SOCIAL MEDIA

fit tip : morning mix

27. mája 2016
Milujem ovsené kaše. Myslím že ste si to mohli všimnúť hlavne na mojom instagrame ale aj tu na blogu, kde ich stále ospevujem. Cez týždeň ju mám vždy na raňajky. Skvelo zasýti a vždy ju môžem mať inú. A práve to je na tom to najlepšie. Ešte predtým, ako vám sem hodím pár tipov, s čím ju jesť a ako ju ozdobiť, nesmiem zabudnúť spomenúť instantné kaše, ktoré sa v dnešnej dobe vo veľkom vyrábajú a nájdete ich takmer v každom obchode s potravinami. Ja ich veľkým fanúšikom nie som, pretože moja jediná instatná kaša okamžite po zaliati vriacou vodou putovala do koša. Sú plné cukru, chuť majú úplne diametrálne odlišnú ako kaša, ktorú si uvaríte doma a vášmu telu v konečnom dôsledku nič nedá. Narozdiel od tejto kaše, domáca kaša, ktorú si uvaríte vám dá samé výhody a zdraviu prospešné látky. Ja si ju varím každý večer, pretože aj keď je to záležitosť maximálne 5-tich minút, ráno si radšej pospím a kašu si len ohrejem v mikrovlnke. Používajte jemne drvené vločky - kaša je o chvíľku hotová a má skvelú krémovit konzistenciu tak, že jednotlivé vločky necítite.
***
I love oatmeal ! This is my breakfast everyday. I know instant oatmeal, but it taste so bad and I dont like it. You must try homemade porridge ! You need just oats, milk, water, fruit and sweetener like honey or maple sirup :) I have new topping for my oatmeal and its the morning mix from powerlogy.sk It tast so good. You must try it too :)  
U mňa je vždy základ ovocie - banán musí byť vždy a potom pridávam ovocie ktoré mám doma. Nikdy ho ale nevarím spolu s vločkami, iba si ho nasypem nakrájané do už hotovej kaše alebo na ňu. Základ teda máme, s čím ju ešte vylepšiť ? Skúšali ste už čokoládu, arašidové alebo iné orechové maslo ? To vašu kašu prenesie do úplne inej dimenzie ! Ja milujem navrch aj chia alebo iné semiačka. Minulý týždeň som vyskušala prvýkrát morning mix od powerlogy s musím vám povedať že je to jedna z najlepších vecí aké som zatiaľ mala na kaši alebo jogurte! 

Čo presne morning mix je ? 
Je to zmes bezlepkových vločiek, chia (ktoré milujem!), mandlí a jabĺčnej vlákniny, ktorú som doteraz ešte nikdy nemala a musím povedať, že ju v mixe jemne cítim a tá chuť je veľmi príjemná ! V mixe nájdete ešte aj pohánkové vločky, pšenové vločky, pohánkovaú kašu, slnečnicové semiačka, tekvicové semiačka a amarantové guličky. Môžete si ho dať napríklad do ovsenej kaše navrch ako som urobila ja alebo ho skúste povariť s kašou ! Uvidíte bude omnoho chutnejšia a budete ju mať plnú zdravých vecičiek. Ja som ho skúšala dávať aj na jogurt namiesto musli, pretože potrebujem mať vždy niečo chrumkavejšie a niečo čo budem aj žuť a bola to skvelá náhrada namiesto nejakých presladených cereálií.
Morning mix môžete jesť len tak s ovocím a zaliate trochou mlieka. Je len na vás, ako ho použijete, pretože má naozaj široké využitie a chutí výborne. Najviac sa mi páči to, že produkty, ktoré stránka powerlogy.sk predáva sa vyrábajú na Slovenku, a preto môžem s istotou povedať, že sú tam len samé kvalitné potraviny.

26 komentárov :

  1. Tá zmes sa mi páči, samé dobré a zdravé veci :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to fajn, ale od istého času také kaše nemám rada... ja radšej ovocíčko.

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto práveže nie je "umelá" instatná kaša :) Je to niečo ako len zmes samých vločiek - bezlepkových a pod. :)

      Odstrániť
  3. Great tip, thank you!
    Have a lovely weekend :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Im not the biggest fan of oatmeal, but sometimes it makes for the perfect breakfast!
    This looks super healthy and good!
    xoxo

    Ileana

    http://www.novelstyleblog.com/palacio-duhau-2/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. This looks so delicious, would love to try it out!

    My Vogue Style | www.myvoguestyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. it looks so good, love the extra chia! Xx

    www.thefashionfolks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nice post

    http://thedaydreamings.blogspot.de/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I like oatmeal, too! My favourite kind of breakfast. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tak o této kaši slyším poprvé a určitě by mě chutnala, nemusím mít tedy kaši každý den, ale když bych měla chuť, byla by to skvělá změna:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Takovýhle mix mi přijde jako skvělý nápad :) Samé dobré věci, které člověku jen prospějou :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. This look super yummy!
    xx. Mirjam
    // www.miiju.ch

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mnam to vyzera dobre a este je to aj zdraviu prospesne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. MUST TRY!! Please check out my latest SS16 trend-inspired lookbook.

    Kisses xo | From Aliona With Love

    Instagram @alionawithlove

    Twitter @alionawithlove

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Amazing post!

    http://modernastrega.blogspot.com.ar/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Lovely item :)

    http://shizasblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť