SOCIAL MEDIA

Slimka

9. januára 2017
Mojím najväčších problémom bol vždy pitný režim. Už od mala do mňa mamina musela dávať litre vody, pretože sama by som za celý deň nevypila nič. Teraz, keď som už "väčšia" a o svoj pitný režim sa starám sama, mnohokrát si musím sama pripomínať, aby som za deň vypila aspoň liter a pol, pretože by som nevypila ani pohár. Najhoršie na tom je to, že k tomu všetkému ešte aj cvičím. Práve vtedy, keď sa telo spotí potrebuje ešte viac tekutín a ja nič. Necítim vôbec potrebu.
Práve kvôli tomuto, dosť závažnému problému, som si sťahovala do telefónu už niekoľko aplikácií, ktoré ma upozorňovali, aby som sa napila. Vždy ma však po chvíli prestali baviť a bola som zas na tom istom mieste.

Neskôr som však zistila, čo na mňa platí. Pekné fľaše! Okrem toho, že som totálny maniak na oblečenie, topánky a všetky papierové potreby ako sú rôzne farbené lístočky, zošity, diáre, perá a milión ďalších zbytočností, som maniak aj na fľaše! Samozrejme, môže to vyznieť čudne, ale fakt to nie je tak, ako to znie...
Keď prídem do nejakého obchodu alebo si nakliknem internetový obchod a majú tam nejaké fľaše, termosky či poháre, okamžite ma to priťahuje. Nemám teraz na mysli nejaké obyčajné plastové fľaše ako napríklad od minerálky či kofoly, ale také tie pevnejšie, v rôznych zaujímavých tvaroch, farbách alebo vzoroch.
Práve takáto fľaša mi nedávno prišla a ja som sa nemohla dočkať! Poznáte fľašu s názvom Slimka? Ja som sa o nej dozvedela vďaka Instagramu, na ktorom som ju videla niekoľkokrát a hneď som si povedala, že by som niečo také chcela. Predsa len, úzka fľaša, ktorá sa mi zmestí úplne všade je len výhodou nie?
Okrem toho, že si do školy beriem termosku s kávou, ťahám aj vodu, ktorú už ani neviem kam mám dať. Potom mám tašku ťažkú a zbytočne preplnenú. Práve vďaka Slimke mám v kabelke dostatok miesta, vodu mám vždy pri sebe a keďže v škole máme nezávadnú vodu, hockedy si ju môžem doplniť :)
Slimku si môžete vybrať vo viacerých farebných variantoch, napríklad ružovú, hnedú, šedú alebo klasickú priesvitnú, ako mám ja. Rovnako si môžete vybrať z viacerých veľkostí. Veľkosti sú ako papiere či zošity. A4 je veľkosť ako klasický kancelársky papier, A5 ako malý zošit a A6 ako maličký zápisníček :) Ak si veľkosti neviete predstaviť, pri každej fľaši máte aj rozmery.
Máte radi takéto zaujímavé fľaše? :)

20 komentárov :

  1. O této flašce, jsem toho už slyšela celkem hodně. A dlouho přemýšlím, zdali jí koupit nebo ne. Ale vidím, že je asi dobré si jí koupit. Protože mi přijde, že normální flaška se do menší tašky nevejde, a tato ano. Takže si jí nejspíš koupím.
    https://adventuresincolours.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nápad je to dobrý, ale neumím si představit to vytáhnout na veřejnosti, takže já dávám přednost klasickému tvaru lahve :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já taky vůbec nepiju a už bych s tím asi měla začít něco dělat :D
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nice post <3

    http://ohladymania.blogspot.com/

    .

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S pitným režimem mám také problém, děkuji za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post.

    www.pink-purpledots.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Do kabelky či batohu je to super tvar fľaše. Osobne je to mega najmä medzyi tými knihami. Ale.. nepije sa z nej ťažko? Nedávno sme v práci dostávali plastovú fľašu aj s hrdlom rovnakého materiálu a pri pití mi pripadala veľmi tvrdá a neujala sa u mňa.

    Maj sa pekne,
    s pozdravom Jaji
    www.jajibloguje.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oh wow . Thanks for a wonderful review. This looks so awesome.
    New post on my blog . Do drop by soon <3
    ✿thefashionflite

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nice post, great share! <3 - http://www.domesticgeekgirl.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Túto fľašu som videla už na viacerých blogoch a vyzerá skutočne skvelo. Ja mám tiež úchylku na fľaše, nemôžem mať hocakú :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja osobne do seba lejem stále vodu až si myslím, že už to niekedy ani nie ej veľmi zdravé :D ale tiež ľúbim pekné fľaše a mám s nimi vždy problém, že zaberajú príliš veľa miesta :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  12. No co ja viem. Vyzera to ako "ploskacka" na nieco ostre :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Great post :)
    paulan-official-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. is this perfume? please put english content on your blog too

    Thank you for your lovely comment on my earlier post :D

    Maybe you’d like to check out my new post: Coral Star struck: Singapore

    Follow me on Google Plus

    Love
    Akanksha

    OdpovedaťOdstrániť