SOCIAL MEDIA

thanks for everything

31. decembra 2016
Dnes mám pre vás kratší článok spolu s poďakovaním za celý rok a jednou menšou recenziou na skvelý krém, ktorý mi pred pár dňami prišiel a chcela by som vám o ňom viac napísať.
Za celý rok sa toho zmenilo tak veľa, že by som to ani nečakala. Stali sa pozitívne, ale aj negatívne veci, vďaka ktorým som dospela, niečo sa naučila a viem, čo ďalej chcem robiť.
Samozrejme, nesmú chýbať ani plány do nového roka 2017. Mám ich dosť, niektoré sú veľké, iné menšie, no dúfam, že sa mi ich pár podarí splniť. Ako ste na tom vy s novoročnými plánmi/predsavzatiami? :)


A aby to nebol len taký krátky článok, mám tu pre vás aj jednu menšiu recenziu na krém, ktorý mi prišiel medzi sviatkami.
Prvýkrát som sa zapojila do možnosti recenzovať nejaký výrobok prostredníctvom portálu Blogerky.cz. Nedávno mi v schránke pristál telový krém Australian Bodycare. V peknom, malom obale s veľmi peknou vôňou a vyrobeného z čajového stromu Melaleuca alternifolia. Z tohto som najprv ani ja nič moc nevedela, no po prečítaní ostatných informácií na stránke som zistila, na čo je krém vhodný.
Krém je bezfarebný až svetložltý a má prenikavú vôňu, ktorá však nie je nepríjemná. Podobná vôňa Má skvelé zloženie, vďaka ktorému používaním docielite vysoké hojivé vlastnosti.
Krém uvoľňuje a utišuje podráždenie či infekcie pokožky. Je vysoko účinný a antiseptický. Mali by ste sa pri jeho natieraní vyhýbať oblasti očí, pretože by mohli slziť.
Teraz koniec týmto "profesionálnym" rečiam a napíšem vám skôr to, ako na mňa tento krém fungoval a ako som sa po jeho natretí "cítila".
Krém som si dala večer na tvár. Ako môžete vedieť, mám suchú pleť, tak som čakala, čo sa stane. Ráno, keď som sa zobudila som mala pleť jemnú a bez suchých miest na čele či v okolí obočia (kde to mám najhoršie). Musím sa priznať, že teraz cez Vianoce, keď jem trochu horšie, pleť sa mi zhoršila a mala som aj nepekné, boľavé miesta. Po troch dňoch používania sa mi začali pupáčiky hojiť a cítila som, akoby sa mi pleť zlepšovala. Po piatich dňoch mi vyrážky úplne zmizli a cítila som sa úplne skvelo. Musím povedať, že krém mi naozaj skvelo pomohol a je to jeden z tých lepších, ktoré som zatiaľ vyskúšala :)

10 komentárov :

  1. od tejto značky mám doma olejček na akné a neviem si ho vynachváliť, takže tento krém musí byť tiež super :) do nového roka vykroč tou správnou nohou! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. túto značku nepoznám :/ šťastný nový rok! :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I wish you the best beggining for the new year!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj tebe prajem krásny a šťastný nový rok!
    Ten krém vyzerá dobre, aj ja mám celkom suchú pokožku, takže by mi pomohol.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nice sharing dear <3

    Happy New Year <3

    http://ohladymania.blogspot.com/

    .

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Happy New Year my Dear! Wish you all the Best :) ! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten krém by mohl být vážně super, mám hodně problémy se suchou pletí.. Přeji Ti do Nového roku jen to nejlepší a jsi skvělá blogerka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. This looks like a great product!! Happy new year hun! xo~ Lena
    www.thewanderliste.com

    OdpovedaťOdstrániť