačiť len máličko a vydrží vám vďaka tomu dlho. Pleť skvelo vyhladí, zjednotí a mejkap veľmi ľahko na ňu nanesiete.


Špirál nie je nikdy dosť a vždy rada skúšam aj tie. Doma ich mám teraz asi 5, z nich vždy kombinujem maximálne dve, najčastejšie na objem a dĺžku. Túto špirálu Mega Lashes Dramatic Look však používam len samostatnú, pretože v sebe má obe. Skvelá kefka, ktorá nie je vôbec mäkká a drží, vždy, keď si maľujem oči. Okrem toho, ten obal! Matný v kombinácií so zlatým nápisom.. To hovorí samé za seba, že? :)


Značku Dermacol mám veľmi rada najmä kvôli jej skvelým cenám za všetky výrobky, ktoré majú. Okrem toho, majú ich kvalitné a vydržia vždy toľko, čo píšu na obaloch. Aké sú vaše obľúbené výrobky od značky Dermacol? Máte ju radi? :)

41 komentárov :

  1. Dermacol je podle mě hodně kvalitní česká značka, která nezklame. Brousím si zuby na ty dlouhotrvající rtěnky, líbí se mi asi všechny odstíny, i když ta světlounká růžová by mi tolik nesedla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! Dermacol je fakt skvelá značka :) Tá bledučká ružová je skôr iba priesvitná s trblietkami, ktorú budem s niečím mixovať, ale tá tmavšia je mojím obľúbencom :)

      Odstrániť
  2. Keď sa povie kozmetická láska, mne napadne hneď NYX :)
    Od Dermacolu som veľa vecí neskúšala. Momentálne mám ceruzku na obočie a som s ňou veľmi spokojná. Ale chcela by som vyskúšať aj tieto 16H rúže a podkladovú bázu :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. NYX je takisto skvelá značka, ktorá ma zatiaľ nikdy nesklamala :) Rúže aj podkladovú bázu určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  3. No všechny věco vypadají naprsto skvělě, no a jelikož jsem i já sběratelka rtěnek tak mám také doma tyto dlouhotrvající barva na rty od Dermacolu. Moc zajímavě vypadá také ten make-up.

    Awakened Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyzerá zaujímavo a takisto aj je skvelý :) Som na tom rovnako - zbieram všetky rúže ako sa len dá :D

      Odstrániť
  4. Pěkné novinky i ta krabička vypadá moc hezky :) chtěla bych vyzkoušet ten makeup :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, je naozaj skvelý, kryje a keď si ho vezmeš zo sebou niekam na cesty, máš hneď aj korektor a netreba ti nič viac :)

      Odstrániť
  5. Juuuu tak to je vážně krásný balíček ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten kaviárový make up je fakt úžasný! Měla jsem to stejně, taky jsem si myslela, že korektor už je v make upu, ale pak jsem přišla na to vrchní víčko. :D A ty rtěnky vypadají skvěle, ten tmavý odstín je dokonalý. ❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to také "začarované" a tajné ten korektor navrchu :D Ale aj kvôli tomu sa mi veľmi páči! :) Sú naozaj krásne a konečne nejaké rúže, ktoré vydržia dlho! :)

      Odstrániť
  7. tie rúže musím skúsiť :) nejaká som nedôverčivá voči tej výdrži, tak som zvedavá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dermacol je skvelá a kvalitná značka a vždy sa teším na ich novinky 😊 Bola to jedna z prvých značiek s ktorou som začínala 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak to je krásný balíček! :) Já jsem toho od Dermacolu zatím moc nevyzkoušela, nějak jsem si k této značce nenašla cestu.. Ale tahle báze pod make up je úplně skvělá, stejně tak mám ráda i jejich sprcháče :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty lip creamy a ta báze je mě hodně známá a slyšela jsem na ně jen pozitivní ohlasy :) já od dermacolu moc věcí nemám, ale jeden ten lip cream bych si chtěla pořídit :) taky mě zaujala ta oční linka se stínem v jednom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Amazing lipstick colors, interesting post!

    Have a nice week
    www.lessismoreblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dermacol mě ještě nezklamal! Zkoušela jsem make-up a nějaké řasenky + sprcháče no :) Teď jsem zrovna spotřebovala sladké mango. Super balíček, určitě bych z něj vyzkoušela make-up ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dermacol som ešte nepoužívala. O 16H Lip Color som počula, lesky vyzerajú zaujímavo. O tejto podkladovej báze uvažujem už dlho ale ešte stále nad ňou váham :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Looks like an awesome box of goodies!

    xoxo Rina Samantha
    http://www.andshedressed.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Caviárek patří k mým nej makeupům od Dermacolu. Skvělý byl i lanýžák, ale ten už není. A z novinek mě nejvíce zaujaly stíny. Hlavně ten zelený :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tak na tie rúže sa musím pozrieť. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky na súťaž:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2017/02/giveaway-ku-100-k-navstev-blogu.html

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Úžasná krabička s úžasnými produkty. Kaviárový make-up a bázi sama používám a jsou hodně vydařené :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ty nově rtěnky jsou božské !!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Very cool, lady- thanks for sharing!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Very interesting products!

    Thanks for sharing!

    Andrea

    Seize your Style

    OdpovedaťOdstrániť
  21. beautiful colors :D

    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    OdpovedaťOdstrániť
  22. All these products look so lovely. I like all the colors.
    Have fun using them!

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ty 16H mám také, ale ne ty nové odstíny. Jsou úžasné, skvěle drží a dlouho. Dermacol je celkově fajn značka.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  24. These products of makeup looks so good.
    http://elsecretodemistercloset.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  26. que productos tan chulos!!

    Nuevos look con fondo de armario!!
    http://eltrasterodecris.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Many of us choose to skip foundation, or pretty much swear off all makeup, during the summer in order to avoid looking like a melting contour palette in the heat. We get that—but let's be honest: We don't always have the best skin days, and sometimes a little foundation can save everything. If you want to wear sexy, but do not want to show your skin defects, you better try Dermacol Foundation. Dermacol Foundation contains up to 50% pigments to ensure to cover up pretty much anything such as acne, spots, post surgical bruising, tattoos etc. Dermacol make-up cover also provides 30 SPF protection from the sun’s UV rays. This product has passed clinical test and fits for variety of skin tones https://www.dermacolfoundation.us.com

    OdpovedaťOdstrániť