SOCIAL MEDIA

Lactacyd

31. januára 2017
Nájsť tú správnu kozmetiku na intímne partie je niekedy naozaj veľmi ťažké. Ja som sa vždy snažila nájsť tú najlepšiu značku, ktorá by mi ponúkla kvalitné výrobky. Po čase som zistila, že značka Lactacyd a ich výrobky mi vyhovujú najviac. Dnes tu mám pre vás dva výrobky, ktoré som vyskúšala a sú jedny z mojich obľúbených.



Neviem ako vy, ale silne parfumované sprchové gély, ktoré používa asi každý z nás, používať na intímne partie nemôžem. Nehovorím, že sa niekedy nestane, že použijem aj klasický, ale snažím sa tomu vyhýbať. Práve výrobky od značky Lactacyd mi vyhovujú zo všetkých najviac. Krásne a príjemne voňajú a sú vždy za skvelú cenu. Ich široká ponuka výrobkov ma vždy prekvapí a vždy môžem vyskúšať niečo nové.

Ako prvý výrobok tu mám pre vás Lactacyd Pharma Sensitive.Je to intímny gél, ktorý je vhodný pre citlivú intímnu zónu. Má príjemnú, ženskú vôňu, ktorá nie je vôbec silná či nepríjemná. Je vhodný na každodenné používanie, takže patrí medzi výrobky, ktoré používam vždy pri sprchovaní. Výhodou všetkých výrobkov Lactacyd je to, že okrem hygieny vám ponúkajú aj starostlivosť.

Jednou z najpraktickejších vecí, ktoré si môžete kúpiť od značky Lactacyd sú tieto vlhčené obrúsky, ktoré vám zaručia skvelý pocit aj na dlhých cestách či ak máte nepríjemný pocit počas dňa, nech ste kdekoľvek :) Majú rovnako veľmi príjemnú vôňu a nie sú až príliš mokré, takže nebudete mať pocit, akoby ste boli "mokré". V ponuke majú niekoľko druhov, takže si vždy môžete vybrať tie, ktoré potrebujete najviac :)
 Máte radi značku Lactacyd? Ktoré sú vaše obľúbené výrobky? :)

19 komentárov :

  1. Lactacyd používám už od začátku střední, takže už nějakých 14 let a jen málokdy jsem vyzkoušela jinou značku. ta mi většinou nevyhovovala, tak jsem se opět vrátila k Lactacydu, nic lepšího pro intimní hygienu neznám :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lactacyd je úplně super, sprchové gely na intimní hygienu nikdy. Ještě nejsou špatné z Avonu/Oriflame a Nivea, vše ozkoušené. Ty vlhčené ubrousky jsou skvělé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. They sound really good!
    Have a fab week sweetie!
    www.travelera.es

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lactacyd jsem zatím nezkoušela. Jediná značka kterou jsem na intimní partie vyzkoušela byla Chilly a te testuji produkt z Havlíkovy apotéky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Very good products!
    Kiss kiss
    New post is up on my blog, take a look
    Trendy Tips Trendy Girls

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I have heard a lot of this brand! Love it ♥

    www.heresometimes.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. good products

    new post
    www.miharujulie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Používam a som spokojná myslím, že inú značku som ani neskúšala :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nice blog post!

    http://MARTASFASHIONDIARY.com/dress-over-sweater/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lactacyd poznám a musím sa priznať že ho aj používam. Momentálne mám zelený fresh ale potom si plánujem kúpiť aj iné :)

    Pozývam ťa na valentinsku súťaž.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. never heard of the brand but it looks lovely!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. would you like to follow each other?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Good products, I like it.

    www.themomentsbyela.pl

    OdpovedaťOdstrániť