SOCIAL MEDIA

Fit tip: MANA

15. januára 2017
Už dávnejšie som vám spomínala značku MANA, ktorá ponúka jedlo v "prášku". Nie, nie sú to žiadne polievky ani hlavné chody, ale nápoj, ktorý obsahuje všetky bielkoviny, sacharidy a tuky a skvelo tak nahradí jedno jedlo, keď náhodou nestíhate jesť alebo variť. Viac sa dočítate TU, v mojom minulom článku, ktorý som o tomto produkte písala.
Práve minulý týždeň mi prišiel väčší balík, ktorý bol dosť ťažký a vôbec som nevedela, čo od toho očakávať. Keď som balík otvorila a videla názov MANA, veľmi ma to prekvapilo, pretože som od nich nič nečakala. Zásielka ma veľmi prekvapila - v dobrom slova zmysle.
Hneď ako som uvidela tak veľa fľaštičiek, nevedela som najprv, čo to je. Potom som si však prečítala priložený papier a hneď som pochopila. V dni, keď máte naozaj veľmi rušný deň, chytíte túto fľaštičku, hodíte si ju do tašky a hotovo. Svoj menší obed alebo olovrant máte pri sebe.

Drink MANA obsahuje všetky živiny, ktoré potrebujete mať obsiahnuté v jedle. Jeden nápoj má 330 ml, obsahuje 400 kcal a je nutrične vyvážený. Skvelo vás zasýti a nebudete musieť jesť okamžite po tom, čo drink vypijete alebo už o hodinu. 
Určite sa budete pýtať, ako tento drink chutí. Počula som naň už niekoľko reakcií a názorov, niektorým chutí, iným nie. Výhodou prášku je to, že si doň môžete zamixovať aj ovocie, takže si chuť prispôsobíte. Drink je už hotový, takže chuť meniť nemôžete. Mne úprimne nápoj chutí, je to chuť akoby ovsenej kaše či jemne vanilková chuť. Opisuje sa to veľmi ťažko, no myslím, že chuť je neutrálna, takže sa jej nemusíte báť.
Či už nápoj alebo prášok, ktorý sa zarába, od značky MANA mám veľmi rada, pretože mi vždy tieto produkty zachránili "život", keď som si nestihla navariť alebo som mala tak naponáhlo, že som len vzala fľašku a nemusela som sa báť, že by som ostala bez nejakého zdravého jedla.
Skúšali ste už niekedy MANA? :) Čo na ňu hovoríte?

22 komentárov :

  1. Manu poznám len skrz teba a ako nápad mi to príde skvelý, ale zatiaľ som neskúšala... Možno v budúcnosti.


    Flung out of space
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsem nezkoušela, bojím se trochu té chuti, ale nápad je to zajímavý :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Manu chci taky vyzkoušet, ale právě nevím, jestli tu práškovou nebo přímo hotovou variantu. Teď když nad tím tak přemýšlím, tak jsem tak líná, že si asi vezmu tu hotovou. I ty tvoje fotky mě nějak přesvědčili. :D
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  5. great post
    kiss
    http://moonluns.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ooooh, looks really interesting :)

    http://www.pret-a-reporter.co.uk/blog/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kolegyně v práci dříve pila hodně pila Manu a teď už si jí dává méně. Já jsem jí od ní ochutnávala, ale moc mě to nezaujalo. Podle toho jak popisuješ chuť těchto drinků, tak bych je ráda ochutnala, jelikož to zní zajímavě a třeba takhle by mi to chutnalo :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Neznám vůbec, ale přijde mi to super fakt na dny, kdy nestíháš, nebo víš, že přijdeš v mém případě ze školy pozdě a nechceš se cpát ničím nezdravým. Takhle jen hodíš do kabelky a máš vystaráno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zajímavé to je ale myslím že bych to asi nevydržela :) slyšela jsem o tom něco málo. Někomu chutná někomu ne, těžko říc jak by to zachutnalo mě :D asi zatím zkoušet nebudu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. This is so great!!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Love it. Please check out my new post on all things hair colour!

    Kisses xo | From Aliona With Love

    Instagram @alionawithlove

    Twitter @alionawithlove

    OdpovedaťOdstrániť
  12. I've never had this but if it tastes like oatmeal then thats good for me cos I like oatmeal.

    http://www.fashionablyidu.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wow, that product seems just awesome! Thanks for sharing :)

    Kisses,
    Le Style et Moi
    http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. sounds great!

    kisses
    www.aprendiendoaquererme.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Všude o tomto výrobku píšou, ale až teprve dnes jsem se vlastně dozvěděla, co že to vlastně je :) Podle mě je to zajímavé a pro občasné lenochy jako jsem já je naprosto ideální :) Jen se dokopat ke koupi :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Loving the post! Have a wonderful weekend:)

    irinathayer.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Zajímavé... nevím, jestli bych dokázala nahradit jídlo za drink, ale docela by mě zajímalo, jak to chutná.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť