SOCIAL MEDIA

Tokyo Treat

9. októbra 2015
 Po dosť dlhom čase mi konečne prišiel balíček, na ktorý som sa veľmi tešila. Možno by som to ani 
balíčkom nemala nazývať a rovno tomu povedať poriadny balíčisko, pretože tá škatuľa je fakt veľká. A ťažká.
Hovorím o škatuli plnej jedla. Okrem toho, že milujem módu ste si určite mohli všimnúť (hlavne na mojom instagrame), že mám veľmi rada jedlo, takže sa ani nečudujte. Balíček, ktorý mi prišiel sa nazýva Tokyo Treat. Už ste možno o ňom počuli. Ak nie, je to balíček plný rôznych sladkostí, ale aj slaných vecí, ktoré sa predávajú v Japonsku. Každý mesiac vychádza nový a vždy je prekvapenie, čo sa v ňom nachádza.
Na stránke si môžete vybrať veľkosti - sú tri a samozrejme, každý stojí inak. Ja mám najväčší, premium balíček.
***
After few days I recieved Tokyo Treats box. I love fashion, but food is my love too. In this box are sweets and snacks. On their site, you will find three kinds of boxes : small, medium and premium. I have a premium box. On the right side on my blog is translate :) You can read my blog in your language.


Hneď ako otvoríte krabicu, nájdete tam papier, kde máte vypísané všetky vecičky, ktoré sa nachádzajú v boxe.Myslím, že je to fakt super, lebo niektoré veci by som bez toho ani nevedela pomenovať :D
***
When you open the box, you´ll find there a paper with food, which you find in box.
 Čokoládové chrumky, ktoré som vytiahla ako prvé z krabice mi chutili zo všetkého najviac. U nás sa predávajú arašidové chrumky, ktoré som v detstve milovala, ale teraz k podobným veciam ako sú čipsy alebo práve spomínané chrumky mám skôr odpor ako lásku. Chutili sladko-slano. Takú chuť mám čoraz viac rada. Keď som vysypala viac chrumiek, vypadlo aj pár celých arašidov, ktoré sa nachádzali vo vrecúšku takisto. Po otvorení na mňa vyšla krásna čokoládová vôňa - veľmi mi to pripomínalo vôňu kaveniek (myslím, že Slováci budú vedieť). Chuť mali výraznú po čokoláde a za mňa to bola jedna z najlepších vecičiek, ktoré som našla v tomto balíčku.
 
Pri pohľade na tieto malé kúsky by som nikdy nepovedala, že keď ich hodím do úst budú sladké. Ďalšia sladko-slaná chuť a musím sa vám priznať že toto je druhá vec, ktorá mi najviac chutila. Ak poznáte burizóny, určite si dokážete vybaviť chuť tejto pochúťky. Na obale bolo napísané, že sú smažené a trochu to bolo aj cítiť, ale nie veľa.
Na túto vecičku som bola veľmi zvedavá. Po ochutnaní bielej "tabletky" som zistila, že je bez chuti. V modrom obale bola čokoláda a hnedý prášok bol jemne kyslastý. Biele tabletky sa omočili vodou (nie veľa) a tým sa začali lepiť. Čokoláda sa na ne veľmi jednoducho natrela a namočilo sa to celé do kyslastej zmesi. Na môj vkus to bolo až moc umelé - myslím tie biele okrúhle vecičky. Čokoláda bola úplne normálna, niečo podobné ako nutella. 
Pri tomto keksíku som sa vrátila do detstva !  Určite si spomínate na keks Vlnky, ktoré sme si ako deti kupovali. A toto chutilo presne rovnako ! Čokoládová plnka a vanilkový keks chutili super a bola to milá spomienka na detstvo :)
 Na papieriku som hľadala, čo môžem od tohto čakať. Myslela som si najprv, že to bude nejaká čokoláda a s napätím som čakala, čo bude vnútri. Po prečítaní som sa však zarazila, pretože som čítala, že je to zmes z fazuliek. Robila som už viac koláčov z fazulí, ale trochu som sa toho bála. Keď som to ochutnala, chutilo to presne tak, ako gaštanové pyré. Malo to takú konzistenciu a boli tam cítiť fazuľky nie gaštany. Mne to moc nechutilo, ale moja mamina si to hneď zobrala.
Nemám rada nič pálivé. Ani len chottage chilli nemôžem jesť, pretože ma to páli. Pálivým veciam sa vyhýbam, preto som si z týchto paličiek odlomila iba fakt kúsok, pretože som videla už v názve Wasabi. Skúsila som. Bolo to trochu pálivé, ale nie veľmi. Ako som už hovorila, slané u mňa neboduje, ale toto bolo celkom fajn. Moja sestra je presný opak - slané miluje, čipsy to sú jej a tak tieto tyčinky putovali skoro všetky k nej. Ak máte radi pálivé veci, myslím, že v nich moc pálivého ani neucítite.

S týmito tyčinkami namočenými v bielej čokoláde som už mala skúsenosti. Mám ich veľmi rada. Minule som mala kakaové tyčinky s bielou čokoládou, teraz to boli takisto jemne kakaové tyčinky s bielou čokoládou a nejakými farebnými ozdobami. Za mňa veľké plus ! A s Pokémonom na krabičke ? Tak to beriem hneď!
Niečo podobné ako Jelly Beans boli aj tieto cukríky. Boli v rôznych tvaroch a nikdy ste nevedeli, kedy si dáte niečo kyslé alebo kedy si dáte niečo sladké. Boli to klasické sladké cukríky.
 Ďalšie sladké fazuľky. Tento raz štyroch príchutí - jablko, malina, citrón a hrozno. Najviac mi chutila jablková príchuť. Chutili presne tak ako známe Jelly Beans :)
Jedno z takých DIY. Postupne ste zmiešali prášky až vám z toho vznikla tekutina, ktorá sa na chvíľku nechala v chladničke a vznikli z toho sladké guľôčky. Chutilo to ako šumienka, ktorú zarobíte vo vode, ale dáte menej vody a viac prášku :D
Predstavte si gél a k tomu neskutočne moc sladkej chuti. Toto bolo asi to najhoršie čo som našla v boxe. Všetky ostatné veci boli super alebo priemerne dobré, ale toto bolo moc. Dala som si trochu a hneď som to musela odložiť.
Na papieriku som našla, že sú to nejaké cestoviny. Podľa mňa to boli klasické slané tyčinky, ktoré mali jemnú korenenú chuť. Myslím, že niečo podobné nájdeme aj na Slovensku. A dokonca tieto chutili aj mne ! :)
Myslela som si, že to bude nejaká malinovka na pitie, ale veľmi ma prekvapilo, keď som zistila, že je to karamelový puding. Čakala som trochu hustejšiu konzistenciu. Konzistencia bola vodová. Malinovka s príchuťou vanilky. Moc som tam karamel necítila.

Na tento box som sa veľmi tešila, pretože som rada, keď môžem skúsiť nejaké nové veci. Všetky veci ma príjemne prekvapili a našla som si aj niekoľko favoritov, ktoré by som skúsila kľudne ešte raz. Ak rozmýšľate nad kúpou, určite do toho choďte, pretože je to zaujímavá vec a je to niečo trošku "iné". Za mňa určite áno :)
 

58 komentárov :

  1. I love Japanese snacks!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak týmto sladkostiam by som mala dať šancu! Ale asi až keď Japonsko navštívim osobne :D Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing products!! They seem delicious haha

    Have a lovely day xox
    Le Style et Moi
    http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný článek! No mně moc japonská kuchyně neláká, ale vím, že některé věci stojí za to! :)
    Style in the words

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty balíčky vypadají děsně roztomile, ale jak je to nějak všechno tak šíleně barevné, tak mi přijde, že to musí chutnat všechno uměle :D Moc mě to neláká :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja na tieto druhy sladkostí teda fakt nie som a oblúkom sa im vyhýbam hlavne kvôli malému .... ale ak si si pochutila a spravila radosť potom je to fajn. Pekný deň. Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Páni tak o tomhle jsem nikdy neslyšela.. Asi to taky zkusím! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I love the post! You have a wonderful blog:)

    www.theprintedsea.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tyjo, vypadá to opravdu zajímavě! Hlavně ten dortík/čokoláda z fazolek, to bych chtěla ochutnat :O :)
    The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow!! so many interesting products! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. These kind of boxes are so fun!! Great post <3

    www.rakhshanda-chamberofbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. hahah want them!!!

    http://fashion--picture.blogspot.lt/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ¡Nice looking!
    i think i would love them hahaha
    lots of kisses xx

    somniareaudesemper.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Yummy! Amazing products:)
    http://modishnessblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Everything looks so pretty, yummy and interesting!

    Tanya
    www.StripesNVibes.com
    BlogLovin

    OdpovedaťOdstrániť
  16. waau, netušila som, že niečo takéto existuje! toto fakt musím skúsiť, ale dúfam, že keď zistím cenu, neporazí ma, haha

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Waw. Tieto veci vždy vyzerajú tak krásne!! Aj obaly v ktorých sú zabalené :D hneď to človeka oveľa viac láka :)

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. These look great! I would love to see what they all taste like

    Lauren x | www.laurenapowers.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Mňam, myslím, že príspevky s jedlom by som nemala otvárať, aele vyzerá to SVETOVO!

    PS: Budem rada, ak ty aj tvoji čitatelia navštívite môj blog, na ktorom momentálne prebieha zaujímavá giveaway.

    Bari Bircak GIVEWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Li proverei volentieri anche io lo sai ?
    http://piubuonepiubelle.blogspot.it/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  21. I ate only Pocky and the last one, but not from Tokyo, althought looks the same.


    http://anna-alina.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  22. nom nom nom so many things look so yummy =w=
    japanese food packaging is so cute <3

    OdpovedaťOdstrániť
  23. So many tasty things *_*

    The Cutielicious
    http://www.thecutielicious.com
    Federica

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Vypadá to skvěle!
    www.kamiidk.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Thanks a lot, dear :D

    OOhn, I want to try this kind of products, please :3

    NEW TIPS POST | Basic and Daily Make Up
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  26. So beautiful box!!!! Kisses from Italy (and thank you for your visit),
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Vypadá to zajímavě i když musím říct, že já bych asi neměla odvahu něco takového vyzkoušet:D
    ladycaterpillar

    OdpovedaťOdstrániť
  28. wua, tiež milujem skúšanie takýchto sladkostí a slaností :) možno si ho niekedy objednám ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Láká mě to také ochutnat! Už vidím, jak by mi to přišlo a já bych ten balíček hned rozcupovala a ochutnávala. :-D Krásný článek! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Nice post! The food looks very interesting :)
    Kisses <3
    http://dreamyya.blogspot.de/

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Ja by som práve tie fazuľové záležitosti ochutnala! Raz som bola na prednáške o japonských sladkostiach a z toho má práve všetko fazuľové zaujalo najviac :D

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Nejvíc mně zaujaly oplatky aka vlnky, ty bych si hned dala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Yumm this is definitely making me miss Japan!

    xx opinionslave.com

    OdpovedaťOdstrániť
  34. these treats all look so good
    x
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Jéé, tak ten balíček vypadá naprosto fantasticky a roztomile :) Hned bych si dala ty tyčinky..mňam..:)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  36. To je pěkný a ty čokoládový křupky vypadají lákavě... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Looks yummi!

    http://misspippisstyle.blogspot.hu/

    OdpovedaťOdstrániť
  38. zaujímavý box :) ja by som sa asi pri viacerých veciach bála ich vôbec ochutnať, ale niektoré zas mohli byť super ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Páni vypadá to moc dobře :3
    Přemýšlím, že to vyzkouším:)
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Oh my gosh, a food box!! Yaaay! I get more excited for these than beauty boxes hahaha! Must be great to have the premium box! Super tasty <3

    xx Bash | Hey Bash | bloglovin'

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Juuj, tyčinky s Pikachu by som brala aj ja :3 a najviac zo všetkého by som asi chcela ochutnať ten modrý gél, ktorý sa ti zdal príliš sladký :D
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Great article!
    Have a nice evening!
    Gil Zetbase
    http://gilzetbase.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  43. woow looks so good! follow for follow on GFC?
    x
    www.therunwhy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Very interesting products
    nice pots!
    xoxo

    www.gattavaidosa.com

    OdpovedaťOdstrániť
  45. They look so yummy and so cute! So jelly I can't get'em! Loving Pikatchu!! <3

    xo xo
    Marina
    http://mmfashionbites.blogspot.gr/2015/10/after-school.html

    OdpovedaťOdstrániť
  46. OMG!!!!!!!!!!!!!!! This is so awesome! I'm going to subscribe! They have the cutest, yummiest things in here.

    xoxo,
    www.thefrugalblogger.net

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Mnam, to vypadá super: Některé věci mi přijdou celkem umělé, ale i tak sis ten balíček musela ohromně užít. Nevím, zda jsem to nepřehlédla, ale na kolik tě to vyšlo a jak dlouho jsi čekala, než ti balíček dorazil?

    OdpovedaťOdstrániť
  48. yummm..they look so delicious!


    www.thepositivewindow.com
    New Post: The Positive 'She : 'http://www.thepositivewindow.com/2015/10/the-positive-she-how-to-train-yourself.html

    OdpovedaťOdstrániť