SOCIAL MEDIA

Biooo cosmetics

21. novembra 2016
Mám veľmi rada bio kozmetiku. Je taká, akoby "čistá", vonia naozaj krásne, prírodne, necítite žiadne umeliny a je ešte aj veľmi zdravá. Naša pokožka a celkovo aj telo je po nej akoby znovuzrodené. Práve aj kvôli tomuto som si vybrala značku Biooo.cz. Dnes tu mám pre vás recenziu na tri výrobky, ktoré som vyskúšala.
***
I love nature cosmetics and you? 

Ako prvé, čo sa mi aj hneď zapáčilo vďaka obalu, ktorý vyzerá dostatočne odolne a vydržal by aj pád, bol zmatňujúci bronzer puroBIO cosmetics Kompaktný zmatňujúci bronzer. Farbou je dosť tmavý, no úplne skvelý, pretože mi vykontúruje krásne tvár a nepotrebujem vôbec mnoho vrstiev. Stačí párkrát prejsť a farbu vidno. Vďaka nemu môžete dať pleti jemne opálený vzhľad. Je naozaj skvelý a pleť nevysušuje. Na tvári vydrží celý deň.

Druhou vecou, ktorú som si zaobstarala je dvojfázový odličovač mejkapu.Doma som dvojfázový odličovač mala zatiaľ len na oči a ústa, na celý mejkap nie, a tak som bola zvedavá aj na iný, než len na tie, ktoré vidím úplne všade na blogoch či v reklamách. Práve preto som stavila na tento a urobila som dobre. Vonia jemne, veľmi príjemne. Hydratuje a odlíči okamžite. Odličujem sa už len s ním!
Poslednú vec, ktorú vám dnes ukážem je predlžujúca špirála. Ak sa mám priznať a úprimne povedať, koľko ich mám  doma, je to naozaj veľké číslo a neviem to presne. U mňa je to tak, že buď mám doma len jednu, a preto si musím nejakú kúpiť a potom mi príde domov niekoľko kusov, že ich striedam alebo kombinujem. Aj keď najradšej používam vždy pri maľovaní len jednu, nie viac. Niekedy sa stane, že mi vyschne, no mám obľúbený trik s kokosovým olejom a špirálu sa mi podarí rozpustiť. Špirály, ktoré sľubujú predĺženie mnohokrát "klamú" a nič z toho nie je, ale táto vám krásne rozdelí každú mihalnicu a riasy predĺži. Ak teda hľadáte kvalitnú a dobrú špirálu, ktorá vám nespraví hrudky a má skvelú, tmavo-čiernu farbu, určite stavte na túto.

12 komentárov :

  1. Super, rada vidím na blogoch prírodnú kozmetiku :) riasenku mám iba jednu od Cosm´etika, ale aj táto vyzerá super :) predĺženie nepotrebujem, skôr len zvýraznenie rias :)


    Zvláštne dievča

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Very informative post) Thanks for sharing )
    Would you like to follow each other? Please let me know)
    http://beyoutiful.com.ua

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odličovač mi právě došel a tento bych ráda vyzkoušela :) super typ

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, amazing line of cosmetics! Thanks for sharing :)

    Kisses,
    Le Style et Moi
    http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. It sound very promising products, Thanks for sharing them with us :0

    ohladymania.blogspot.com

    .

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I have to try this brand, looks very interesting!

    Shopping Girls

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělý tip na odličovač a bronzer! Oba kousky se mi líbí!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. sounds great! thank you for the info.

    kisses dear
    www.aprendiendoaquererme.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. The makeup remover looks really interesting in how it separates like that. I haven't heard of this brand before, but it looks nice!

    ~Andrea Tiffany~
    aglimpseofglam.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. The matte bronzer looks so lovely! Thanks for sharing x

    ALittleKiran | Bloglovin

    OdpovedaťOdstrániť
  11. produkty nepoznam ale vyzeraju super a ta špirala ma dobru kefku páči sa mi:))

    OdpovedaťOdstrániť